Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Oj dużo. Tutaj problem jest taki że jak świat nie zda sobie sprawy że LPG to są zaburzenia natury psychicznej to nic się nie zmieni. A takie mniejsze studia pewnie należą do jakiegoś molocha, który propagowanie takich treści na nich wymusza, a czemu wymusza? Bo mu się pewnie to opłaca 🙂, a Ci aby się utrzymać na powierzchni przystają na to myśląc że będzie dobrze, a jak się później okazuje to i tak lądują na lodzie. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Dodajmy, że z opisu jasno wynika że tv czy monitor bez vrr nie będzie miał trybu 60 fps, będzie to pewnie fizycznie zablokowane. Stąd moje przypuszczenia że gra raczej kreci się wokół 50 fps , bo vrr taki fps jeszcze obleci. -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
Alez ta gra jest dobra. Im dluzej gram tym jest lepiej. Mam flashbacki z Diablo 2. Juz wiem w co bede gral w swieta Ktos napisal ze to jest polaczenie Diablo z Elden Ring. Zgadzam sie z tym. -
Przez azgan · Opublikowano
Xbox Series S – 30 FPS i 1080p Xbox Series X (wydajność) – skalowane 1440p, 60 FPS Xbox Series X (jakość) – skalowane 2160p, 30 FPS PlayStation 5 (wydajność) – skalowane 1440p, 60 FPS PlayStation 5 (jakość) – skalowane 2160p, 30 FPS PS5 Pro – skalowane 2160p, PSSR, 60 FPS -
Przez babayaga · Opublikowano
Przeglądam negatywne oceny na steam i 90% z nich mówi o tym, że gra jest za trudna. Dla mnie w sumie to zaleta. W PoE1 nie grałem, tu czuję taki vibe soulslike, kilka bossów napsuło krwi, ale satysfakcja z pokonania spora. Większość tak padła za pierwszym razem. Zwykłe mobki też nie są tylko statystami, nie leci się bezmyślnie przed siebie jak w diablo. Teraz idę na ostatniego bossa pierwszego aktu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi