Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Cudzysłów w temacie jasno daje do zrozumienia, że to temat prześmiewczy. -
Przez jagular · Opublikowano
Kurde, jestem wobec powyższego prostakiem, bo jestem za karą śmierci. No, ale wiesz, państwo wysyła człowieka-obywatela na wojnę. Do tego często (?) jest tak, że poziom chęci do wojny jest odwrotnie proporcjonalny do bezpośredniej ekspozycji na wojnę Cel kary śmierci w moim rozumieniu? Eliminacja. Nie wszyscy są 'naprawialni'. Pracuję z kolesiem, który kilka lat temu był oficerem więziennym. Poopowiadał mi co nieco. Acha. Coś na temat skuteczności kary więzienia: na szybko znalazłem, że recydywistów w Polsce jest coś pomiędzy 40 a 47%. Coś kiepsko to świadczy o jakości resocjalizacji. Więzienie stało się dla wielu nie miejscem na resocjalizację, tylko na edukację i przezimowanie. -
Przez galakty · Opublikowano
Noooo dużo trudniej jest i ubicie bossa to nie jest bezmyślne klikanie. -
Przez rzymo · Opublikowano
A co z osobami średnio ogarniającymi się społecznie - sam taką jestem. Może nie to że, nie lubię ludzi jako całokszałt, ale po prostu nie lubię przebywać wśród ludzi, męczę się psychicznie. To dla mnie taka kara odosobnienia (w sensie zamkną mnie gdzieś, mam co jeść i np. mam dostęp do książek) to by nie była żadna kara, tylko nagroda Jakbyś chciał mnie wtedy ukarać - kazać występować z wykładami przed szeroką publicznością? Moje skromne zdanie - jednostki zdegenerowane trzeba usuwać, nie mam żadnych oporów przed karą śmierci. Na przykład ktoś wsiada w samochód, rozpędza się i na depatku w środku miasta rozjeżdża kilkanaście osób = tu zero wątpliwości: zastrzyk / prąd / kula w łeb i do piachu... -
Przez kekeke · Opublikowano
Ja obstawiam na 8 rdzeni CCD, dopiero kolejna podstawka pewnie zwiększy ilość rdzeni. meh, medusa to APU
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi