Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, voltq napisał(a):

Hunt jest na cryengine i nie ma aż tak dużych problemów jak KCD 1 na premierę , wg mnie na start będzie tak jak w wersji royal edition w KCD 1 

Yep, będzie jak w Royal Edition na start

Spoiler

2026 roku. :E 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PaVLo napisał(a):

Mam zamówioną wersję Gold za 308zł, a obecnie już cena spadła do 299zł, więc trzeba anulować i zamówić po nowej :)

https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-gra-pc

a nie lepiej z CDKeys?

https://www.cdkeys.com/kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-pc-steam

W dniu 5.12.2024 o 14:39, ODIN85 napisał(a):

Idź w łuk a gra będzie łatwa i przyjemna;)

Łuk z trucizną xD

Opublikowano

Wolę wspierać bezpośrednio twórców, a nie lewe źródła

Before you buy in CDKeys.com, make sure you read about all the associated risks.

Unknown source of the key

Majority of keys in the store do not come directly from the publisher.

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Jakoś muszą napędzać Rtx 50xx. Może nawet będzie gratis do kart:)

"Gratis" do kart za 15000 zł 🤭

22 godziny temu, voltq napisał(a):

GeDQTmIXYAAAWXI?format=jpg&name=medium

GeDRGuZXAAEcJRW?format=jpg&name=medium

Czyli pogram na ultra z DLSS w 60 fps

Czyli Ultra znowu sponiewiera sprzęty 💪:E

zN3377rXg.jpg

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, PaVLo napisał(a):

Wolę wspierać bezpośrednio twórców, a nie lewe źródła

Before you buy in CDKeys.com, make sure you read about all the associated risks.

Unknown source of the key

Majority of keys in the store do not come directly from the publisher.

A dopiero co pytałem tutaj w tym temacie i dostałem taką odpowiedź :(

W dniu 4.12.2024 o 21:47, Reddzik napisał(a):

Bezpieczne, kupuję tam gierki, ostatnio preorder Stalkera 2.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, kolo.d napisał(a):

A dopiero co pytałem tutaj w tym temacie i dostałem taką odpowiedź :(

Po 1 to jest keyshop, ale nie taki jak allegro, olx, czy g2a czy eneba itp, kupujesz klucz od nich, i oni są właścicielami klucza, a nie są pośrednikami. Zdarza się, że dostaję skana klucza z pudełka, oni kupują taniej klucze bez blokad na dany region, kupiłem tam sporo gier, a nawet z ich błędu zwrócili mi kilka funtów i preorder Pro Evolution Soccer 2009 wyszedł mnie wtedy poniżej 100zł, a  na premierę kosztował ok 200zł xD  do dziś mam wszystkie zakupione klucze. Jak widzę kinguin, eneba to wolę brać w cdkeys bo jest bezpieczniejsze.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

To mam nadzieję, że tym razem nie będzie wyjątku bo kupiłem też na prezent...

12 minut temu, azgan napisał(a):

"Gratis" do kart za 15000 zł 🤭

Czyli Ultra znowu sponiewiera sprzęty 💪:E

KCD1 też miało ostrzeżenie, że najwyższe ustawienia są eksperymentalne.

Zakładam, że na ultra 4K to płynnie da radę dopiero 5090.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

U mnie wjedzie więc 1440p i high w 60 fps. A raczej 45-60. :E 

To będzie ciężka premiera, nie ma się co czarować. Pytanie czy lepsza od Stalkera 2, gra jest przecież o wiele bardziej rozbudowana i mechanicznie, i technicznie.

• Upvote 1
Opublikowano
23 godziny temu, voltq napisał(a):

na konsolach na pewno będą spadki bo wymagają VRR do trybów performance i PS5 PRO

Na pc myślę ze będzie lepiej niż w KCD 1

Poszedł preorder na PC i PS5 PRO

Na PC, VRR to też jeden z wymogów jaki trzeba spełnić 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, azgan napisał(a):

Na PC, VRR to też jeden z wymogów jaki trzeba spełnić 😉

wycofałem preorder z ps5 i szukam czegos tanszego , zastanawiam sie czy na steam wycofac i kupic taniej w ME

Opublikowano
6 godzin temu, Godlike napisał(a):

A apropo cdkeys czy innych keyahopow to jak teraz by się wzięło pre order w takiej cenie jak mają to duże jest ryzyko, że w dniu premiery dostanie się info ze kluczowe jednak nie ma i zwrot kasy? 

Mają konkretną pulę kodów w takiej cenie. Nie sprzedają ponad stan.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, azgan napisał(a):

Bierz gdzie taniej, szkoda hajs przepalać 

Hipokryzja od Ciebie biję pełna gębą! 

Jeszcze niedawno wspomniałeś, że lepiej od razu kupić przed premierą wspierając twórców pełną kwotą bo szykuje się super gra a teraz szkoda przepłacać. 

Tak, zdecydowanie szkoda przepłacać za produkt, który na premierę jak w 98% przypadków będzie niedopracowany z masą błędów, crashy, glitchy i bugów uniemożliwiających zakończenie lub rozpoczęcie jakiegoś zadania.

Zdrowo myślący człowiek kupi produkt dopracowany nawet za ceny premierową no ale żebym ja mógł zagrać w taki finalnie, połatany tytuł sporo osób z Was musi być "beta-frajerami". 

Powiedzenie  "Głupich nie sieją, sami się rodzą" jest cały czas aktualne ;)

Edytowane przez DjXbeat
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DjXbeat napisał(a):

Hipokryzja od Ciebie biję pełna gębą! 

Jeszcze niedawno wspomniałeś, że lepiej od razu kupić przed premierą wspierając twórców pełną kwotą bo szykuje się super gra a teraz szkoda przepłacać. 

Tak, zdecydowanie szkoda przepłacać za produkt, który na premierę jak w 98% przypadków będzie niedopracowany z masą błędów, crashy, glitchy i bugów uniemożliwiających zakończenie lub rozpoczęcie jakiegoś zadania.

Zdrowo myślący człowiek kupi produkt dopracowany nawet za ceny premierową no ale żebym ja mógł zagrać w taki finalnie, połatany tytuł sporo osób z Was musi być "beta-frajerami". 

Powiedzenie  "Głupich nie sieją, sami się rodzą" jest cały czas aktualne ;)

Wiem jak wyglądało to w KCD1 i to że ja zapłaciłem pełną cenę za tytuł w który i tak chciałem zagrać na premierę nie znaczy że komuś innemu muszę polecać np. bezpośrednio zakup na STEAM. Nie wiesz jaka u kogoś może być sytuacja finansowa więc jeśli stan techniczny nie jest pewny to ktoś inny może myśleć żeby zapłacić mniej kupując gdzieś taniej. Chcesz to sobie czekaj nawet jak będą rozdawać za darmo na EGS nikt tutaj nikogo nie zmusza do kupowania gier.

Edytowane przez azgan
  • Upvote 2
Opublikowano

Teraz każda oszczędność na tej grze się liczy żeby odkładać na RTX 5xxx :E A kto wie może nawet będą ja rozdawać do tych kart, ale prędzej obstawiam, że murzyn bedzie przy rtx a Avowed do prockow x3d i kart AMD, to dla KCD2 zostają płatki :E

• Sad 2
Opublikowano
5 minut temu, Godlike napisał(a):

Teraz każda oszczędność na tej grze się liczy żeby odkładać na RTX 5xxx :E A kto wie może nawet będą ja rozdawać do tych kart, ale prędzej obstawiam, że murzyn bedzie przy rtx a Avowed do prockow x3d i kart AMD, to dla KCD2 zostają płatki :E

10-15K na same GPU a okolice 300 zł na grę to już potężny wydatek i lepiej ściągnąć z torrentów 🤭