Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
@sideband Mdie o których wspominasz, siedzą w single rank 2x24gb i zwią je mdie V2 :). Mdie dr raczej nie ma tych kości, chyba że się mylę, to w niedzielę bym sprawdził co ogarniają na 2:1 :). Jasne, że jak się zbiera czyjeś timingi to trzeba nieraz korygować, np tras u mnie musiałem skorygować, względem tego co ktoś miał w internetach. To nie jest mój nastaw, a bazę po prostu wyklikalem w internecie i przerobiłem pod siebie. -
Przez azgan · Opublikowano
Indiana też ma braki w oprawie i są momenty gdzie wygląda jak tytuł z poprzedniej generacji, gram w to właśnie i widzę jak to wygląda na własne oczy. Są etapy gdzie robi WOW ale są też takie gdzie jest średniawka. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A czy ja człowieku coś pisałem od tego czasu, żebyś miał dyskutować? Bo serio nie czaję o co Ci teraz chodzi? Jaki argument o rozbudowie? Puściłem przodem, wiesz lepiej, znasz się lepiej, więc po co zakładasz temat? Jak jesteś alfa i omega... -
Przez Dirian · Opublikowano
Czyli generalnie nie musi być to kombajn z najwydajniejszym prockiem na rynku. A co robimy z tym GPU? Czekasz na RTX 5000 czy coś na przeczekanie? Jak na przeczekanie to może faktycznie Radeon, może nawet 7700 XT - sprzedasz go z niewielką strata. A -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak na taki pobór który pokazał to ma normalne temperatury, jego 5700x3d leci na 1.24 - 1.28v jak to ogarnie to skończy się problem z wysoką temp... Przy tych prockach różnica temperatury między coolerami za 100 czy 500pln zamyka się w max 5 stopniach także to nie jest wina samego chłodzenia jeżeli jest oczywiście sprawne, temat wałkowany X razy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi