Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Little Sun · Opublikowano
Ja pierwszą postać i przejście jechałem na Bloodhound's Fang i trochę szkoda bo broń można zdobyć na poczatku, a zmieniłem ją dopiero na ostatnim bossie z DLC bo po prostu wolałem coś szybszego. Testował ktoś randomizera w Elden Ringu ? Chętnie bym się pomęczył trochę ale z tego co patrzę jeszcze nie ogarneli do końca rzeczy z DLC. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Gdyby w mojej nie wystąpił efekt "Pump Out" po 6 miesiącach od nowości karty pewnie bym w niej nie grzebał. Żałuję, że pochopnie użyłem MX-4 to tylko problem przeciągnąłem o miesiąc i kartę drugi raz musiałem rozbierać. Ale teraz będę miał spokój. -
Przez Godlike · Opublikowano
Ja zrobiłem ten błąd, że nie przetestowałem jej porządnie po założeniu tylko odpaliłem RDR 2 i byłem happy że w końcu mogę pograć, a RDR 2 to dla tej karty pryszcz nawet na ultra. -
Przez voltq · Opublikowano
@kanon7 piękny obrazek , najpierw hejtuja że nie kupiliśmy ps5 pro teraz hejtuja że napęd i podstawkę kupiłem w łącznej cenie 666 zł gdzie sklepy sprzedawały po 800 zł napęd i 140-150 zł podstawkę a wcześniej xkom miał za 600 zł To już tego nie rozumiem:D -
Przez LeBomB · Opublikowano
@sabaru128 a ile lat minęło od Twoich ostatnich lekcji z przysposobienia obronnego o ile miałeś taki przedmiot, jak nie to ile lat minęło od czasu gdy miałeś omawiane różne sygnały alarmowe itd.? Ja jak miałem przysposobienie obronne to jeszcze były stare "słoniki", a sygnalizacja alarmowa w centrum miasta, tak jak i jakiekolwiek schrony. Od tamtego czasu wiele się zmieniło choćby technologicznie i organizacyjnie, ale np. w schronach dalej uważam że są spore braki. Dlatego lepiej po prostu co jakiś czas prowadzić akcje informacyjne, tym bardziej teraz. Chodzi po prostu o świadomość bo czasy są jakie są, ale nie świadczy to o "czymś co oni wiedzą, a my nie".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi