Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
I dał tym samym prawo do decydowanie o jego żywocie państwu? Sam koszt likwidacji jest bardzo wysoki. Czy w Twojej ocenie ryzyka pomyłki i pomyłkowego, niesłusznego wyroku nie jest warte tego, żeby wprowadzić dodatkowe gwarancje procesowe dla osoby wobec której orzeczono karę śmierci? To co napisałeś to jest taki straszny ignorancki bełkot. Owszem, jest. Dlatego kara śmierci jest zakazana w tak wielu krajach. Wręcz przeciwnie - to ciemnota (wykszatłcenie + dochody) jest za karą śmierci. Za ten ofensywny ton lecisz na listę ignorowanych. Ty chcesz depopulować. bzdura. To zostań naszym pierwszym ochotnikiem do takiej pomyłki sądowej. -
Przez CajraX · Opublikowano
Jarek "założył" konto na Twitterze -
Przez sino · Opublikowano
1. Nie ma takiego konsensusu. Sam też dowodzisz, że USA Bidena i Harris to kraj nie-cywilizowany. 2. Przeciw opowiada się ciemnota z wkutymi na pamięć formułkami. Do czasu aż coś spotka kogoś z ich rodziny. Gdy lewakowi Gordonowi zgwałcą i zamordują dziecko lub żonę to od razu chce karać mordercę, a przecież to tylko gwałt (5 lat) + pobicie ze skutkiem (przy pomocy młotka i noża, 5 lat) suma 5 lat (5+5=5). 2a. Ci sami są za depopulacją. Zmniejszyć ilość ludzi z 8 na 1 mld, ale ... to nie może dotyczyć ich. Dlatego należy zaprzestać karania za cokolwiek (bo zawsze może być błąd, nawet Tomasz Żak niewinny dopóki mu nie udowodnią, w tym nawet złodzieje złapani na gorącym uczynku - nie wolno nazwać złodziejem bo nie ma wyroku). Np. Tomasz Komenda przyzwyczaił się do "normalnego" zachowania czyli polewania nóg wrzątkiem. Inni się przyzwyczajają do kopania po jajach godzinami aż zrobią się fioletowe. Zwyrodnialcy w więzieniach super się znają na sprawiedliwych wyrokach. Ja tam wolę niesłuszną karę śmierci niż 20 lat tortur. -
Przez Keleris · Opublikowano
Obudowę zostawiłem, dostałem 100zł zwrotu więc obudowa wyszła mnie 360zł. -
Przez Camis · Opublikowano
Gdzie?, niby na Allegro?, powiem ci że często jak cos kupuje to najpierw sprawdzam na stronach www sklepów i firm. W ponad 90% na Allegro dany towar nawet jesli sprzedawcą jest ta sama firma jest tańszy i do tego jest darmowa dostawa od 30-40zł. A i dodać jeszcze trzeba zdecydowanie lepszą ochronę konsumenta, reklamacji nie zlewają tak jak te z zakupów z ich stron. Dla kupującego Allegro ma dużo więcej zalet niż kupno na stronie sprzedawcy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi