Element Wojny 4 775 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Oby tylko sporo łaziebnych było, i trochę więcej animacji a nie jakieś pojękiwania spod siana.
skypan 1 752 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @Element Wojny Jesteś pewien, że chciał byś zobaczyć średniowieczną brzoskwinię lub pytonga ?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Ma się dziać i tyle, mam nadzieję na takie akcje jak z plebanem w KCD1. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Biorąc pod uwagę że sporo czasu będziemy spędzać z Janem Ptaszkiem o to jestem spokojny
Element Wojny 4 775 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Ah ten Jan, będzie zapewne ostre chlanie i ru...baszkowanie.
JeanPepin 333 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Jeszcze jak Boguta dołączy to z Kutnej Hory zrobi się Ku*wa Hora 1
Kris194 4 717 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 7 godzin temu, voltq napisał(a): Wg mnie mimika i modele z KCD 2 przypominają trochę wiedzmina 2 Mimika akurat wypada słabo ale czego się spodziewać, to nie RDRII.
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Ma się dziać i tyle, mam nadzieję na takie akcje jak z plebanem w KCD1. 1
dawidoxx 975 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Rtx 4080s w 4k/max z DLLS na perf to jakieś 60 klatek Edytowane 14 Stycznia przez dawidoxx 1
lukadd 2 912 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @dawidoxx Patrzysz na filmik? Tak na otwartych przestrzeniach 60-75 jak zerkałem. Ogólnie DLSS P z 1080p wygląda lepiej niż to całe PSSR robione z dynamicznego 1440p A te detale max czyli experimental będą przyciskać. Zrzucenie na ultra według tego co tam testowało gamegpu boost ~40% fps. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 6 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Rtx 4080s w 4k/max z DLLS na perf to jakieś 60 klatek A na Q są gdzieś wyniki?
voltq 1 372 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 9 godzin temu, Kris194 napisał(a): Mimika akurat wypada słabo ale czego się spodziewać, to nie RDRII. Jak oglądam ten sparing Henryka z ptaszkiem na drewniane miecze to mam wrażenie że twarz ptaszka jest tam wklejona jak do jakiegoś mema
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Już kilka stron wstecz miałem napisać o mimice... no chyba że tam wszyscy to śpiewaki operowe, to zwracam honor 🙂
kolo.d 33 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, azgan napisał(a): Tylko na PC grafika robi wrażenie (na ustawieniach experimental). Na konsolach jest mydło. Mimo wszystko nawet na PC przydałby się mod na lepsze tekstury - mod od HalkaHogana mile widziany. Edytowane 15 Stycznia przez kolo.d 1
voltq 1 372 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, kolo.d napisał(a): Tylko na PC grafika robi wrażenie (na ustawieniach experimental). Na konsolach jest mydło. Mimo wszystko nawet na PC przydałby się mod na lepsze tekstury - mod od HalkaHogana mile widziany. Jakie mydło co ty pier.... Rozdzielczość bazowa to 1440p i nie spada poniżej nie ma żadnego mydła w tej grze na konsolach Nawet na PC na ustawieniach experimental te twarze nie będą robić wrażenia bo to wina silnika gry Edytowane 15 Stycznia przez voltq
Tomek_ITH 317 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Dużo o wydajności na pc https://pl.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/kingdom-come-deliverance-ii-prevyu-test-gpu-cpu 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Jedyne 949zł https://gamefinity.pl/produkt/kingdom-come-deliverance-ii-collectors-edition-pc
Tomek_ITH 317 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Słabiutka optymalizacja. Gość gra na rtx 4070 ti i na ultra z dlss w 1440p ma 60-70fps. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 14 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Słabiutka optymalizacja. Gość gra na rtx 4070 ti i na ultra z dlss w 1440p ma 60-70fps. A jaki procek ? Ja u siebie zawsze 1440p, taki monitor, ale mam obawy że mój procek mocno ograniczy trochę wszystko
Ludojad 389 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia W grze zastosowano obecnie system bezpieczeństwa Denuvo, jednak programiści potwierdzili, że zostanie ona wyłączona do czasu ostatecznej wersji. Oznacza to, że ostateczna wersja będzie działać jeszcze szybciej - pozostaje więc tylko poczekać na nasze końcowe testy, aby zapewnić wysoką jakość i wydajność wersji podstawowej!
Rekomendowane odpowiedzi