Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
W grze po niektórych scenkach jest taki dziwny błąd, że viewmodel broni się zwiększa i zostaje aż do ponownego uruchomienia gry i jest to naprawdę super bo gra nie jest wtedy tak blisko ekranu. Czy jest jakaś komenda która to na stałe zrobi? -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Założę się o każde pieniądze świata, że jak wklepie te Twoje nastawy to TM wywali szybciej niż zdążył się windows odpalić I nie twierdze, że Tobie nie działa jak coś. Ale 6400, 2167 i soc 1.23? Może 1 na 1000 zadziała Wczoraj z ciekawśści przeleciałem ostatnie 30 stron OC DDR5 AMD na overlock net. 99% 2x32 wymaga vsoc 1.27-1.3 Fakt, że u mnie na poprzedniej płycie wystarczyło 1.25 na 6400 2000, ale 1.23? Cuda sie zdarzają, ale cuda mają to do siebie że są rzadkie W tej chwili na 2133 vsoc 1.27 jest stabilny. 2200 vsoc 1.28. Przy timing: Więc pytanie, jak to w końcu jest z tym synchro? Może to ktoś jakoś sensownie rozpisać? -
Przez Vidoter · Opublikowano
Edycja video to dodatek do mojej głównej pracy, więc nie patrz na to stricte jako stacja robocza do mielenia 24/7. Raczej wmawiam sobie że to się kiedyś spłaci, a przy okazji trochę pogram w nowsze tytuły ;) -
Przez cichy45 · Opublikowano
Prawo robione jest pod bogatych to ciężko żeby było inaczej Ty szarak robi, dociskany butem państwa na UOP płacąc 70% podatków. -
Przez Elder · Opublikowano
Zależy od specyfiki zleceń jaką masz na tą stację roboczą. To nie gaming PC w którym pakujesz kasę i to tylko traci na wartości w kolejnych latach. Pytałem klientów po cholerę pakują 50K w skoksowane stacje robocze do tego z CLC to odpowiedź podobna, czas pracy skrócony do minimum ważniejszy jak hajs wydany na konfig bo to i tak zarobi i się zwróci a nie będę rył po 10 godzin dziennie jak mogę po 6 i mam wolne.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi