j4z 937 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Liniowa, krótka, nie za bardzo rozbudowana, dlatego tania. Będę grać. 1
Godlike 880 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Pewnie długość pokroju nowego Indiego będzie, ale jak dla mnie w sam raz przynajmniej nie będzie zmęczenia materiału.
VRman 2 635 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Spoko wygląda, ale mnie VR popsuł. Ten cały gameplay. Animacje. I ja mam grać patrząc zamiast wykonywać wszystko samemu? Eee... OK, nie potrafię walczyć wręcz, ale te chowanie się za stolikiem i walka bronią palną - po zasmakowaniu VRu, to się wydaje jak coś z muzeum W każdym razie jest jazda cygarami, czyli 10/10 ode mnie 1
Tomek1623 266 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Myślałem że na tym pokazie wieczornym coś więcej pokażą, jakiś gameplay z misji albj coś.
michaelius33 354 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Mafia 2 mi się mega podobała bo to właśnie była taka opowieść jak z klasycznych filmów, a serię skreśliłem po trójce a tu taka niespodzianka. Przy takiej cenie może się skuszę na premierę
Pavoy 12 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Nastawiałem się na powrót do korzeni i myślałem kupić na premierę ale poczekam na recenzję bo mam wątpliwości. Jakoś mafia i konny klimat średnio pasuje a sama jazda wygląda jakoś drętwo 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 21 minut temu, michaelius33 napisał(a): Mafia 2 mi się mega podobała bo to właśnie była taka opowieść jak z klasycznych filmów, a serię skreśliłem po trójce a tu taka niespodzianka. Przy takiej cenie może się skuszę na premierę Polecam wrócić do 3. Jest naprawdę spoko. 1
Zas 287 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) 23 godziny temu, Godlike napisał(a): Pewnie długość pokroju nowego Indiego będzie, ale jak dla mnie w sam raz przynajmniej nie będzie zmęczenia materiału. No Indy to chyba całkiem długi jest... @ UP A trójka ma spoko walkę i niektóre cut-scenki, ale fabułą a'la Tarantino i gameplay loop... Edytowane 9 Maja przez Zas
Godlike 880 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 2 godziny temu, Zas napisał(a): No Indy to chyba całkiem długi jest... @ UP A trójka ma spoko walkę i niektóre cut-scenki, ale fabułą a'la Tarantino i gameplay loop... Czy ja wiem, mi zajął tak plus minus 8h, nie robiłem wszystkich misji pobocznych.
Sawyer1916 126 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Kupię na ps5, bo jestem fanem serii i cena jest spoko, ale po tym co do tej pory pokazali to nie wiem co myśleć. Klimatu mafijnego nie wyczułem.
maras2574 890 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) W dniu 8.05.2025 o 17:43, ODIN85 napisał(a): Good Price Edytowane 27 Maja przez maras2574 1
chrumcio 69 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Jedyna prawilna Mafia to pierwsza część, dwója nie była zła... ale jakoś specjalnie mi nie podeszła, natomiast trzecia odsłona to według mnie porażka na której się odbiłem i poleciał Uninstall Mam nadzieje że tej odsłony nie skopią, brakuje mi takich gier
Keller 727 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Dobrze że nie słuchałem głosów oburzonych ludzi, bo ominęłaby mnie właśnie trójka która mnie bardzo wciągnęła. I to łącznie z misjami pobocznymi, bo strzelanie, jazda, muzyka, fabuła i nasz czarny bohater zostały świetnie zrobione. Solidna ósemka, choć nie wiem czy pod nazwą mafia. 3
Crew 900 999 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Raczej gra nie dla mnie. Uwielbiam pierwszą Mafię (w tym remake) ale dalsze części to dla mnie były kapiszony. Wolałbym dalej te lata co w pierwszej części. 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Po fenomenalnej Mafii z wypiekami i ręką wiadomo gdzie, czekałem na drugą część... jak nastąpiła premiera odbiłem się mocniej niż piłeczka kauczukowa przeszedłem może ze 2-3 misje i w ogóle nie czułem tego czegoś, centralnie ZERO klimatu poprzedniczki, tak jakby zupełnie ktoś inny robił tą grę i na tym zakończyłem przygodę z MAfią. Ta część do mnie też nie przemawia(jak 99% gier), pewnie jakieś materiały pooglądam, ale to będzie wszystko
GordonLameman 8 432 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca U mnie wleciał preorder na edycję limitowaną. Nie wiem na co mi te puzzle, do tej pory każda mafia mi pasowała. Rownież trzecia część.
ODIN85 3 501 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Nie ma wcześniejszego dostępu więc wybiorę bieda edition
dawidoxx 974 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca Ja tez wziąłem preordera na zwykła wersje
Rekomendowane odpowiedzi