Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przy 4080s długo jechałem wszystko na stock, tylko expo było włączone i też często crashowało. Na intelu też. Myślałem, że są jakieś tricki aby ominąć problem.

Edytowane przez creatinfreak
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
10 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

#BO6 będzie dla wszystkich całkowicie za darmo, włącznie z kampanią w terminie 
9 - 16 październik.

Skurczybyki chcą odciągnąć od premiery batka. Nie zemną te numery Brunner. :E

Opublikowano

Już miałem zainteresować się kampanią ale przypomniałem sobie ile trzeba ściągać aby zagrać w nowe odsłony COD. I jeszcze ludzie piszą, że kampania przypomina walkę z botami na mapach mp, niż filmową akcję.

Opublikowano
14 godzin temu, ghostdog napisał(a):

Już miałem zainteresować się kampanią ale przypomniałem sobie ile trzeba ściągać aby zagrać w nowe odsłony COD. I jeszcze ludzie piszą, że kampania przypomina walkę z botami na mapach mp, niż filmową akcję.

Kampania w BO6 jest naprawdę spoko.

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, sideband napisał(a):

Jak dla mnie jeden z najlepszych COD-ów jakie grałem, a grałem we wszystkie ;)

Ale ile ludzi tyle opinii ;)

Ja dzis odpale ale znajomi grali i mowili, ze kampnia jest sztos wiec jak za frytki bez kupna gry to sie ogra :D 

https://www.callofduty.com/patchnotes/2025/10/call-of-duty-black-ops-6-season-06-patch-notes

https://www.callofduty.com/patchnotes/2025/10/call-of-duty-bo6-warzone-season-06-patch-notes

• Upvote 1
Opublikowano

Rozmiar wręcz kosmiczny jak na taką grę, ale też chyba zagram. Brakuje mi takich realistycznych singlowych strzelanek, od UBI są/były głównie w wydaniu TPP, Far Cry to inne klimaty (do tego ostatnia część pod względem klimatu to już w ogóle... panie, daj pan spokój), no a normalne ceny CoD... teraz jest okazja postrzelać. Na YT wygląda to całkiem fajnie.