ODIN85 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, azgan napisał(a): Nie no GOLD to przesad bo nawet nie wiemy co i kiedy ma tam trafić ale podstawkę można "zaryzykować" 😉. DLC zawsze można dokupić jak będziesz chciał wrócić jeszcze do tego tytułu 😁. Jak Gold ma dostęp 3 dni wcześniej to można brać 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galakty Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 dni szybciej do festiwalu bugów, heh. Ja się po m.in. D4 oduczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tam tylko serwery padły a tak to się dało grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu W gierkę na pewno zagram, może nie na premierę, ale chwile po, po zobaczeniu jak będzie ze stanem technicznym. Oczywiście nie nakręcam się i nie mam wielkich wymagań, więc pewnie będę zadowolony. System walki trochę uproszczą, mnie to nie dziwi, ponieważ dla niektórych to ciężka ścieżka. Mnie tam się na początku wydawał trudny, ale wystarczyło trochę potrenować i progres był zauważalny i satysfakcjonujący, choć nie uważam, że to był najlepszy system na świecie, po prostu było to coś innego od reszty. Na pewno było to lepsze niż zaklikanie wrogów na śmierć jednym przyciskiem. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Podobno działa zaskakująco dobrze nawet na RTX 3050 Edytowane 2 godziny temu przez azgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Będzie masa bugów technicznych ale gierka wg mnie warta wydania pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jak we wszystkich dużych i złożonych produkcjach z otwartym światem, nic nowego. Dla kogoś kto kupi oryginał nie powinno to być problemem bo będzie na bieżąco miał dostęp do wszystkich aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, voltq napisał(a): Będzie masa bugów technicznych ale gierka wg mnie warta wydania pieniędzy Tego możemy być pewni. Dobrze że optymalizacyjnie będzie dobrze przez brak denuvo. Zostaje kwestia tego co wyleci z gorącego tygodnia premierowego lutego: to,Asasin czy Avowed? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag_zbc Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Zostaje kwestia tego co wyleci z gorącego tygodnia premierowego lutego: to,Asasin czy Avowed? Stawiam na Assassins Creed: Straight Outta Compton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu A jescze wracając do tej animacji mycia się, to po co to komu, ale mam nadzieję że przynajmniej optymalizacja będzie przyzwoita na premierę i na 4070ti będzie chulac na ultra. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Bo to ma być symulator życia rycerza. W Rdr2 masz to samo z kowbojem 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wybredniak Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 45 minut temu, Godlike napisał(a): A jescze wracając do tej animacji mycia się, to po co to komu, ale mam nadzieję że przynajmniej optymalizacja będzie przyzwoita na premierę i na 4070ti będzie chulac na ultra. I takie animacje to chyba bardziej do gier TPP pasują, w jedynce była przecież animacja zbierania ziół z trzeciej osoby i część ludzi to modowało. Zamiast animacji mycia lepsze by były jakieś cutscenki z łaziebnymi na wzór wieśka trzeciego 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Wybredniak liczę właśnie na cut scenki w łaźniach itd , w KCD 2 myślałem ze zrobią właśnie animacje zbierania roślin z pierwszej osoby jak modyfikuje to mod bo te zbieranie z 3 osoby nie pasuje totalnie Ciekawi mnie z tym koniem czy będą jakieś zmiany bo na prezentacji koń był chyba przywiązywany przed karczma tak jak w rdr , czy bedzie bardziej realistyczny czy w stajniach będzie go można "ulepszac" czy będzie go można myc i karmic jak w rdr gwizd i koń pojawia się za plecami jest słaby w takich grach , powinno to być bardziej realistyczne szkoda ze nie będzie animacji jedzenia , może będzie animacja picia mikstur/alkohlu ? https://www.twitch.tv/videos/2294365343 - jak ktos nie widzial Edytowane 41 minut temu przez voltq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeanPepin Opublikowano 28 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 minut temu Najważniejsza kwestia..myślicie że będzie day one mod na sejwy? może ten kcd1 od razu będzie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi