ODIN85 3 501 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września https://ithardware.pl/aktualnosci/keanu_reeves_drugi_cyberpunk_2077-44908.html
Phoenix. 4 714 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września https://www.cyberpunk.net/pl/news/51797/aktualizacja-2-31-lista-zmian? 1
PaVLo 917 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Szok, że jeszcze łatają to i mech 😮💨, że znów głównie ten tryb foto 😵💫 Edytowane 11 Września przez PaVLo
tgolik 546 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Autodrive naprawli. Co prawda w najprostszy sposób, oczyszczając z ruchu pas przed naszym samochodem ale i tak jest spoko.
blo3de 50 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Wróciłem ostatnio do Cyberpunka dokupiłem sobie dlc i przechodzę grę drugi raz. Ten system auto jazdy działa "cudownie" na kilkanaście prób pojazdowi udało się dotrzeć do celu z 2 razy 1
Gothic 120 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Tak sobie pomyślałem, że obecna wersji gry pod względem cyferek czyli 2.30/2.31 wygląda słabo i coś mi się wydaje, że ostateczna wersja gry to będzie 2.7 lub 3.0 może z jakimś mniejszym lub większym dodatkiem.
samsung70 210 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września W dniu 11.09.2025 o 13:34, tgolik napisał(a): Autodrive naprawli. Co prawda w najprostszy sposób, oczyszczając z ruchu pas przed naszym samochodem ale i tak jest spoko. w czym się przydaje ten autodrive?
MrKetiw 128 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 13 minut temu, samsung70 napisał(a): w czym się przydaje ten autodrive? Np idziesz kupę, przychodzisz a auto już jest na miejscu gdzie trzeba misję zrobić. 1
samsung70 210 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 27 minut temu, MrKetiw napisał(a): Np idziesz kupę, przychodzisz a auto już jest na miejscu gdzie trzeba misję zrobić. a nie prościej użyć jakiś mod typu fast-travel from anywhere? taka jazda bez nadzoru jest sama w sobie niebezpieczna, można przecież zostać napadniętym, czy jakiś inny losowy wypadek.. kurcze nie wiem, dawno nie grałem w sajberka
tgolik 546 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 39 minut temu, samsung70 napisał(a): w czym się przydaje ten autodrive? Kiedy intensywnie grałem w CP nie raz robiłem przejażdżki po mieście wskakując na samochody NPC, żeby popodziwiać widoki. No i przerwa na zrobienie kawy - w AC też często z tego korzystam.
oldfashioned 459 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Zaczalem teraz ogrywac po raz pierwszy, ale bez jakiegos cisnienia - polecicie jakies dobre mody poprawiajace imersje? Przejrzalem pare filmikow na yt, ale tam co filmik to inny mod polecany, a moze macie cos sprawdzonego.
tgolik 546 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 4 godziny temu, oldfashioned napisał(a): Zaczalem teraz ogrywac po raz pierwszy, ale bez jakiegos cisnienia - polecicie jakies dobre mody poprawiajace imersje? Przejrzalem pare filmikow na yt, ale tam co filmik to inny mod polecany, a moze macie cos sprawdzonego. A po co chciałbyś zmieniać cokolwiek w cyberpunku? Gra jest spoko taka, jaka jest. Włączyć 4k120, wszystko na ultra, do tego PT+FG i DLSS - wystarczy balans a nawet "wydajność" w trybie transformer. No i obowiązkowo HDR. Edytowane 25 Września przez tgolik 2
Sheenek 330 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Dokladnie, tu nie trzeba nic poprawiac. To nie Stalker czy Deliverance 🤣
samsung70 210 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września dzień dobry. CB77 ogrywałem na premierę, kiedy to było w 2021? Wtedy też ukończyłem chyba po 50h. Czy teraz po kilku latach warto jest zrobić kolejne podejście? czy to jest już inna-lepsza gra? nie śledzę za bardzo tematu, ale słyszałem, że DLC do gry również wymiata i robi robotę. chyba nawet go nabyłem na steam, ale nigdy się nie zebrałem. jak lepiej się do niego zabrać najpierw ukończyć podstawkę a później misje z dodatku, czy można robić tak jak w W3? pozdrawiam,
blo3de 50 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Jeśli ogrywałeś na premierę to warto zagrać łatka 2.0 wprowadziła duże zmiany. Zmienili drzewko talentów i ogólnie znacznie poprawili tę grę w porównaniu do wersji na premierę. 1
Ryszawy 401 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) No nie, trochę chyba jednak można poprawić immersję. Po pierwsze wyłączanie HUD-a pod guzikiem, po drugie własne radia z ulubioną muzyką do szwendania się po mieście. Mody na Nexusie. Po trzecie, ale to już sprawa indywidualna, mod na HDR, bo ten dalej był skopany do wersji 2.21 (jak jest w nowszych to nie wiem) i wywalenie tej domyślnej "modern" kolorystyki. Nie wiem jak tam w tych nowszych wersjach gry, ale w 2.21 to jeszcze trzeba było wrzucić trochę modów, które poprawiały błędy związane właśnie z PT. Więc "włączyć PT i grać" to tak nie do końca... Dla mnie proces był prosty, odpalić grę, zobaczyć co cię wkurza, znaleźć mod, który to naprawia. Edytowane 26 Września przez Ryszawy
ODIN85 3 501 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 14 godzin temu, samsung70 napisał(a): dzień dobry. CB77 ogrywałem na premierę, kiedy to było w 2021? Wtedy też ukończyłem chyba po 50h. Czy teraz po kilku latach warto jest zrobić kolejne podejście? czy to jest już inna-lepsza gra? nie śledzę za bardzo tematu, ale słyszałem, że DLC do gry również wymiata i robi robotę. chyba nawet go nabyłem na steam, ale nigdy się nie zebrałem. jak lepiej się do niego zabrać najpierw ukończyć podstawkę a później misje z dodatku, czy można robić tak jak w W3? pozdrawiam, Jak teraz masz Oleda a wtedy nie miałeś to warto. W innym przypadku szkoda czasu.
oldfashioned 459 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 19 godzin temu, tgolik napisał(a): A po co chciałbyś zmieniać cokolwiek w cyberpunku? Gra jest spoko taka, jaka jest. Włączyć 4k120, wszystko na ultra, do tego PT+FG i DLSS - wystarczy balans a nawet "wydajność" w trybie transformer. No i obowiązkowo HDR. Nigdzie nie pisalem, ze to musza byc mody wizualne. Chodzilo mi o poprawienie imersji w gierce.
kamilos69 316 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września @oldfashioned https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/4508 https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/4626 https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/7652 2 1
Slayer 253 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Ja robię kolejne podejście do cyberpunka, teraz jak mam nową grafę to z PT. Zacząłem grać od nowa bo mam jakiegoś save z 2023 roku ale nie pamiętam co tam było w sumie Z tym PT no gra lepiej wygląda ale nie jest to poziom żebym z krzesła spadł, obawiam się, że już nigdy nie doświadczę takiego efektu wow jak miewałem 15 lat temu kiedy to postęp graficzny pędził jak szalony Spróbuję się jakoś zmotywować żeby dalej pociągnąć fabułę. Nie pasuje mi jakoś feeling broni a one same też bez szału. Czasami odpalam grę FPS i strzelanie daje satysfakcje, no tutaj tego nie mam. Udźwiękowienie za to mi siadło, bardzo fajnie zrobione. Ciekawi mnie ta historia i jak to się dalej rozwinie wszystko ale jak chodzi o sam gameplay to dla mnie tak średniawo
tgolik 546 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) @SlayerRozwiń postać a gameplay zmieni się diametralnie. Na pewno znajdziesz też parę modeli broni, które Ci siądą. Edytowane 8 Października przez tgolik 1
Slayer 253 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Polecasz iść w jakąś konkretną stronę?
ghostdog 901 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Ta gra to głównie fabuła i bohaterowie oraz stworzony świat. Podobnie jak Wiesiek 3. Tam też kulał system walki. Nie był jakiś porywający i dający satysfakcję. Ja grając w Cyberpunk bawiłem się wyśmienicie, a grałem pierwszy raz jakieś 2-3 miesiące temu. 1
Rekomendowane odpowiedzi