Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Ja niedawno kupiłem PS5 z napędem bo chcę ograć parę gier i odsprzedać xD 

Szkoda bo o ile na PC/Xbox są kluczyki i ceny dużo niższe, tak na PS5 nie ma praktycznie żadnych promek, dystrybucja cyfrowa jest droga.

GT7 340 zł, gdzie nowa płytka na Allegro 140 zł ;) 

Wrzucę taki mały TIP. Poluj na doładowania PSN z rabatem na Łowcy  Gier czy bezp. na Eneba. W tej chwili są raczej słabe promocje (5-8%), w poprzednich latach zwykle udawało mi się kupować na 17% rabacie. Doładowujesz konto i masz od razu własną zniżkę. Jak kupisz na wyprzedażach korzyści rosną.

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Czemu mam dbać o twój wyimaginowany interes skoro dla mnie to nie problem? 

Zagłosuj portfelem albo przestań płakać :) 

Jestem realistą- moje zagłosowanie portfelem nic nie da.

Ale skoro wersję na PC pewnie kiedyś i tak kupię to tym bardziej mam pełne prawo do "płakania".

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Paw79 napisał(a):

Jestem realistą- moje zagłosowanie portfelem nic nie da.

Ale skoro wersję na PC pewnie kiedyś i tak kupię to tym bardziej mam pełne prawo do "płakania".

Ja już nawet bilet do Miami kupiłem:red:

Opublikowano
48 minut temu, tgolik napisał(a):

Wrzucę taki mały TIP. Poluj na doładowania PSN z rabatem na Łowcy  Gier czy bezp. na Eneba. W tej chwili są raczej słabe promocje (5-8%), w poprzednich latach zwykle udawało mi się kupować na 17% rabacie. Doładowujesz konto i masz od razu własną zniżkę. Jak kupisz na wyprzedażach korzyści rosną.

loaded.com mialo właśnie takie doladowania, 100GBP za 80 itd, więc całkiem spoko, 

nie wiem czy dziś już po zawodach 

Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Taka decyzja producenta - można się nie zgadzać na to i głosować portfelem czy kupić dopiero jak będzie edycja płytowa

Przy GTA 6 "głosuj portfelem” brzmi jak żart. :E Ta gra sprzeda się absurdalnie dobrze niezależnie od tego, co ludzie będą mówić.

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano

jest źle... ja już patrzę na wersję PS5 PRO :/ zerkam, ona na mnie, w miłosnym spojrzeniu jest zrozumienie, spełnienie. ale czy taki spontaniczny miłosny akt ma sens? czy to potrzebne? kiedy zza ściany spogląda ze smutkiem moja stara... gruba.. zwykła plejka piątka. 

Opublikowano
3 godziny temu, Fatality napisał(a):

Pudełko kupuje się na pamiątkę dla takich gier. Przynajmniej tak to widzę - tym bardziej jak jest tylko kod w pudełku. Sam mam GTA V na PC w igła stanie, tylko tam chociaż można rozłożyć na książkę i pożąglować 8 płytami :E

Trofeum że masz za sobą z całą resztą które jednak wyszły na płytę. Tu nawet lepiej że dostaniesz wersje patchowaną. Na pc bez zmian bo dystrybucja leży takich gier.