maras2574 1 208 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Mi tam do GTA żadna recenzja nie jest potrzebna Preorder jak najbardziej poleci z mojej strony, tylko kiedy ? (PC) Oby jak najszybciej
ChudyXp 54 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 26 minut temu, Phoenix. napisał(a): Przecież ty nie zrozumiałes nawet w 1% sensu takiego zamkniętego pokazu i po co on jest 🤣 To nie ma nic wspólnego z tym co wymieniłeś.. To o czym Ty chcesz dyskutować? Zapętliłeś się o jakimś nagrywani na YT choć każdy dobrze wie że też nie o to chodzi 😉 Widzisz w tym artykule tekst "pod pełną kontrolą wydawcy " czyli to wydawca decyduje o wszystkim nawet o tym jaką myszką czy padem będą grać i w jaką misje czy co tam będzie na tym polega pełna kontrola , ja się nie uparłem na YT tylko ktoś inny . Przypomnieć aferkę z Killzone 2 na PlayStation 3 jak wyglądał zwiastun na pokazach E3 a jak wyglądał Gameplay ?? 6 minut temu, skypan napisał(a): Recenzje przed wydaniem są tyle warte co te trailery. Tak średnio bym rzekł. No może w jakimś stopniu są ważne dla preorderowców. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że oceny minimum 8/10 będą. A otarcie się o grę roku to prawie pewnik A co było z CyberPunkiem 2077 też miał być grą roku a nawet 4 miesiące po premierze była pełna błędów
Phoenix. 6 909 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 1 minutę temu, ChudyXp napisał(a): czyli to wydawca decyduje o wszystkim nawet o tym jaką myszką czy padem będą grać i w jaką misje czy co tam będzie To tylko twoja bledna interpretacja, gdybys pomyslal dlaczego sa takie a nie inne zabezpieczenia to by ci na mysl nie przyszlo to o czym ty piszesz No ale interpretuj to sobie jak chcesz Bo tu widze tylko ty jestes taki rodzynek co nie bardzo rozumie po co sa takie zabezpieczenia, i nie nie po toby dyktowac co kto i jak
ChudyXp 54 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Teraz, Phoenix. napisał(a): To tylko twoja bledna interpretacja, gdybys pomyslal dlaczego sa takie a nie inne zabezpieczenia to by ci na mysl nie przyszlo to o czym ty piszesz No ale interpretuj to sobie jak chcesz No na tym właśnie polega pojęcie "Pełna Kontrola" a nie że wejdziesz sobie na taki pokaz i będziesz robił co chciał w grze wszystko musi być zaplanowane według wydawcy . Ile to już było wpadek na tragach E3 gdzie niby filmy z gier okazywały się być renderami ?? . Widzę że łatwo się zapomniało jak cały świat czekał na premierę CyberPunk 2077 też miało być co to nie on a okazało się że wyszło z niego całkiem spore sitko
Phoenix. 6 909 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Teraz, ChudyXp napisał(a): No na tym właśnie polega pojęcie "Pełna Kontrola" TO TYLKO TWOJA INTERPETACJA I NA TYM ZAKONCZE
j4z 1 816 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 2 godziny temu, ChudyXp napisał(a): To im się odbije sokiem pomarańczowym z komunii Ale jeszcze nigdy ich strategia marketingowa nie odbiła się im. Miliony graczy na całym świecie (w tym ja) czekają na choćby pierdnięcie R*. xd
ChudyXp 54 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja (edytowane) 8 minut temu, j4z napisał(a): Ale jeszcze nigdy ich strategia marketingowa nie odbiła się im. Miliony graczy na całym świecie (w tym ja) czekają na choćby pierdnięcie R*. xd Uwielbiam jak ktoś cytuje a nie wie co skoro według ciebie jak ktoś robi sobie trailer (fake) do GTA VI w AI to jest strategia R* to spoko skoro o to chodzi w ich strategi to fajną mają strategie . Skoro według ciebie ten film to ich strategia Edytowane 18 Maja przez ChudyXp 2
j4z 1 816 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Godzinę temu, ChudyXp napisał(a): Uwielbiam jak ktoś cytuje a nie wie co Masz mnie Myślałem że psioczysz na to, że trzymają wszystko w tajemnicy, że będą zamknięte pokazy itd. Ale przyznaję, że wpadłem tu z doskoku i nie czytałem całej gadki.
skypan 2 061 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Wyciekły wytyczne dla recenzentów. Ponoć wzorowali się na tym obrazku. Chociaż mam wrażanie, że recenzenci od dawna z tego korzystają 2
Kris194 5 038 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) 19 godzin temu, ChudyXp napisał(a): Wiesz ze do napisania recki gry nie potrzeba dodawać nic z niej na YT wystarczy kilka linijek dobrego tekstu i kilka zrzutów ekranu nie musi być dodawany żaden film, to teraz się tak porobiło że jak jest recka gry przed premierą to musi by dodany materiał z niej w formie filmu ?? Teraz? Jestem tak stary, że dokładnie pamiętam videorecenzje GTA IV na premierę BTW Edytowane 19 Maja przez Kris194
ChudyXp 54 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 20 minut temu, Kris194 napisał(a): Teraz? Jestem tak stary, że dokładnie pamiętam videorecenzje GTA IV na premierę Pierwotna data publikacji: 26.05.2008 w wersji na konsolę Xbox 360 a kiedy była premiera na Xbox w kwietniu ?? to już troszkę było po premierze tak samo na PS3 , premiera w kwietniu a video recenzje w maju . To raczej nie przed premierą
skypan 2 061 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) GTA VI Mam pewne obawy o tego chomika co wpadł na pełnej Nagrywanie ekranu 2026-03-06 235131.mp4 Edytowane 19 Maja przez skypan
samsung70 364 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 15 minut temu, skypan napisał(a): GTA VI Mam pewne obawy o tego chomika co wpadł na pełnej Nagrywanie ekranu 2026-03-06 235131.mp4 5.87 MB · 0 pobrań tak grałem w GTA 3 chwilami
STALKER 157 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Jak tam? Proponuję zażyć leki naprawdę wam się w głowach pop......... z tą tandetną gierką 😂😂😂😂😂
Tomek_ITH 503 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 23 minuty temu, STALKER napisał(a): Jak tam? Proponuję zażyć leki naprawdę wam się w głowach pop......... z tą tandetną gierką 😂😂😂😂😂 Czemu tandetną?
j4z 1 816 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 6 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Czemu tandetną? Serio obchodzi Cię, co napisze?
ChudyXp 54 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Tu Grubo i nagle 500+ (VAT) nabiera nowego znaczenia ,Produkt cyfrowy serio dać ponad 500 zł za kilka cyferek nic więcej żadnych dodatków nawet breloczka czy długopisu ?? 1
KamcioGF 154 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 19 godzin temu, skypan napisał(a): Wyciekły wytyczne dla recenzentów. Ponoć wzorowali się na tym obrazku. Chociaż mam wrażanie, że recenzenci od dawna z tego korzystają To jest chore, po tym jak odbierałem samochód z salonu dostałem taką ankietę, coś tam zaznaczyłem na 4 a nie 5 gwiazdek i parę godzin później telefon dlaczego jestem niezadowolony 1
IceMan 192 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 36 minut temu, KamcioGF napisał(a): To jest chore, po tym jak odbierałem samochód z salonu dostałem taką ankietę, coś tam zaznaczyłem na 4 a nie 5 gwiazdek i parę godzin później telefon dlaczego jestem niezadowolony Niestety tak to działa. Te wszystkie ankiety i ich skalę to jakiś debil wymyślił. U mnie jest skala 1-10, 8 jest neutralna, 9 ok, 10 dobrze. Wszystko poniżej 8 jest źle i masz po bonusach. 1
samsung70 364 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Jutro to całe spotkanie Take 2 A na fb już latają posty o kolejnym opóźnieniu 😂 A co mówią wasze magiczne kule?
JeanPepin 480 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): Jutro to całe spotkanie Take 2 A na fb już latają posty o kolejnym opóźnieniu 😂 A co mówią wasze magiczne kule? A źródła te same które zapowiadaly trailer i preordery w poniedziałek , dajcie se na luz
Rekomendowane odpowiedzi