Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Czy Ty czasem nie pisałeś że nie grałeś w 4 i 5? 

Akurat w czwórce fizyka była świetna jak na GTA, do tego fabuła, mrok, super edycja. Niestety 5 i 6 to już klimat dla dzieciaczków. A tu by chcieli mechanikę z RDR2 xDDDDDDDDDDD

Bo nie grałem, nie liczę włączenia na 5 minut żeby się z policja pobawić :E

Ale ta fizykę widać nawet na filmikach zawsze było :D

Opublikowano

W 4 akurat to fizyka jazdy jest mocno przesadzona, ktoś kto chociaż raz widział auto jak skręca może to stwierdzić chyba, że sam jeździ na wywalonych amorach. W 5 zaś ciężko stwierdzić, żeby jazda autem była zła, niech ktoś mi uczciwie wskaże grę tego typu gdzie jest to lepiej zrobione bo nie znam. A co do fizyki ciał i obiektów euphoria to jest top, tutaj to nawet gry liniowe wymiękają. Co do zniszczeń pojazdów to 4 faktycznie wygrywa ale, jak ktoś interesuje się tematem to wie, że w 5 w wersji na ps3 zniszczenia były lepsze niż w późniejszych wydaniach z konkretnego powodu czyli dodana kamera pierwszoosobowa gdzie jak byśmy jechali autem ze zmiażdżonym dachem to wyglądałoby to komicznie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie model jazdy był dużo lepszy w 4, niż w 5. W Mafia 2 też był lepszy niż w GTA 5. Nie pamiętam jaki był w Mafia 3 i późniejszych.

Edytowane przez j4z
  • Upvote 2
Opublikowano
32 minuty temu, j4z napisał(a):

Dla mnie model jazdy był dużo lepszy w 4, niż w 5. W Mafia 2 też był lepszy niż w GTA 5. Nie pamiętam jaki był w Mafia 3 i późniejszych.

W 4 to była trochę katorga dla mnie , 5 z kolei za łatwo , za plastikowo. Jak zrobią coś pomiędzy to będzie idealnie :E

Opublikowano (edytowane)

Przed chwila widzialem filmik, ze niby jest juz na torrentach wersja developerska, z ktorej pewnie jest ten filmik wyzej.

Szybki edit.
jednak odpalilem filmik wyzej i to sa pociete klipy, wiec pewnie jedno z drugim nie ma duzo wspolnego.
I filmik 2 lata temu wrzucony ;)

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano
12 minut temu, KamcioGF napisał(a):

Nie ma, pierdoły pociskacie aż miło :E poza tym to jest wyciek sprzed kilku lat a nie żaden dowód na build na torrentach

Przeciez od razu posta edytowalem, ze to jednak nie to.
Mignal mi po prostu na reelsach jakis filmik, ze niby jest -> i dokladnie tak napisalem. ;)

Opublikowano
13 minut temu, Wu70 napisał(a):

Nawet na tych filmikach widać ile detali tam włożyli... ah zagrałbym już w ten build :D

Ten najnowszy filmik idealnie pokazuje dlaczego tworzenie takich gier open-world stricte wyścigowych już nie ma najmniejszego sensu. Te slow-mo przy rozbiciu pojazdu to jakbym Burnouta widział :E

• Upvote 1