Mafia: The Old Country
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez babayaga · Opublikowano
Po zabiciu bossa za pierwszym podejściem, wracam do miasta by pozbyć się śmieci żeby zmieścić loot po nim. Przechodzę przez portal i cyk... akt I poziom cruel. Wtedy do mnie dotarło, że to był ostatni boss . Bardziej męczyłem się z przed ostatnim. No i nawet pierwsza legenda wypadła na 47lvl, oczywiście do zniszczenia. Broń też udało się w końcu sensowną wycraftować i zmienić tą wysłużoną z pierwszego aktu. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Ale rozumiesz że tam chodzi zwierzęta, które nie są bezpańskie? Ponadto pogrzebałem trochę i sprawa wygląda tak. W Finlandii nie ma obowiązku sterylizacji kotów domowych. To sprawiło, że koty, które ludzie mają w domach i które mogą się swobodnie poruszać na zewnątrz, rozmnażają się też z dziko żyjącymi kotami. W konsekwencji przez lata populacja dziko żyjących kotów rośnie, a wiele z kotów puszczanych swobodnie nie wraca. Szacuje się że 20 tysięcy kotów rocznie uznaje się za porzucone, bo nie sposób znaleźć ich właścicieli, bo obowiązku chipowania też nie ma. Dlatego koty stają się tam dużym problemem, szczególnie w miastach, gdzie będą wyżerały ptactwo. Dodatkowo na wsiach można tam ponoć do kotów strzelać jak do innych szkodników spełniając oczywiście wymogi prawa łowieckiego. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Ja tego słuchałem i chlałem tanie wińska, spałem z nie jedną metalówą, najebani w 666 dup po koncercie, było zajebiście, fanem nie musisz być, ja nim jestem, zdrówkeczko. -
Przez Pitross20 · Opublikowano
Wstyd się przyznać, ale w Wieśka 3 jeszcze nie grałem, chodź od dawna mam ta gierkę w bibliotece, ale po obejrzeniu trailera W4 chyba się skuszę . Ktoś ma info może do tej słowiańskiej nuty z trailera 4:20?
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi