Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Jeśli korzystałeś z jakichś modów to daj znac czy po aktualizacji działają 1
Wu70 739 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Jest DLSS4 Pełny changelog: https://kingdomcomerpg.com/en/news/patch-notes-1-2 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) 17 minut temu, Godlike napisał(a): Jeśli korzystałeś z jakichś modów to daj znac czy po aktualizacji działają Na save działa. A ten nowy dlss to ustawić na Splotowy czy Transformer? Edytowane 13 Marca przez ODIN85 1
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Godzinę temu, Wu70 napisał(a): Jest DLSS4 Pełny changelog: https://kingdomcomerpg.com/en/news/patch-notes-1-2 Ooo a ja myślałem ze na premierę mial być i byłem przekonany ze mam 4.0 wiec nawet w panelu nvidia nie grzebałem żeby wymuszać najnowsze dlss taki cyberpunk to dostał dlss 4.0 jeszcze przed premierą nowych rtx Edytowane 13 Marca przez Godlike 1
Frog67 389 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) W koońcu udalo się wyklepać mistrzowski mieczyk i to jeszcze przed patchem, a czytam w logu że kucie zostalo zmienione, teraz nie wiem czy na gorsze czy lepsze Edytowane 13 Marca przez Frog67 1
Wu70 739 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Pewnie na łatwiejsze, jak przejrzałem changelog to wiele rzeczy jeszcze bardziej uprościli 1 1
CrooV 80 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Dali tego FSR4? Czy nie ma nic? Pytam bo 9070xt na dniach dojdzie Edytowane 13 Marca przez CrooV
Fear 38 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Zobaczcie czy macie dostępne noclegi w karczmach, które były przez Was zakupione na dłuższy czas. Pojawiają się informację, że są niedostępne przez jakiś bug. Edytowane 13 Marca przez Fear 1
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 1 godzinę temu, Frog67 napisał(a): W koońcu udalo się wyklepać mistrzowski mieczyk i to jeszcze przed patchem, a czytam w logu że kucie zostalo zmienione, teraz nie wiem czy na gorsze czy lepsze Żeby wykuć mistrzowski miecz to wystarczy miec perka plus składniki, czy jeszcze jakieś schematy? 1
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Schemat jest potrzebny do każdej broni, której nie masz w podstawowych schematach. Z perkiem i kując jak należy, praktycznie zawsze wychodzi broń mistrzowska. Można sobie podbić zdolność "rzemiosło" zakładając skórzany fartuch i skórzane rękawice. Bodajże o +4 punkty. Godzinę temu, Fear napisał(a): Zobaczcie czy macie dostępne noclegi w karczmach, które były przez Was zakupione na dłuższy czas. Pojawiają się informację, że są niedostępne przez jakiś bug. Zgadza się, niestety. Mam w mieście wykupione, część jest niedostępna, wejście do innych jest traktowane jako przestępstwo. Oby szybko wydali hotfixa. 1 1
lukadd 2 915 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Nom karczmy są zbugowane, w zależności jak się wczyta save to, albo jak złodzieja traktują, albo zamknięte. Jedna karczma mi działa w Kuttenbergu z posłaniem, druga nie. A te inne posłania i miejscówki w grze porozrzucane, jak do tej pory działają, po prostu jakby od nowa trzeba je odkryć. Majstry, żeby wydać patcha z takim jawnym bugiem 1
JeanPepin 333 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 1 godzinę temu, Fear napisał(a): Zobaczcie czy macie dostępne noclegi w karczmach, które były przez Was zakupione na dłuższy czas. Pojawiają się informację, że są niedostępne przez jakiś bug. To już miałem przed patchem , oo skończeniu wątku głównego , masakra z tym jest 1
Fear 38 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Na GOLu narzekają też na wydajność, że jest dużo gorzej niż przed patchem. No nic, będzie trzeba go zblokować i grać narazie bez z niego, a czekałem mocno na patcha, bo mam zbugowane dwa zadania, których nie mogę ukończyć (jedno z Wostatkiem, a drugie, że nie spawnuje mi się obóz bandytów). 1
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Niekoniecznie to pomoże, ale spróbuj przenieść się na chwilę do pierwszego regionu i wrócić - większość NPC respawnuje się we właściwych lokacjach. 1
voltq 1 372 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Improved Rosa's hair. - Improved textures of women's bodies. Wiedza co dobre - Fixed stuttering caused by the Local Hero perk. Edytowane 13 Marca przez voltq 1 1
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 2 godziny temu, Vulc napisał(a): Schemat jest potrzebny do każdej broni, której nie masz w podstawowych schematach. Z perkiem i kując jak należy, praktycznie zawsze wychodzi broń mistrzowska. Można sobie podbić zdolność "rzemiosło" zakładając skórzany fartuch i skórzane rękawice. Bodajże o +4 punkty. Zgadza się, niestety. Mam w mieście wykupione, część jest niedostępna, wejście do innych jest traktowane jako przestępstwo. Oby szybko wydali hotfixa. A te schematy wszystkie to mozna kupić u handlarzy ewentualnie nagroda za zadania czy też trzeba przeszukiwać ciala wrogow skrzynie etc?
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Dokładnie, znajdziesz je u handlarzy lub najczęściej w skrzyniach podczas wykonywania zadań czy free-roamingu. Tak właśnie znalazłem schemat na długi miecz pojedynkowy - zacny kawałek żelaza, zwłaszcza jak wykujesz go na poziomie mistrzowskim. 1 1
Fear 38 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) 8 godzin temu, Vulc napisał(a): Niekoniecznie to pomoże, ale spróbuj przenieść się na chwilę do pierwszego regionu i wrócić - większość NPC respawnuje się we właściwych lokacjach. Już to robiłem, bo miałem strasznie długie czasy wczytywania, ponad minutę, i to było rozwiązanie, ale questów nie naprawiło. Edytowane 14 Marca przez Fear 1
Godlike 880 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Swoja droga to nie wiedziałem, ze przy okazji tego patcha dodlai też narzędzia moderskie, mam nadzieję, ze jak zagram drugi raz jak juz beda wszystkie dlc to ktos zrobi moda na kusze Van Helsinga 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Ja jedyne co zauważyłem to spadek wydajności, rano testowałem akurat nową kartę i miałem 90-100+ fps, a wieczorem na tych samych ustawieniach 50-60+ fps. I z tego co czytam w sieci jest to dosyć często spotykane, ciekawe ile im zajmie przywrócenie normalnej wydajności, i czy w ogóle to nastąpi. 1
galakty 3 341 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Jak Wam noclegi nie działają to wgrajcie moda na brak snu, będziecie chociaż mogli grać dalej. 1
aureumchaos 440 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Jak cofnac tego pacza? Nie ma opcji zadnych w steam... 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca 10 minut temu, aureumchaos napisał(a): Jak cofnac tego pacza? Nie ma opcji zadnych w steam... Pigułka dzień po tylko. 2
Rekomendowane odpowiedzi