Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
7 minut temu, j4z napisał(a):

Co z tego, że ich stać, skoro mogą zaoszczędzić miliony na płytach lol?

Mimo wszystko na konsolach są jeszcze ludzie, którzy preferują normalne wydania fizyczne i mogą teraz nie ulec magii GTA..

5 minut temu, samsung70 napisał(a):

jak widać, na takie zagranie też mogą sobie pozwolić...

swoją drogą, chcesz mi powiedzieć, że to będzie pierwsza gra na PS5, ktora jako fizyczna wersja będzie miała kod? ( nie gram na PS5) 

Jest jeszcze Fortnite :E

Opublikowano (edytowane)

Ps5 nie mam a za grę zapłacę w epic albo kupie wersję nie dla zjebów by coś wartości trzymała i była. Konsolarzy już uczą...

Szwagier ma xkloca series x ale mały się zraził. 2 dni przed moimi urodzinami to można było szukać prosiaka... i napęd. A tak to lać na to. Gry usługi...

Czekam na jakąś ciekawą co nie jest remake...

Z gta jak się poczeka to będzie wersja patchowana na płycie na konsole.

Edytowane przez areczek1987
Opublikowano
16 minut temu, slafec napisał(a):

Mimo wszystko na konsolach są jeszcze ludzie, którzy preferują normalne wydania fizyczne i mogą teraz nie ulec magii GTA..

malo kogo oni obchodza, dzis ok 80% to i tak zakupy cyfrowe na konsoli ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie będzie opcji nie będzie z tym problemu... tylko potem płaczą że emerytur nie mają jak i gdzie mieszkać... że wszystko drogie :lol2: jedna gierka na 10 lat nie zmieni a ci na pieniądze sobie zasłużyli pewnie. Nie będę do tego kupował konsoli by dopełniać mocnego pc. Do telewizora da się podłączyć jak i pada sparować.

Eclusive dalej niż czasowe się na nich nie pojawiają? Więc po co?

Opublikowano
4 minuty temu, areczek1987 napisał(a):

Nie będzie opcji nie będzie z tym problemu... tylko potem płaczą że emerytur nie mają jak i gdzie mieszkać :lol2: jedna gierka na 10 lat nie zmieni a ci na pieniądze sobie zasłużyli pewnie. Nie będę do tego kupował konsoli by dopełniać mocnego pc. Do telewizora da się podłączyć jak i pada sparować.

Eclusive dalej niż czasowe się na nich nie pojawiają? Więc po co?

daj to przez jakiś chatgpt mordo 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, samsung70 napisał(a):

daj to przez jakiś chatgpt mordo 

Taki masowy wysryw na wszystko co tu czytam z zarzutami o piracenie, większości kupowanie cyfrowek na premierę jak i posiadanie po kilka razy tego samego... jest co jest i twoja w tym głowa by mieć z tego frajdę lub o czym podyskutować.

Opublikowano
3 minuty temu, j4z napisał(a):

Instrukcja dla chata chyba była niejasna.

A o co według ciebie chodzi? Bo teraz się dyskusja robi czy kupować wersje cyfrową na konsolę na premierę. Chyba że chodzi tylko o takie pisanie sobie... No problemo for me...

Chyba kogoś coś zabolało to sory :E

Wersje cufrową w pudełku ;)

W preorderze ;)

Opublikowano (edytowane)

Haha, 80 dolarów za kawałek plastiku i karteczkę z kodem - ładnie wydymali konsolowców. :E  Nie wiem jak u innych, ale dla mnie (i pewnie nie jestem sam, patrząc chociażby na to, jak napędy schodziły do Prosiaka) jedną z głównych zalet konsol było właśnie posiadanie płyty i fizyczna kolekcja. A teraz - zero płyt, zero rynku wtórnego, a do tego cyfrowy monopol Sony, gdzie ceny nie spadną przez lata, bo nie ma żadnej konkurencji jak na PC.

Edytowane przez Jaycob
  • Upvote 3
Opublikowano
2 minuty temu, Fatality napisał(a):

Podobno leak od mediamarkt:

image.png.e1c996e40a355e26b5103783e9bd46e8.png

Mieli to w FAQ na stronie, ale mnie się osobiście nie chce wierzyć, że bazowy model da to radę odpalić w 60 klatkach, no chyba że będzie to śmigać w 720p.

Opublikowano

Odpali bez problemu - PS3 uciągnęło GTA V, więc PS5 też coś musi uciągnąć w GTA VI. ;)
Pytanie tylko w jakiej jakości: mniej NPC, mniejszy zasięg rysowania i ogólnie cięcia w życiu miasta.

Trzeba czekać na wersję PCMR. :cool:

Opublikowano

Ale bym się wku:kupa::boink::Crash:, jakbym sprzedał swojego fata, a okazałoby się, że będzie 60... Nieważne w jakiej rozdziałce.

Teraz, Jaycob napisał(a):

Odpali bez problemu - PS3 uciągnęło GTA V, więc PS5 też coś musi uciągnąć w GTA VI. ;)
Pytanie tylko w jakiej jakości: mniej NPC, mniejszy zasięg rysowania i ogólnie cięcia w życiu miasta.

Trzeba czekać na wersję PCMR. :cool:

Na PS3/x360 nie było 60kl.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Jaycob napisał(a):

Haha, 80 dolarów za kawałek plastiku i karteczkę z kodem - ładnie wydymali konsolowców. :E  Nie wiem jak u innych, ale dla mnie (i pewnie nie jestem sam, patrząc chociażby na to, jak napędy schodziły do Prosiaka) jedną z głównych zalet konsol było właśnie posiadanie płyty i fizyczna kolekcja. A teraz - zero płyt, zero rynku wtórnego, a do tego cyfrowy monopol Sony, gdzie ceny nie spadną przez lata, bo nie ma żadnej konkurencji jak na PC.

No jak wersje pudełkową będą oferowali z tym kodem już do końca to faktycznie może być trochę głupio a pytanie czy one będą schodziły po cenie kliknięcia w ps store... Nikt tu rynku nie zmieni. Pytanie czy ta gra nie będzie wymagała stałego łącza by przynajmniej część misji robic z co'opem po sieci. Wybierasz jednego bohatwra na jedną rundę misji i bez przełączania To już nie skrzynki co brałeś do babci by tylko się nie zanudzić... Teraz masz telefony z pakietami danych na 5g jak i tam światowód nie dochodzi jak i dysk ssd. Oni za coś chcą policzyć więcej jak za samą dłubaninę przy kodzie i masę "smaczków". Konkurencji nie będzie. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kanon7 napisał(a):

Zmieniasz zdanie jak :flaga: :cool:

Zdradzę Ci sekret, preorder zamówiony "za pobraniem" można w każdej chwili anulować a jednocześnie nie trzeba mrozić kasy ;)

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

A więc w ten sposób konsolowcy zostaną dojechani. 

Cena tragiczna nie jest - na pewno za GTA 6 prędzej wyjąłbym z portfela 80$ niż za jakieś tam Mario - ale żeby nie było wam za dobrze to zabiorą płyty. 

Jestem przekonany, że to tylko rozochoci innych wydawaćów. 

Ciekawe, czy zrobią wam okres przejściowy jak na PC - gra co prawda będzie na płytach, ale i tak najpierw trzeba aktywować kod na swoim koncie. Pudełko będzie miało wyłącznie wartość kolekcjonerską wtedy. A po paru latach - całkowita rezygnacja z płyt.