Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawartość Edycji Premium:

- podstawowa wersja gry Avowed,

- do 5 dni wczesnego dostępu,

- 2 pakiety skórek premium,

- dostęp do cyfrowego artbooka oraz oryginalnej ścieżki dźwiękowej Avowed.

Szkoda na to kasy :woot: lepiej samą podstawkę :E

Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Zawartość Edycji Premium:

- podstawowa wersja gry Avowed,

- do 5 dni wczesnego dostępu,

- 2 pakiety skórek premium,

- dostęp do cyfrowego artbooka oraz oryginalnej ścieżki dźwiękowej Avowed.

Szkoda na to kasy :woot: lepiej samą podstawkę :E

Normalna cena wersji standard to aktualnie 349 zł Twoim zdaniem to duża różnica jak można było kupić PREMIUM za 359 zł? Teraz to się już nie opłaca rzecz jasna ale wcześniej😉 ?

2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

5 dni kusi;)

Dokładnie 

Opublikowano
5 godzin temu, lamparcicho napisał(a):

Patrząc na cenę to raczej aWOWed a nie Avowed :E 

"Piękne" mamy czasy, gry po 500-600 zł i to na PC 🙃😬. Ciekawe ile za nowe GTA VI zawołają 😅🫣?

W dniu 15.11.2024 o 09:01, PaVLo napisał(a):

Ja osobiście czekam na ten tytuł. Bardziej mi on przypomina The Elder Scrolls IV: Oblivion, w którego zagrywałem się godzinami, a momentami nawet Hexen 2 LOL

Ja też, dawno już nie było tego typu gry :glodny:

Opublikowano

Wygląda ciekawie ale z zakupem na pewno się wstrzymam do premiery i pewnie spadku ceny. Po premierze MSFS 2024 19 listopada i tak doba będzie za krótka na granie we wszystkie tytuły a jeszcze sporo zaległości w singlach mam :)

Opublikowano
5 godzin temu, azgan napisał(a):

Normalna cena wersji standard to aktualnie 349 zł Twoim zdaniem to duża różnica jak można było kupić PREMIUM za 359 zł? Teraz to się już nie opłaca rzecz jasna ale wcześniej😉 ?

Dokładnie 

Chodzi mi, że NIC oprócz kilku drobiazgów i 5 dni jako tester, nie daje wersja Premium. Jakby były w niej przyszłe DLC to jeszcze :woot:

3 godziny temu, azgan napisał(a):

Ja też, dawno już nie było tego typu gry :glodny:

No właśnie, na pewno zagram, ale jak stanieje do chociaż 150zł :ehh:

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• https://historia.agh.edu.pl/wiki/Elon_Musk
    • Jak pudełko jest całe, dodatkowo zaplombowane, to raczej nic się nie stało z nimi.
    • Tu nie chodzi o pojemność tylko ilość obsadzonych slotów. Jak masz wsadzone 2 kości, to nie ma problemu, jak masz wsadzone 4 kości to są cyrki bo kontroler jest mocniej obciążony. Szczególnie mocno tyczy się to Ryzenów, na Intelu idzie ugrać więcej ale też nie zawsze.    Pewnym rozwiązaniem są kości 2x48GB, jeśli tyle ci wystarczy to luz, tylko są dość drogie (względem np. 128GB w czterech kościach) no ale masz pewność co do taktowań.     Kwestia w co idziemy, kolega wyżej w miarę to zobrazował, ja chyba uderzałbym w 9950X bo będziesz spełniony i w grach i programach wszelakiej maści.
    • Stany w sumie tez sa specyficzne, bo oprocz obrzydliwie bogatych sa tez biedniejsi.  maly offtop Nie bede sie odnosil do sredniej bo to ściema. Odniosę sie do najniższej.   Najwyższe płace minimalne: Dystrykt Kolumbii - 17,50 USD za godzinę Waszyngton - 16,28 USD za godzinę Kalifornia - 16,00 USD za godzinę Connecticut - 15,69 USD za godzinę Nowy Jork - 15,00 USD za godzinę (z wyjątkiem niektórych hrabstw)   Najniższe płace minimalne: Wyoming - 5,15 USD za godzinę Georgia - 5,15 USD za godzinę Oklahoma - 2,00 USD za godzinę (dla niektórych pracodawców) Samoa Amerykańskie - obowiązują specjalne stawki (zazwyczaj niższe) Montana - 4,00 USD za godzinę (dla niektórych małych firm) Od czerwca 2024 r. federalna płaca minimalna wynosi 7,25 USD za godzinę wiec jest 7.25 x 4 to wychodzi prawie 30zl za h. WIęc nie zbyt kolorowo jak na USA. Dlatego ten procesor dla jednych moze byc tani dla innych drogii nawet w takim usa.  Jednak z naszego punktu w PL jest 28zl i przeklada sie to na mniej bo 3250zl na reke. I za to tez mozna mniej kupic niz w USA. Dlatego ta placa minimalna jest oszukana troche. Tam po prostu wiecej Ci wypłaca z tej minimalnej i wiecej zostaje bo wszystko tansze, i wlasnie chociazby procesor jest taniej. Ale tu mowa oczywiscie o minimum gdzie w USA raczej nikt za tyle nie robi, a w PL wiekszosc. Dlatego o tym napisalem, ze no sorry 2800zl za procka ktory w innym kraju kosztuje 1900zl to jest no lekka mowiac nie fair.
    • Skończyłem go parę minut temu. A wiesz co jest najgorsze ? Że tu był potencjał na coś naprawdę dobrego - piękne lokacje, gdzieś tam w tle całkiem fajne motywy, szczególnie ten z przemijaniem, nadchodzącą śmiercią i przemianą w Licha. Ale nie mogli tego zrobić na poważnie, bo by było za dobrze; musieli to zrobić fajnie, na wesoło, kolorowo, taki mrok w wersji CBeebies.   Najlepszym podsumowaniem tej gry jest jej quest PO zakończeniu wątku personalnego - jedna wielka sesja terapeutyczna - Bellara nie jesteś sama, Bellara jesteśmy tu dla Ciebie, Bellara Twoje uczucia są ważne, Bellara masz prawo się smucić, Bellara zawsze będziemy Cię wspierać. Tak Bellara, kochamy Cię bardzo. Tak przechodziłem tego questa i się zastanawiałem... w co ja tu gram.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...