Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Przecież pisał cichy że 99.94 to granica czego nie rozumiesz nie koniecznie byś coś więcej ugrał ten wyższy limit o 20w nie wiele zmienia skoro ja daje 100% wentylatorów co jest wartością 3900rpm + schładzam pokój do 10 stopni siedząc w kurtce i nie przebijam 100 to nie wiem co byś musiał zrobić żeby na tej samej XFX podbić wynik -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Jesli chodzi o koszty sankcji na Rosję to one byly spore. W wyniku embarga na węgiel koszty węgla wzrosły do ponad 3000 zl za tonę. Rząd musiał ludziom dofinansować węgiel co kosztowało około 12 mld zł. Ceny gazu tez poszły kilkukrotnie do góry. Ceny benzyny też. Dziś sytuacja jest już dużo lepsza. Biorąc pod uwage koszty sankcji to pewnie całkowite te koszty dla polski to spokojnie klikadziesiąt miliardów złotych. Sam prezydent wyliczyl pomoc dla ukrainy okolo 4.6% polskie pkb. Tylko ,że same sankcje to też kilak procent PKB. A Zełeński mówi ,że zbyt mało pomagamy ukrainie. Nawet w USA ceny paliwa poszły do góry i ludzie mieli dość Polska mocno się poświeciła dla ukrainy. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Były błędy i bugi zarówno na premierze konsolowej i pc. Jak cała reszta się broni to recenzenci wystawiają wysokie noty. Popatrz sobie jakie oceny graczy ma Stalker 2 na Steamie a potem wątek na forum. -
Przez eNeSik · Opublikowano
U mnie przy symetryku FTTB 1000/1000 taki wynik Latam na Asusie RT-AC87U -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Powiedział 3000 kontowiec... Ty powinieneś mieć odcięty dostęp do internetu i być permanentnie banowany na każdym forum. Myślałem że oleję odpowiadanie na Twoje posty, ale jakoś zluzowałem, ale leci dla Ciebie złoty przycisk. Żegnam na zawsze . Autoportret na labie sobie zrobiłeś...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi