Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
47 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tylko że GTA będzie tak duże że ten 2 minutowy filmik to będzie promil tego wszystkiego :) niby wiadomo czego się spodziewać, ale nigdy tak do końca nie jest. 

I zgadzam się z kolegą wyżej, że teraz trzeba bardzo uważać na produkcje które wychodzą, niby GTA to TakeTwo ale zawsze trzeba być ostrożnym. 

Zawsze powtarzałem że lepiej podchodzić sceptycznie i się miło rozczarować, a niżeli na odwrót. 

Pytanie co ludzie mogą i chcą wywnioskować po trailerze. Dla mnie to żadne wyznacznik, nic nie pokaże. Dopiero jakieś sensowne zdanie można wyrobić sobie oglądając na YT jak ktoś gra. 

• Like 1
Opublikowano

@piwakk Oczywiście że trailerem nie ma się co sugerować, choć tu ma być "gameplay trailer" 

A sensowe zdanie można wydać oglądając jak ktoś gra, ale i tak póki się samemu nie zagra to jest to takie na dwoje babka wróżyła :) Oglądałem jak ludzie grają w soulsy i myślałem że to są łatwe, proste i przyjemne gierki :E

• Upvote 2
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

A za wrzucanie takiego :kupa: powinien być odpoczynek w Bieszczadach. 

prawda, 

a do tego dodam, że załosna jest ta cała przedpremierowa otoczka GTA6, gra na ktorą czekają miliony ludzi, 4 msc do premier a tu gówno wiadomo, jakbym umiał to bym im się tam włamał i zlikowal wszystko na zatoka :/ 

• Like 1
Opublikowano
59 minut temu, samsung70 napisał(a):

prawda, 

a do tego dodam, że załosna jest ta cała przedpremierowa otoczka GTA6, gra na ktorą czekają miliony ludzi, 4 msc do premier a tu gówno wiadomo, jakbym umiał to bym im się tam włamał i zlikowal wszystko na zatoka :/ 

Ale co chcesz konkretnie wiedzieć?

Nowa mapa,nowi bohaterowie a reszta to samo co było.

Najważniejsze czyli cenę już podali.

Opublikowano
10 godzin temu, samsung70 napisał(a):

prawda, 

Gdyby Gta 6 bylo jak na tym nagraniu to bylbym szczesliwy. Drzewa się ruszają, mamy wode na ulicach z morza.

Opublikowano (edytowane)

Patrząc na ich ostatnie RDR2 gdzie przywiązywali detale do najdrobniejszych szczegółów jak w żadnej innej grze to tu nie będzie raczej gorzej :E 

Jakaś mega fizyka jaka się niektórym marzy odpada całkowicie, bo procki konsolowe tego nie pociągną, więc będzie masa sztuczek, ale i tak będzie zdecydowanie lepiej niż w typowych grach AAA jakie znamy np. od UBI czy innych wydawców gier AAA :E

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

Po tym jak im GTA V siadło rozumieją, że robią grę usługę. Podatną na modowanie platformę, którą będą rozwijać przez kolejne 10 lat.

GTA VI zdominuje rynek w sposób w jaki zrobił to min. Roblox, Fortnite, Fifa i cod.

Gracze latami będą siedzieć tylko w GTA VI online i nawet nie będą zainteresowani kupnem innych nowych gier.

Opublikowano (edytowane)

A kurs Take Two ciągle pod wodą YTD. I jak tu ma rosnąć pod Gamescom dużo lepiej zarządzany CD Projekt, kiedy wydawca GTA 6, na kwartał przed premierą, dalej przynosi straty inwestorom.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
17 godzin temu, MaxxGroo napisał(a):

Po tym jak im GTA V siadło rozumieją, że robią grę usługę. Podatną na modowanie platformę, którą będą rozwijać przez kolejne 10 lat.

GTA VI zdominuje rynek w sposób w jaki zrobił to min. Roblox, Fortnite, Fifa i cod.

Gracze latami będą siedzieć tylko w GTA VI online i nawet nie będą zainteresowani kupnem innych nowych gier.

Ale dominuje Fortnite czy Fifa w segmencie w którym uczestniczą. I akurat te przykłady moim zdaniem średnie, bo Fornite to gra która niezbyt ma konkurencję i jest darmowa. Fifa nie ma żadnej konkurencji. COD? No tutaj jest podział po prostu COD vs BF i dużo ludzi wybiera BFa. 

Wsród moich znajomych są ludzie którzy grają w GTA, ale nie ma nikogo kto miałby się tylko zamknąć na GTA. Pograć godzinę, dwie raz na jakiś czas i nara. Ja od kilkunastu lat gram w gry sporo nawet, ale GTA jakoś mnie nie ciągnie od czwartej części. Zdecydowanie bardziej wolę San Andreas czy Vice City.