MJRegul 495 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Wy serio macie problem z tym, ze procesor z 2017 roku nie wyrabia w grze z 2025? 2
Stjepan 2 378 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Daniel Vavrę pewnie można spotkać na Brutal Assualt, posłuchać razem muzy na żywo, napić się z nim browara i pogadać o muzie. 1
Kris194 4 720 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 8 minut temu, MJRegul napisał(a): Wy serio macie problem z tym, ze procesor z 2017 roku nie wyrabia w grze z 2025? Nie wiem jak ty ale ja przykładowo oczekuję, że wymagania będą adekwatne do tego co widać na ekranie. A tu co mamy? Kilka NPC na krzyź, kiepskie AI i garstkę animacji oraz siatkę budynków? 1
raziel88 34 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Czy da się jakoś przeczekać status poszukiwanego za kradzieże w mieście? Nie chce mi się płacić kary a i też nie chce mieć wypalonego piętna na szyi. 1
Keller 728 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego I co, ktoś już zmienił orientację po romansie homo? Czy boicie się klikać? 1 1
raziel88 34 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Ale to przez buga w jednej z głównych misji mam ten status, nawet mnie nikt nie wykrył podczas kradzieży bo wszyscy spali 1
voltq 1 372 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Pytanko czy jakieś nie rozpoczęte zadania poboczne/aktywności przepadają? Czy można robić kiedy się chce ? 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Skompletowałem zbroje z bonusu za preordera To jest zbroja na początek czy koniec gry ? Bo nie wiem czy robić odrazu
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Po 10h gameplayu, pochwale się ciekawymi bugami jakie uświadczyłem: 1. Jak odpalę na wstrzymanej grze nakładkę filtrów i wrócę do gry, to mam kursor którego nie mogę się pozbyć 2. Walczyłem z jakimś typem i blokując, wywaliło mnie na jakieś 10 metrów do tyłu i uwaga... 3. Przed chwilą wywaliło mi info, że nie mam aktywowanego windowsa XD Zrestartowałem PC i jest znów normalnie Edytowane 6 Lutego przez Tester Wrażeń 1
Godlike 880 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego No ten 3 bug to koniecznie zgłoś do Warhouse Studio
userKAMIL 857 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Świetny mod ukrywa cały HUD gdy nie jesteśmy w walce lub zostaniemy zranieni. Znacząco podnosi to imerjse! https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/128?tab=description 2
Hector_187 9 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Cześć, ktoś się spotkał z tym kodem błędu, ogrywając prolog? CE-108255-1 Gram na PS5 Pro. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Godzinę temu, voltq napisał(a): Pytanko czy jakieś nie rozpoczęte zadania poboczne/aktywności przepadają? Czy można robić kiedy się chce ? To jest zbroja na początek czy koniec gry ? Bo nie wiem czy robić odrazu Raczej początek.. Nie ma jakoś mega wyśrubowanych statystyk 1
userKAMIL 857 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Powiem szczerze, że chwilami ilość tych wszystkich mechanik mnie przytłacza i czuję się jak dziecko we mgle. Z drugiej strony odkrywanie i uczenie się tego wszystkiego jest mega wciągające. Po 10h praktycznie nie ruszyłem głównego wątku i latam po okolicy cały czas. Gra naprawdę wydaje się gigantyczna! Przyczepiłbym się do tego całego menu ekwipunku etc... Jakoś mało intuicyjne to jest. Gram na padzie i często przeskoczę niepotrzebnie stronę czy dwie. P.S. Jak ktoś trafi na moda aby wyłączyć jakoś tą ''skaczącą'' kamera jak chodzimy to wołajcie śmiało. Do szału mnie ten efekt doprowadza. Jeszcze rozumiem jak na koniu jedziemy ale normalnie poruszając się po grze jest dramat. Jest do pierwszej części zaklinuje aby wiedzieć o co chodzi... https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/67?tab=description&issue_id=373800 Edytowane 6 Lutego przez userKAMIL 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 6 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a): Po 10h gameplayu, pochwale się ciekawymi bugami jakie uświadczyłem: 1. Jak odpalę na wstrzymanej grze nakładkę filtrów i wrócę do gry, to mam kursor którego nie mogę się pozbyć 2. Walczyłem z jakimś typem i blokując, wywaliło mnie na jakieś 10 metrów do tyłu i uwaga... 3. Przed chwilą wywaliło mi info, że nie mam aktywowanego windowsa XD Zrestartowałem PC i jest znów normalnie Zero błędów na 12h grania. Dużo możliwości rozwiązywania zadań. Można nieźle kombinować. 2
Tomek_ITH 318 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Z racji że miałem 2 dni urlopu u mnie już 26h pykło😁, jakieś drobne bugi się zdarzają, jak nieco lewitujące postacie czy błędy w animacjach, pierdoły ogólnie. Gra ani razu nie wywaliła do pulpitu. Jak na premierę, to rzadko spotykana sytuacja. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakaś gra by mnie tak mocno wessała. Chyba 5 lat temu cp2077. 1
YouKnowSedri 28 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Spoiler Pies znaleziony, koń odzyskany. Teraz jakieś cygańskie problemy 🫡 14h za mną, bawię się świetnie. Edytowane 7 Lutego przez YouKnowSedri 1
TmK 91 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Jakiś czas temu myślałem, że mam już gamingowy kryzys i syndrom wypalenia, ale po prostu trzeba umiejętnie odsiewać to w co się gra. Czyli tak na prawdę olewać jakieś 90% obecnego pseudo-AAA szajsu. Bawiłem się świetnie w Baldurze, bawie się świetnie w KCD. Nie wiem czy kiedyś miałem mniejsze wymagania, byłem bardziej "tolerancyjny" czy te gierki były serio po prostu lepsze, ale większość obecnych blockbusterów to chłam, który nawet mi się nie chce skończyć. 1 3
Vulc 2 191 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego @TmKPewnie trochę tego i trochę tego. Ale bardziej fakt, że BG3 czy seria KCD to po prostu świetne gry. A weryfikacja następuje właśnie na kompach/konsolach graczy, gdzie odsiewa się wysoko ocenianie przez branże buble (Starfield, Veilguard) od faktycznie wartościowych produkcji. 1 1
skypan 1 753 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Z pomniejszych błędów to co na gifie. Zero interakcji z gostkiem a trzeba było mu coś tam powiedzieć by misja poszła dalej. Starałem się go przesunąć i dupa. Generalnie najwięcej błędów właśnie miałem w misji z tym gostkiem. Wcześniej nie odpaliła mu się animacja powrotu i stał jak słup soli. W obu przypadkach trzeba było wczytać zapis. Czasami mam wrażenie, że gra trochę musi "pomyśleć" by przejść dalej jak coś zrobimy i czekamy na reakcję NPC-a. NPC-e jakby łapały "laga". Edytowane 7 Lutego przez skypan 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Takie błędy niestety się zdążają. Czytałem że chwali się grę za dobrą optymalizację jednak błędy techniczne są ale nie ma ich dużo. Mam pytanie czy optymizacja gry jest dobra i czy błędów technicznych jest dużo? Edytowane 7 Lutego przez Czubatka Boża 1
Rekomendowane odpowiedzi