galakty 5 466 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): nie ma mowy mordo nie wytrzymasz do jutra, żeby to dopiero zobaczyć. Dziś wieczorem to nie wiem czy nawet przed monitorem będę
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 13 minut temu, galakty napisał(a): To już dziś? Obejrzę jutro jak już każdy opinię wyrazi Czyli tak jak ja czekasz na opinie graczy czy warto obejrzeć A tak na serio to nie mam netflixa Bo tak bym pewnie obejrzał premierowo.
ODIN85 5 304 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Nawet podstawowej informacji nie potrafią podać
galakty 5 466 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 6 minut temu, lukadd napisał(a): Czyli tak jak ja czekasz na opinie graczy czy warto obejrzeć A tak na serio to nie mam netflixa Bo tak bym pewnie obejrzał premierowo. Ja mam ale nie chce mi się, nie interesuje mnie. Czekam na pełnoprawny gameplay i to najlepiej z PC, bo jak na PS5 będzie cyfra to nawet nie myslę o kupnie. 1 1
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Na PC to się ogra drugi raz, albo trzeci A sama podstawa będzie identyczna jak na kąsoli, na PC po prostu bardziej podrasowana.
KamcioGF 197 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) 45 minut temu, samsung70 napisał(a): Właśnie doczytałem, że cały materiał jest podobno nagrany na PlayStation 5 na bazowej wersji. Skąd info? bo jestem ciekawy. Edit. dobra coś tam potwierdzili Edytowane 27 Sierpnia przez KamcioGF
Wu70 1 077 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Szkoda, nie zobaczę jak wygląda na moim XSS
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia W sumie szwagier ma netflixa, może do niego wbije dzisiaj na browara o 21 i
galakty 5 466 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 28 minut temu, lukadd napisał(a): Na PC to się ogra drugi raz, albo trzeci A sama podstawa będzie identyczna jak na kąsoli, na PC po prostu bardziej podrasowana. Jak kupię na PS5 to na pewno nie na PC Płytkę bym kupił, cyfry nie. Dwa razy pieniędzy nie zobaczą.
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 5 minut temu, galakty napisał(a): Jak kupię na PS5 to na pewno nie na PC Płytkę bym kupił, cyfry nie. Dwa razy pieniędzy nie zobaczą. Gra dekady, a Ty tylko w jednej wersji chcesz to kupić? Przecież to się ogrywa raz na konsolce, albo i dwa razy 150h+ i później jeszcze na PC jak wyjdzie już na maxa dopracowana wersja to kolejne 200h+. I to wszystko tylko w singlu A płytka, po co płytka do takiej gry, tylko by buczała w napędzie Bardziej jakaś kolekcjonerka fajna by się przydała. 1 2
galakty 5 466 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 15 minut temu, lukadd napisał(a): Gra dekady, a Ty tylko w jednej wersji chcesz to kupić? Przecież to się ogrywa raz na konsolce, albo i dwa razy 150h+ i później jeszcze na PC jak wyjdzie już na maxa dopracowana wersja to kolejne 200h+. I to wszystko tylko w singlu A płytka, po co płytka do takiej gry, tylko by buczała w napędzie Bardziej jakaś kolekcjonerka fajna by się przydała. Gra dekady? Zobaczymy, GTA5 było mocno średnie, jak wyjdzie w stylu RDR2 to przemyslę.
Wu70 1 077 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Niestety dekady, raczej na rewolucję się nie zanosi. Jak AI nas z tego nie wyrwie to przed nami tylko lata generyków z nielicznymi wyjątkami. 24 minuty temu, lukadd napisał(a): Przecież to się ogrywa raz na konsolce, albo i dwa razy 150h+ i później jeszcze na PC jak wyjdzie już na maxa dopracowana wersja to kolejne 200h+. I to wszystko tylko w singlu Do GTA można też wracać raz na kilka lat, tu jest ogromne wsparcie społeczności i mody większe niż wiele płatnych DLC A teraz z łatwym dostępem do AI przeczuwam wspaniałe lata dla modów w wielu grach. Edytowane 27 Sierpnia przez Wu70 1 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 7 minut temu, Wu70 napisał(a): Do GTA można też wracać raz na kilka lat, tu jest ogromne wsparcie społeczności i mody większe niż wiele płatnych DLC Mody interesują mnie najbardziej z tego wszystkiego 1 8
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia To są ponadczasowe gierki, kultowe. To nie jest jak UBI co klepie co dwa lata nowego Assassina 3
hwdp43 1 956 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia ja piatke kupilem raz , na ps3 . dopiero ostatnio ogralem drugi raz , za darmo z epica . nie bede 2 czy 3 razy za to samo placil 2
Kadajo 10 732 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Zmodowana V to potrafi zrobić wrażenie PCMR Power 4
galakty 5 466 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 49 minut temu, Wu70 napisał(a): Do GTA można też wracać raz na kilka lat, tu jest ogromne wsparcie społeczności i mody większe niż wiele płatnych DLC Ja chętnie wrócę jakbym miał mocarnego PC, wtedy RT/HDR/Mody i jazda I tak najlepiej by było z dobrym modem VR...
Sheenek 470 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ciekawe czy pokaza lub poinformuja czy cokolwiek lepiej na Pro dostaniemy, blagam o 40fps
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Na prosiaku musi być chociaż dynamiczne 40fps Znaczy zakres 30-40 Jak nie to pakujemy walizki i robimy dziki zachód pod siedzibą Rockstara
Phoenix. 7 196 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Musi byc cos extra game changer na PRO bo przestana ludzie kupowac, a licze na to, ze ladnie sie sprzeda konsole po premierze Edytowane 27 Sierpnia przez Phoenix.
Kadajo 10 732 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Na Pro nie będzie spadków do 20 FPS 1
TheMr. 3 116 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 23 minuty temu, Kadajo napisał(a): Zmodowana V to potrafi zrobić wrażenie PCMR Power Zmodowane GTA VI w takim razie rozwali wszystko.
Kadajo 10 732 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Delikatnie mówiąc Ale to za 10 lat dopiero
Sheenek 470 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Na Pro nie będzie spadków do 20 FPS A idz ty panie marudo
Rekomendowane odpowiedzi