CavieZ 95 Opublikowano Wtorek o 20:06 Opublikowano Wtorek o 20:06 (edytowane) 15 minut temu, Kadajo napisał(a): Jakie pudelkowe wydanie. Tej gry nie będzie w pudelku. Tzn może pudełko będzie ale bez płyt. Nie pogrążaj się... Na oficjalnych stronach Rockstar nie ma żadnych informacji. Proszę nie rozpowszechniać dezinformacji. Wszystkie poprzednie części gry były wydane w pudełku. Wcześniej czy później i tak trafi jeśli nawet nie na premierę. Moderator i rozpowszechnia dezinformacje.. Nieładnie koleżko. Edytowane Wtorek o 20:09 przez CavieZ
Kadajo 8 344 Opublikowano Wtorek o 20:10 Opublikowano Wtorek o 20:10 To opuść to forum. Nie będziesz musiał czytać tego narzekania Polaków. 1
kanon7 633 Opublikowano Wtorek o 22:02 Opublikowano Wtorek o 22:02 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): Jakie pudelkowe wydanie. Tej gry nie będzie w pudelku. Tzn może pudełko będzie ale bez płyt. Take-Two CEO Strauss Zelnick - interview for Variety (Feb 3, 2026) (...) Zelnick also addressed online rumors that have spread about the possibility of Rockstar delaying the release of physical copies of “GTA 6” until 2027, in order to avoid leaks of the game, which will debut Nov. 19. “That’s not the plan,” the Take-Two chief said. 1
Kadajo 8 344 Opublikowano Wtorek o 22:38 Opublikowano Wtorek o 22:38 Czyli zdementowali. No i luz Ale dni płyt i tak już są policzone.
CavieZ 95 Opublikowano Wtorek o 22:53 Opublikowano Wtorek o 22:53 Wystarczy przyznać się do dezinformacji i przeprosić. Zero szacunku dla użytkowników panie Moderatorze.. 1
Phoenix. 5 475 Opublikowano Wtorek o 22:59 Opublikowano Wtorek o 22:59 Ale ty biadolisz, o braku fizycznego wydania bylo info kilka stron temu i to rozumiem wina tego kto wrzuci takiego posta z jakiegos portalu A nie kazdy siedzi nosem w forum, zeby wszystko czytac i wiedziec, ze ta informacja zostala juz naprostowana.
ODIN85 3 849 Opublikowano Środa o 03:56 Opublikowano Środa o 03:56 Przecież pewnie będą pudełka ale z kodem
Kadajo 8 344 Opublikowano Środa o 09:39 Opublikowano Środa o 09:39 10 godzin temu, CavieZ napisał(a): Wystarczy przyznać się do dezinformacji i przeprosić. Zero szacunku dla użytkowników panie Moderatorze.. Nie mam szacunku dla błazenady i sapania a tak wyglądał twój pierwszy post. I kolejne zresztą tez. I od razu cię ostrzegam, jeszcze jeden post zobaczę w tym wątku od ciebie w klimatach "syfiarksich" czy innych odklejonych i agresywnych odzywek i lecisz na Bieszczady. 2 1
samsung70 218 Opublikowano Środa o 13:27 Opublikowano Środa o 13:27 20 godzin temu, tgolik napisał(a): Grasz w GTA Online? cześć, chyba tylko raz w życiu grałem wiele lat temu, nie moja broszka, ja raczej lone wolf jestem.
kanon7 633 Opublikowano Czwartek o 19:50 Opublikowano Czwartek o 19:50 Z perspektywy czasu niepotrzebnie pokazali pierwszy trailer w grudniu 2023 r. - mogli pokazać go przynajmniej rok później. 2023 trailer -> 3 lata później premiera
ODIN85 3 849 Opublikowano Piątek o 01:46 Opublikowano Piątek o 01:46 Mogli nic nie pokazywać do premiery a gra i tatj by się sprzedała
ODIN85 3 849 Opublikowano Sobota o 03:17 Opublikowano Sobota o 03:17 https://ithardware.pl/aktualnosci/darmowe_gta_6_za_narodziny_w_dniu_premiery-48662.html 1
babayaga 153 Opublikowano Sobota o 04:00 Opublikowano Sobota o 04:00 To nieźle się tam będą ruchać przez najbliższy tydzień. W Polsce jakby to wprowadzili, to nie mielibyśmy kryzysu demograficznego.
AndrzejTrg 3 041 Opublikowano Sobota o 05:19 Opublikowano Sobota o 05:19 Moi rodzice trafili... ale xx lat za późno
ODIN85 3 849 Opublikowano Sobota o 05:55 Opublikowano Sobota o 05:55 Na pewno będzie czas na granie jak się urodzi
Rekomendowane odpowiedzi