skypan 1 752 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ponad dekadę temu wchodziło Mantle a później DX12 mające zmniejszyć narzut na CPU. Generalnie R E W O L U C J A ROK 2025 Co się z tym stało ? 1
skypan 1 752 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Jakieś wstępne TESTY KCD 2 Jak było to do skasowania. 1
Slayer 253 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Według tego testu ryzen 7600x da tyle samo fps co 9800x3d ; x
voltq 1 372 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Pewnie w kuttenbergu będą spadki i w czasie bitw jak będzie więcej żołnierzy też , procki słabe w tych konsolach ale optymalizacja na tle innych nowych tytułów wygląda bardzo dobrze
ODIN85 3 500 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Na zwykły Ps5 już to dobrze lata w obu trybach na pierwszej mapie. Na Pro będzie jeszcze lepiej. 1
galakty 3 305 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 8 godzin temu, Slayer napisał(a): Według tego testu ryzen 7600x da tyle samo fps co 9800x3d ; x Nie ma szans, w dużych miastach i przy walce będzie dropić, przecież sam wydawca sugeruje że 7800X3D to minimum do rekomendowanych 1440p 1
Wu70 739 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 13 godzin temu, skypan napisał(a): Co się z tym stało ? Wzrost wydajności sprzętu jest konsumowany, przez deweloperów (upraszczanie produkcji) i wzrost jakości (no bywa różnie..) 1
voltq 1 372 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 24 minuty temu, slafec napisał(a): Wersja na konsole podejrzanie dobrze wygląda. Ja się wstrzymuje z zakupem na co najmniej miesiąc. Przez bugi finałowej misji w KCD1 na PS4 do tej pory nie jestem w stanie ukończyć (pisałem nawet do twórców, ale po krótkiej wymianie zdań mnie olali ). A konkretniej jaki masz problem ? U mnie na pc występował jedynie błąd w napisach w trakcie ostatniego snu Henryka i były napisy i dźwięk z sądu nad johanka zamiast rozmowy z ojcem To jest podobna sytuacja jak z wiedźmin 2 i wiedźmin 3 Znali lepiej silnik nie musieli się spieszyć itd to w miarę dobrze dopracowali grę i podobno do tego studia przyjmują na podstawie talentu umiejętności i doświadczenia a nie koloru skóry płci czy wegetarianizmu , stąd przewiduje że gra osiągnie duży sukces Edytowane 13 Stycznia przez voltq
ODIN85 3 500 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Nie ma Rt, lepsze konsole, naprawdę ciężko coś schrzanić.
voltq 1 372 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @slafec w tej chwili ten problem został naprawiony , jedynie jak ma się dlc z ptaszkiem to trzeba najpierw je skończyć żeby ukończyć całą grę
azgan 1 125 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Na zwykły Ps5 już to dobrze lata w obu trybach na pierwszej mapie. Na Pro będzie jeszcze lepiej. A w miastach ?
galakty 3 305 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Miast nie pokażą aż zwykli gracze dostaną grę. Z wiadomych powodów.
ODIN85 3 500 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, azgan napisał(a): A w miastach ? Pewnie spadki 49 minut temu, galakty napisał(a): Miast nie pokażą aż zwykli gracze dostaną grę. Z wiadomych powodów. Recki są dzień wcześniej.
TmK 91 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Już wiem, że utopię w tej grze lekko 100 godzin. Bez lewackich bzdur, DEI, sprzeczności historycznych (czarny Kopernik i inne takie głupawki), z poprawionymi dosłownie chyba wszystkimi mniejszymi czy większymi bolączkami jedynki. Rasowy, OG erpeg. Szkoda, że to GTA wychodzi pewnie w tym roku, bo już po tych kilku zajawkach jakie widziałem na YT - to będzie bardzo solidny kandydat do gry roku. 2
Kris194 4 714 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 29 minut temu, TmK napisał(a): Szkoda, że to GTA wychodzi pewnie w tym roku, bo już po tych kilku zajawkach jakie widziałem na YT - to będzie bardzo solidny kandydat do gry roku. Nie tak szybko, jest jeszcze Mafia
Tomek_ITH 317 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Jakaś liniówka na paręnaście godzin miałaby szanse rywalizować z gta czy kingdomem?
Kris194 4 714 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Jakaś liniówka na paręnaście godzin miałaby szanse rywalizować z gta czy kingdomem? Jakaś platformówka by miała mieć szansę z grą akcji? Nigdy nie mów nigdy Mafia z GTA nie powalczy ale z Kingdomem już może. Edytowane 13 Stycznia przez Kris194
Tomek_ITH 317 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia W sumie jak taki god of war wygrał z rdr2 w 2018r to już mnie nic nie zdziwi. 2
Godlike 880 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 6 godzin temu, azgan napisał(a): A w miastach ? W miastach wstyd pokazać bez dlss 4 i mfg 1
Kris194 4 714 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia No ja właśnie o te miasta się obawiam i o to, że jeden wątek znów będzie dusił wydajność... 1
Rekomendowane odpowiedzi