Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety trudno szukać znaku równości między dobrą grą, a jej wynikami sprzedażowymi.
Dużo gniotów nieźle się sprzedało. Rozpoznawalność marki. Myślę, że gdyby zrobili jakieś crapiszcze Lary, to i tak zeszłaby na pniu, bo każdy chciałby się przekonać, czy aby na pewno, to crap. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wróciłem po przerwie do gry. Jestem w 5 rozdziale. Wg mnie gra b. ładna, ciekawa i z fajnymi mechanikami. Na moim kompie 50 fps z DLAA w 4k. Trochę mało ale wszystko wygląda lepiej niż w DLSS Q. A z FG rozrywa mi obraz.

Edytowane przez tgolik
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem na 12 rozdziale. Chyba najlepsza gra oparta na fabule, w jaką grałem w ostatnich latach. A strzelaniny są rewelacyjne (np. po negocjacjach w 11 rozdziale i z  późniejszym pościgiem - miałem ciary).

Edytowane przez tgolik
  • Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, tgolik napisał(a):

Jestem na 12 rozdziale. Chyba najlepsza gra oparta na fabule, w jaką grałem w ostatnich latach. A strzelaniny są rewelacyjne (np. po negocjacjach w 11 rozdziale i z  późniejszym pościgiem).

W Death Stranding albo Ekspedycję 33 nie grałeś?

Opublikowano (edytowane)

Death Stranding odrzuciło mnie po paru godzinach, więc po "dwójkę" nie sięgnąłem. Z kolei nienawidzę turówek więc Ekspedycję zakończyłem na walce w samouczku w demie.

Natomiast nowa Mafia niesamowicie wciągnęła mnie fabularnie i zauroczyła graficznie.

P.S.

To pierwsza gra, gdzie nie dałem rady w 4k - gram w 1620p z DLAA, bez FG, ustawienia legendarne.

Edytowane przez tgolik
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 26.10.2025 o 17:02, tgolik napisał(a):

Jestem na 12 rozdziale. Chyba najlepsza gra oparta na fabule, w jaką grałem w ostatnich latach. A strzelaniny są rewelacyjne (np. po negocjacjach w 11 rozdziale i z  późniejszym pościgiem - miałem ciary).

Jeden z najlepszych tytułów fabularnie w ostatnim czasie jakie skończyłem. 

• Thanks 1