Mafia: The Old Country
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wyhylylybymy · Opublikowano
Witam, wrzucam zdjęcia z gier. W Indiana Jones monitor dziala w trybie Tryb gra > kolor premium i tu widzę ta szarość a potem w kolejnych fotkach już w innych trybach. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Nie wiem czy to się sprawdzi w tej generacji, szczerze wątpię żeby ten 9070 był na poziomie 4070 TiS plus minimum kilka procent. A tak projektuje/owała przecież układy NV, nawet badziewny 4060 był te kilka/naście procent szybszy od 3060, podobnie 4070 był szybszy od 3070 Ti. -
Przez Necronom · Opublikowano
To czym prędzej wypierdzielam takiego paździerza z dysku i tyle. Pisanie kup topową kartę, żeby grać zakrawa nie wiem na co. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Cenckiewicz to pisowski politruk odc. 2137. Ja nie mam cienia wątpliwości że Romanowski jest winny - wszak słychać było na nagraniach że wiedzieli co robią. Więc niech już pisowcy zamkną mordy. To dość niesamowite, że nie ma w nich nawet cienia honoru, żeby się do tego przyznać. Serio. Nic, Ziobro honoru. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Zdaję sobie sprawę, że powinno to chodzić lepiej na słabszych konfiguracjach ale jest jak jest. Taka sytuacja jest od lat i sam od lat nie mam takich problemów. Odkąd pamiętam wszystko zawsze latało mi na full w 60FPS i mam nadzieje, że tak będzie dalej. To o czym piszę to jest moja perspektywa czyli osoby, która nie pamięta już co to problemy z wydajnością. Inna kwestia, że dziś ludzie ''muszą'' mieć wszystkie suwaki w prawo nawet na ziemniakach. Grę oceniam po tym jak u mnie lata a nie jakie problemy mają z nią inni.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi