Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Strilok napisał(a):

Staty pokazują jaką kupą była ostatnia gra od Bioware

obraz.png.42cc4af27c77ebedd145713770ac4589.png

A tutaj KCD2

obraz.thumb.png.e2f0305d6bd7e73d64d609151d6474fb.png

no dobra tamta gra DEI jest jupa, ale kingdom jest dopiero po premierze wiec dopiero sie okaze za kilka tygodni kto gra a kto nie, 

swoja droga ropbilem pdoobny test ostatnio dla chyba 15 hier jakie mam na steam i najwiecej osob gralo w Wiedzmina 3 i Cyberka 77 <3  

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Robię głównie poboczne jestem dalej przed weselem. Myslisz, że przyspieszyć? Nie chciałbym tego co w Stalkerze miałem po 60h.

Zbalansuj, nie ma sensu robić tylko pobocznych i na koniec główne.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@skypan o jakiej reakcji / braku reakcji mówisz? 

Ja właśnie skończyłem zamek na pierwszej mapie, MA SA KRA, najgorszy quest w grach RPG jaki w życiu przechodziłem, znużył i wkurzył mnie tak, że musiałem go przejść z YouTubem. :stukniety:

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, MJRegul napisał(a):

@skypan o jakiej reakcji / braku reakcji mówisz? 

Ja właśnie skończyłem zamek na pierwszej mapie, MA SA KRA, najgorszy quest w grach RPG jaki w życiu przechodziłem, znużył i wkurzył mnie tak, że musiałem go przejść z YouTubem. :stukniety:

Spoiler

Obszar zamku powinien mieć czerwony obszar i powinniśmy być tam poszukiwani , w końcu zdradziliśmy bergowa , a tutaj można sobie biegać 

Tak samo kupcy , wójt itd powinni reagować na nas inaczej po wykonaniu danych zadań 

Trochę źle jest to skonstruowane 

Zamek semin spalony a kapitan sęk uczył nas różnych ruchów i sztuczek, pytanie czy one przepadają bezpowrotnie ?

Ta gra powinna mieć polski dubbing pasował by do tych klimatów, szczególnie że mamy bardzo dobrych aktorów głosowych 

Ja mam już 100 godzin , wyczyściłem całą pierwszą mapę że wszystkiego i zrobiłem 3 pierwsze zadania główne na drugiej mapie , teraz będę czyścił wszystkie poboczne i aktywności ciekaw czy dobije do 200h

Edytowane przez voltq
Opublikowano
6 godzin temu, skypan napisał(a):

Z ciekawości wróciłem na pierwszą mapę. Wjechałem sobie do zamku i nic. Zero reakcji. Słabe to. Znowu perk obieżyświat pokazał mi ile miejsc pominąłem. No w pytę.

Jak się wraca na 1 mapę?

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, MJRegul napisał(a):

o jakiej reakcji / braku reakcji mówisz? 

Wjechałem tam jak bym tam nic nie zrobił.  Myślałem, że mnie nie wpuszczą, będą agresywni itp.

2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a):

Jak się wraca na 1 mapę?

Na obu mapach masz  wóz do podróży. Koszt 200 groszy. 

Zrzut ekranu 2025-02-13 083534.png

Zrzut ekranu 2025-02-13 083458.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Nie czytam tematu bo boję się spoilerów, jeszcze nie zacząłem nawet gry, kończę ponownie pierwszą część.  :) 

Nie wiem czy ktoś widział ale gość który gra Hansa Capona na swoim kanale na YT robi streamy z KCD II, chyba zauważył że można zarobić na popularności. Henry niestety na to nie wpadł, a szkoda bo byłoby zabawnie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Nie trzeba trzymać, działa od razu. 

to u mnie nie działa, pojedynczy szybki klik G robi NIC, testowałem X razy ;) musze chwileczkę przycisnąć, jak coś klawisz G dziala u mnie poprawnie :P

Edytowane przez MJRegul
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, MJRegul napisał(a):

to u mnie nie działa, pojedynczy szybki klik G robi NIC, testowałem X razy ;) musze chwileczkę przycisnąć, jak coś klawisz G dziala u mnie poprawnie :P

To coś masz spaprane, może w ustawieniach gry coś przełączyłeś? Nie wiem czy w ogóle taka opcja jest, ale ja też normalnie kliknięciem pojedynczym "g" rzucam bez problemu

• Like 1