Totek 994 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): I tak nie brakuje kretynów w komentarzach którzy piszą,że wygląda jak gta5, ewentualnie gta 5 na modach. Odesłałbym ich do 2013r na Xboxa 360
samsung70 493 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Ale z tym laniem płynu do wanny to muszą popracować No i, jedno uderzenie i wasted? WUT. ...bo doszlo do eksplozji bo benzyna 1 1
Wu70 1 056 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Wojsko daje 4 dni wolnego na premierę a wy się dziwicie że ktoś urlop bierze... https://www.pcgamer.com/games/grand-theft-auto/us-army-confirms-its-offering-4-days-to-play-gta-6-to-soldiers-who-reenlist-for-at-least-2-years/
Kris194 5 123 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Godzinę temu, lukadd napisał(a): Ale słaba fizyka "płynu" w wannie Może w finalnym buildzie będzie lepiej Pod względem fizyki to tam jeszcze wiele rzeczy nie działa/nie działa jak powinno. 1
TmK 346 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) 19 godzin temu, JeanPepin napisał(a): A może faktycznie to wszystko to jest ta zajebista akcja marketingowa o której kiero jakiś czas temu wspominał że czegoś takiego świat jeszcze nie widział Jest głośno, jakieś nic nie znaczące leaki wpadają Typ robi z R* zwykłych durni, z których gracze na całym świecie się śmieją. Genialna taktyka zamiast wypuścić że 3 gameplay trailery @Smogsmok Nooo, tutaj już mi się podoba 👍 widać bugi jak ten redneck nalewa wachę do wanny ale model prowadzenia tego El Camino baaardzo mi się podoba. O to właśnie chodzi, żeby to nie były kurde betonowe kloce bez amortyzatorów. Edytowane 23 Sierpnia przez TmK 2
ODIN85 5 175 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia https://ithardware.pl/aktualnosci/falszywe_gta_6_113_gb_gracze_wirus_gra-53443.html
TmK 346 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 godziny temu, TheMr. napisał(a): Ale z tym laniem płynu do wanny to muszą popracować No i, jedno uderzenie i wasted? WUT. Spróbuj jechać pickupem pełnym benzyny, spowoduj wypadek, żeby metal o metal zaiskrzył i zobacz co się stanie
Radio Tirana 1 737 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a): I tak nie brakuje kretynów w komentarzach którzy piszą,że wygląda jak gta5, ewentualnie gta 5 na modach. Po sąsiedzku masz takich samych w temacie o The Blood of Dawnwalker. Tam też piszą, że ta gra wygląda jak Wiedźmin 3 na modach.
lukadd 3 886 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 godziny temu, Kris194 napisał(a): Pod względem fizyki to tam jeszcze wiele rzeczy nie działa/nie działa jak powinno. No wiadomo wczesny build jeszcze wymaga poprawek. Ale dalej w porównaniu do takiego UBI czy innych gier AAA już na tym poziomie znacznie do przodu są Ogólnie dziwne, że gościu jeszcze nic zbytnio nie pokazał z urywków misji, albo tak mocno dozuje, albo po prostu ma mega ograniczony dostęp do takich misji w tym buildzie. Zresztą wyjdzie w praniu z czasem
samsung70 493 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 28 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Nowy przeciek to nagranie tutaj to wygląda trochę jak cities skylines 2
TheMr. 3 105 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Godzinę temu, TmK napisał(a): Spróbuj jechać pickupem pełnym benzyny, spowoduj wypadek, żeby metal o metal zaiskrzył i zobacz co się stanie Panie, w GTA to waliłeś pełen magazynek w samochód i jechałeś dalej Po co aż tyle realizmu
TmK 346 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Ogólnie to tak, jeśli nie blefują z tzw. Dead mans switch to Cockstar właśnie zapaskudził całą zbroję po samą szyję. Byłaby beka dekady gdyby wersja na PC wypłynęła przed oficjalną premierą na konsole to pewne, że już ją mają. Mało tego, po premierze na konsole tutaj wcale nie musi się okazać, że wersja na PC "wymaga jeszcze optymalizacji" (taka będzie narracja). Ona może dosłownie czekać gotowa w 100% w lodówce. Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć co dokładnie Cockstar chciało zrobić - wydać na konsole cyfrę, potem BYĆ MOŻE wydać na konsole na płytach (chociaż ten krok możliwe, że do wywalenia), wydać na PC, potem trzeci lub czwarty raz wydać to samo ale jako enhanced edition na nadchodzące konsole nowej generacji i w trakcie/pod koniec życia konsol nowej generacji wydać to kolejny raz jako pełnoprawny remaster. Teraz szalenie mnie ciekawi ruch Cockstara. Cyberleek ma swoje powody, pewnie też finansowe dlaczego robią to co robią, ale nawet jeśli zwykłą fasadą jest to, że tak na prawdę walczą w naszym imieniu i możliwości zachowania tradycyjnego rynku handlu używkami (przez płyty), to wieczny szacunek dla tej grupy przestępców na miejscu R* serio, co tu robić. Jak się wkurzą i serio wrzucą do zatoki grywalną wersję i to w dodatku na PC to straty finansowe byłyby wprost niewyobrażalne. Edytowane 23 Sierpnia przez TmK
samsung70 493 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia tak, wielu by pewnie pobrało taką niedorobioną wersję aby zobaczyć czym GTA6 będzie, ale każdy normalny nie ogrywał by tego jak gotowy produkt, tylko sobie by taki człowiek popsuł frajde z grania w mesjasza który ma wiele place holderów zamiast prawdziwych aktywności czy mechanik, więc wpływa na sam finalny produkt byłby mały - takie moje zdanie,
zozolek 464 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) czy ja wiem, rynek PC to margines. Ja i tak kupię ze względu na chęć grania online. Będzie plaża next stream, ależ to wygląda . . . totalny odjazd od wszystkiego innego co widział świat. Teraz sobie tak myślę, że może przyśpieszą premierę na PC Edytowane 23 Sierpnia przez zozolek
GTM 113 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): tak, wielu by pewnie pobrało taką niedorobioną wersję aby zobaczyć czym GTA6 będzie, ale każdy normalny nie ogrywał by tego jak gotowy produkt, tylko sobie by taki człowiek popsuł frajde z grania w mesjasza który ma wiele place holderów zamiast prawdziwych aktywności czy mechanik, więc wpływa na sam finalny produkt byłby mały - takie moje zdanie, Przecież można uzupełnić brakujące rzeczy plikami gry z konsol, myślę że zmodowana wersja z tego przecieku po patchach mogłaby być nawet lepsza od wydania oficjalnego, bez 2 launcherów działających w tle i bez kilku rdzeni procesora zaangażowanych w dekodowanie rockstarowych zabezpieczeń, za to z regularnymi patchami zaciągniętymi z konsol.
Kris194 5 123 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 1 godzinę temu, JeanPepin napisał(a): Będzie plaża + pickup? Spoko Tylko pytanie jaki to ma sens skoro widać, że to co widzimy jest mimo wszystko dalekie od finalnej wersji. Nawet liczba NPC jest bardzo mała na tych przeciekach.
JeanPepin 545 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Nawet liczba NPC jest bardzo mała na tych przeciekach. Bo wszyscy są na plaży
lukadd 3 886 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Sorki, ale na buildzie robionym pod konsolki nawet pod najmocniejsze PS5 Pro nie ma co oczekiwać jakich przesadnych ilości NPC Dalej ten sprzęt jest za słaby i rockstar nie przeskoczy.
Wu70 1 056 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Z takim cpu to niech się konsolowcy cieszą że stabilne 30fps będzie. 10 minut temu, JeanPepin napisał(a): Bo wszyscy są na plaży Na PC*
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 14 minut temu, JeanPepin napisał(a): Bo wszyscy są na plaży ... a my nad wodą 🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi