Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Alek65 · Opublikowano
@łukasz850 Zdaję sobie z tego sprawy. Jednak rozwiązanie tej sprawy nie wymaga aby policjant wstawał od biurka. Musi wysłać dwa wnioski do googla i snapchata. Mając dane urządzenia nie miałby żadnego problemu z identyfikacją właściciela urządzenia. Dlatego nie rozumiem dlaczego nie poświęciłby godziny aby jedno z tych 80 śledztw było rozwiązane. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Jeden policjant w polsce prowadzi NARAZ około 80 śledztw. W polsce jak zgłaszasz błache przestepstwo typu: kradzież dokumentów, pieniedzy to na 99% nikt sprawcy szukać nie będzie. Policja ma za mało ludzi. Chyba, że ktos jest złapany na gorącym uczynku. -
Przez voltq · Opublikowano
Pytanie do posiadaczy PS5 Pro, jak u was wyglądają gry na telewizorach 4k , Jedi ocalały i Jedi upadły zakon , bo planuje zakup ale pokazuje mi 1116p i 900p , a w 30 fps nie będę grał -
Przez Alek65 · Opublikowano
@Pan Mateoo Zaskarżyłem i zażaliłem policjanta i prokuratora który umorzył śledztwo. W zaskarżeniu proszę o przydzielenie sprawy osobom bardziej kompetentnym. Walczę mailowo też z policjantem z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości prosząc go aby ludzie z cyber p. wysłali wnioski do googla i snapchata o informację o urządzeniu ale ten idiota powołuje się na nieistniejące procedury, że to jednostka rejonowa prowadząca sprawę musi owe pisma wysłać. Robię co mogę, może ktoś na forum miał prowadzoną jakąś sprawę związaną z cyber przestępczością i może zarekomendować jednostkę bądź funkcjonariusza. Wtedy będę mógł poprosić sąd o przydzieleniu mu sprawy. Jestem wdzięczny za każdą radę!
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi