Marvf 113 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu @leveninstaluj pan E3ARPa i gra urośnie do rangi RDR2
leven 667 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) A co to do jasnej, ciasnej jest E3ARP ? Edytowane 16 godzin temu przez leven
Marvf 113 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Nie zwracajcie uwagi na umiejętności walki, od zawsze miałem problem z mglakami E3ARP to przebudowane i rozszerzone animacje dla Geralta zarówno w walce jak i w trybie swobodnym na wzór z dema z E3 2014. Oni zawsze demka dopieszczali i ludzie od lat próbowali odwzorowywać je w całości, to samo było z cyberpunkiem. Dziwne że nie dodali tego przy aktualizacji next-gen, odbiór gry jest o wiele przyjemniejszy @levenmedytacja pokazana na filmiku chyba z innego moda mam, ale głównie chodzi mi o poruszanie się Edytowane 15 godzin temu przez Marvf
leven 667 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Dzięki za odpowiedź E3ARP na razie zostawię w spokoju A co do Mglaków, to te cholery tymi łapskami potrafią dać w kość Quen uskutecznić przed walką, dobrze mieć Quen mocno ustawiony
JeRRyF3D 1 792 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Ten film ma "klasyczną" kamerę. Osobiście nie wyobrażam sobie walki Wieśka, bez slow-mo i czaderskich finiszerów z zoomami! Nawiasem pamiętam, jak jarałem się (Ryszawy!) parę lat wstecz robieniem sobie W3 NEXT GEN (jeszcze na 1080 Ti!), gdy jeszcze nikt o nim nie myślał. https://www.youtube.com/@jerryf3d832 Edytowane 1 godzinę temu przez JeRRyF3D 1
Reddzik 2 913 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @leven Ładnie działa Wiesiek na tej grafie, wiadomo niskie DLSS ale zapewne tego tak nie widać. Da się grać i to w lepszej jakości niż na konsoli
Rekomendowane odpowiedzi