Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Jaka cisza? Mi się już pobrało.

JPDL. No robię refresh co 30 sek i... dupa. Brak aktualizacji dla W3R na GOG. ;)
Pewnie się pokaże za chwilę. Z downem też tak miałem, że niektórzy ciągnęli, a umnie była cisza.

LOL

image.thumb.png.52e4db49d47dbd992b48c5cbe864021f.png

Opublikowano (edytowane)

Z tymi aktu, obiętości całej gry, to przeginają.
Ba. Było chyba ok 60gb na premierę, teraz mi sapie o 75gb. 
Co ciekawe - zrobilem odinstaluj, czyli cały W3R poszedł w kibel i... nadal brak miesca na reinstall! 
Musiałem wykiblować jeszcze jdeną grę, zrobić 92gb free, żeby się zrobił up, co pewnie ma z 1GB ;). 
Żenada.

Nie no. No jest jak byk (!), że 5.00b... był zaledwie 3 godziny temu! (a ja go mam od wczoraj!) 
JPDL. Nie kumam tego.

image.thumb.png.781f2f71f8bab76ad41253de8e7cfd60.png

Hotfix 5.00c
jest już dostępny
do pobrania dla wersji Wiedźmin 3: Dziki Gon — Remastered na Steam, GOG, Epic Games Store, Battle.net oraz Xbox Play Anywhere (PC).
Lista zmian znajduje się poniżej:

Naprawiono błąd, przez który nie można było zapisać ani wczytać gry, jeśli ścieżka do folderu Dokumenty zawierała znaki specjalne.

Naprawiono błąd, przez który po przechodzeniu między zakładkami w menu pauzy głośność dialogów mogła znacznie się obniżyć względem pozostałych dźwięków w grze.

Wprowadzono szereg poprawek wizualnych w Velen, w tym poprawki efektu Bloom, oświetlenia roślinności, nasycenia kolorów oraz oświetlenia wykorzystującego Path Tracing.

Wycofano zmianę, która u niektórych graczy powodowała znaczne problemy z wydajnością i oprawą wizualną przy włączonej technologii HairWorks.

Naprawiono błąd, przez który ustawienia telemetrii marketingowej nie były prawidłowo zapisywane.

Naprawiono błąd w wersji GOG, przez który zdobyte osiągnięcia nie pojawiały się na liście odblokowanych osiągnięć.

Naprawiono błąd, przez który nie można było uruchomić klasycznej wersji gry (1.32).

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś ma za ciemno we wnętrzach z PT to polecam - https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/12718?tab=description

Ma własne menu, gdzie można poustawiać sporo rzeczy i dobrać wszystko pod własne upodobania. Wygląd świateł odświeża się po paru sekundach.

No dobra, nie jest jednak tak różowo, te paleniska w miastach, zmiany w sile ich świecenia odpalają się dopiero wtedy, kiedy się do nich zbliżamy, do bani

Edytowane przez Ryszawy
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Odczuwacie przycinanie i zauważalny input lag przy włączonym fg na serii 4xxx ? Bo ja normalnie mam 35-45 bazowo włączę fg i nie czuje w ogóle tego ,  gra chodzi wg mnie płynnie a zalecenia wg ekspertów są takie żeby było minimum 55-60 FPS bazowo

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Kurde z dźwiękiem nadal coś nie teges. Czasem ok czasem nie. 

Włosy PT nie działają, trzeba nowego moda MFG, bo nie obsługuje tego patcha. Co do samych Hairworksów, to cóż wpadłem na watahę wilków w lesie, ledwo ponad 30fps a z FG x4 120-130fps, poza lasem i bez zwierzaków dałoby radę ale im mniej fpsów tym gorzej. Ładnie ubija fpsy. Wolę grać już bez "włosów". 

Wiesz samo w sobie nie ma jakiegoś odczucia, sam pokonałem te wilki mają bazowo mniej niż 40fps, ale na dłuższą metę nie jest to jakieś "super" jak dla mnie. Latency ponad 60, dobijało do 70, mam też włączone Blur na 1 poziomie, to trochu maskuje. 
Dodam, że Wukongu byłoby to nie grywalne, tam mocniej to czuć, tutaj ta walka z wilkami jakoś przeszła, pewnie bym mocni nie odczuł gdybym mam wyłączony podgląd na FPS. Normalnie będę grać bez tego, do testów włączam podgląd FPSów i latency.

Edytowane przez Reddzik