Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jak chcesz 24h2 to wgraj go na czysto z pena zamiast robić update (tak wiem że cały system jest instalowany na nowo) ale jednak nie do końca -
Przez ronaldo864 · Opublikowano
Jones ma czapkę niewidkę. -
Przez wesker5739 · Opublikowano
No to widać już po 2-3 postach. Ale ich sprawa. Bo user już nie wróci do takiego osobnika tylko to ląduje w lokalnym serwisie. W ciągu 20 lat przerobiłem już tyle sprzętu po takich poradach z internetu że byś nie uwierzył. Userzy się nie znają ale w dobrej wierze wypada dobrze doradzić pod względem ekonomicznym ( budżet ) jak i jakościowym. Niestety często klienci przychodzą z tekstem " tak mi jeden gościu na forum poradził ". Podziękował za takie doradzanie. -
Przez lukadd · Opublikowano
W muzeum raczej pasują w witrynach bardziej wypucowane szyby niż mniej. Ale tak do ideału jeszcze kawał drogi. -
Przez kubikolos · Opublikowano
Tu nie wolno rozmawiac o innych forach, administracja chce byc bezjajeczna, czytaj: boi się że ktos obrazi inne forum i ktos z tego innego forum o tym przeczyta. Juz raz mieli martwe forum bo nie potrafili stworzyc silnej spolecznosci i pewnie powtorza to samo. Zeby przetrwac w resztkach for trzeba zbudowac bardzo silna spolecznosc. #nikogo Do kazdej rady mozna znalezc kogos kto sie przyczepi bo sam sobie wymysli inaczej. To tylko forum i nie ma licencji na doradzanie, mozna nawet trollowac.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi