Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Patryk3467 · Opublikowano
Witam chciałbym się mniej wiecej dowiedziec czy w maire dobrze dobrałem komponenty do komputera Procek: Ryzen 7 9800x3D Płyta główna: MSI MAG X670E TOMAHAWK CHłodzenie do Procka: Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Ram: G.Skill DIMM 32 GB DDR5-6000 CL 30-38-38-96 Obudowa: NZXT H7 Flow RGB ( 2024 ) Zasilacz posiadam Be quieta 1000w platinium i karta graficzna RTX 4070 Ti, dyski równiez posaidam Samusngi 990 pro -
Przez Mar_s · Opublikowano
Wygląda legit, adres mailowy też, jedyna różnica z tym co ostatnio dostałem to 72 godziny na potwierdzenie, ja miałem 24. No chyba że to jakaś akcja przed świętami. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Tutaj myślę wygrywa lepiej przygotowany i mający wsparcie Zachodu. Bezpośrednio Turcji, wywiadowczo USA. Ruscy mieli mema, jak po Syrii przechadza się dumnie niedźwiedź w rosyjskich barwach, a bojownicy wraz z agentem CIA wystraszeni siedzą za kamieniem. Tyle że oni się nie kryli wystraszeni a przygotowywali do ofensywy. Tak od strony zbrojnej jak zapewne dotarcia do dowódców syryjskich, by w odpowiednim momencie uciekli, przeszli na stronę bojowników lub lub zostali zlikwidowani. Właśnie okazało się jak bezwartościowe okazały się sił rosyjskie wobec wspieranych przez "doradców" z Zachodu bojowników. Nie wiem czy będzie wewnętrzna wojna. Jak sam widzisz bojownicy działają w sposób mocno cywilizowany. To jest dogadane od dawna. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Znowu bez przesady, jak ktos gra normalnie a nie jakis top chce robic to znowu nie trzeba sidziec 10h w excelu. Leci leci:
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi