Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tu raczej chodzi o padniecie ostatniego bastionu konsolowców o odsprzedaży gier.

Tak jest panowie, ten czas dobiega końca.

A najlepsze jest to, że PC tutaj wygrywa, bo konsolowiec swoja cyfrową bibliotekę przeniesiecie może na przyszłą konsolę, ale dwie generacje do przodu już pewnie nie i każą wam kupować grę jeszcze raz, jeśli w ogóle będziecie jeszcze mogli w nią zagrać.

A PCMR odpala STEAM i gra sobie w Unreal z 1999 roku. 

593c3230549f3.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Tu raczej chodzi o padniecie ostatniego bastionu konsolowców o odsprzedaży gier.

Tak jest panowie, ten czas dobiega końca.

A najlepsze jest to, że PC tutaj wygrywa, bo konsolowiec swoja cyfrową bibliotekę przeniesiecie może na przyszłą konsolę, ale dwie generacje do przodu już pewnie nie i każą wam kupować grę jeszcze raz, jeśli w ogóle będziecie jeszcze mogli w nią zagrać.

A PCMR odpala STEAM i gra sobie w Unreal z 1999 roku. 

593c3230549f3.png

Od PS4 wszystko co na x86 będzię można odpalać bez problemu nawet na PS7 bo to jest dokładnie to samo co masz na PC. To nie są już czasy PS3 i problematycznego Cella 😉

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Nie, to czy bedziesz mógł grac zalezy tylko i wylacznie od Sony ;)

Na PC moga mnie w dupke pocalowac co najwyzej :D

Jak masz w bibliotece to czemu masz nie zagrać skoro to nadal x86? Tutaj nie ma tłumaczenia że emulacja ect. tylko odpala z miejsca.

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Nie, to czy bedziesz mógł grac zalezy tylko i wylacznie od Sony ;)

Na PC moga mnie w dupke pocalowac co najwyzej :D

Pocałować w dupkę mogą wszyscy jak odpalisz wersję od szczupłej dziewczyny :hihot:

• Haha 1
Opublikowano

Od dłuższego czasu nie kupuję gier w pudełkach, głównie gram to co trafia do abonamentu ps plus extra. Jak sobie przypomnę to na premierę kupiłem 3 tytuły, ostatnio BF6 (cyfra - wiadomo to multi), a później długo nic... RDR2 i BF1. Akurat RDR2 był kupiony na płycie i to była dobra decyzja, człowiek pogonił pudło i część kasy odzyskał. Gra dobra ale trochę za wolna dla mnie, przeszedłem i rozstałem się bez żalu. Jeśli GTA6 nie będzie w pudełku z płytą to mojej kasy nie zobaczą. Skończy się pewnie na zakupie dopiero przy PS6 (i to pewnie na promocji :D).

Opublikowano

Dla mnie np plyty sa zbedne, nie dosc ze zajmuja miejsce, gre i tak trzeba pobierac, wsadzac do napedu zeby odpalic.  Cyfra to po prostu wygoda, a gierek i tak nie lubilem nigdy odsprzedawac bo kupuje tylko te co chce miec w bibliotece. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

GTA 6 pokazuje przyszłość. I z tym się zgadzam.

Skoro GTA 6 może to, co się inni będą ograniczać.

To że pudełek nie będzie albo będą robić tak jak na PC że kodzik tylko to było wiadomo od dawna

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Dla mnie np plyty sa zbedne, nie dosc ze zajmuja miejsce, gre i tak trzeba pobierac, wsadzac do napedu zeby odpalic.  Cyfra to po prostu wygoda, a gierek i tak nie lubilem nigdy odsprzedawac bo kupuje tylko te co chce miec w bibliotece. 

A ja lubię płyty, jak już nasza cywilizacja upadnie to se nadal będę mógł obejrzeć gwiezdne wojny albo posłuchać Zenka LOL

Opublikowano (edytowane)

2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

A ja lubię płyty, jak już nasza cywilizacja upadnie to se nadal będę mógł obejrzeć gwiezdne wojny albo posłuchać Zenka LOL

Spoiler

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Ja też nie kumam, pewnie dlatego że nawet darmowe GTA 5- jedyne jakie mam, jak dawali na Epicu i do dziś nie uruchomiłem. Gra przejdzie jakby nic dla mnie. Ot kolejna gierka.

ja nawet kupiłem GTA 5, pograłem parę godzin i wywaliłem z dysku.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Chyba tak, taki najbardziej zasłużony.

GTA to nie gra, to fenomen.

ale pod jakim względem? jakaś wybitna fabuła? mechaniki nigdy wcześniej nie widziane w grach? grafika na poziomie niewidzianym jeszcze na naszej planecie? gameplay który ścina z nóg? pytam bo grałem w GTA V nad którym wszyscy się spuszczali, a gra mnie zwyczajnie znudziła, nawet 10h chyba nie wytrwałem. 

Edytowane przez Element Wojny