Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Tylko czy to źle? Ciri na bazie książek byłaby mega słabą postacią do grania. Fabularnie może i spoko, ale gameplay? 99% gry uciekanie i chowanie się + poleganie na ludziach którzy chcą Ciebie tylko dla siebie :E 

I wtedy musieliby iść trochę w erotyczna grę i zadania na zasadzie "zabij mi bruxe to zrobię Ci loda" :E

• Haha 3
Opublikowano

IMO najsłabszy zwiastun Wiedźmina, jaki widziałem. Już z Wieśka 1 robi lepsze wrażenie.

Nie podoba mi się zmiana wyglądu Ciri, aż tak się postarzała czy to już wpływ SBI? :hmm: A może przedawkowanie eliksirów? :E Mam nadzieję, że do premiery ją poprawią.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, miro napisał(a):

wyjmij kij z dupy, to żarty tylko

Ktoś tu chyba nie ogarnia sarkazmu.

25 minut temu, galakty napisał(a):

Tylko czy to źle? Ciri na bazie książek byłaby mega słabą postacią do grania. Fabularnie może i spoko, ale gameplay? 99% gry uciekanie i chowanie się + poleganie na ludziach którzy chcą Ciebie tylko dla siebie :E 

Nie musieli się opierać na Ciri. Mogli pójść w coś oryginalnego, jej postać byla główna częścią fabuły, w trzeciej części też, może tak dla odmiany coś innego, w końcu świata się nie kończy na niej, plus jednak jest ona dosc kłopotliwą postacią.

Edytowane przez Joloxx9
Opublikowano
11 minut temu, bleidd napisał(a):

No i co, nie będą rozpoczynać promocji gry na długo przed premierą, tak? Wyciągamy wnioski z Cyberpunka tak? Ahh kłamczuszki :P 

Chodzilo o glowny marketing przed premiera a nie trailer ktory jest zawsze pokazywany na kilka lat przed premiera. 

29 minut temu, MajQ napisał(a):

dla mnie liczy się grywalność i dobra, wciągająca fabuła. jak będą nieścisłości z książkami to co z tego? to i tak wszystko fikcja :)

Gra nie powstaje na podstawie ksiazkii bardzo dobrze.

3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Wiatr kołysze niebinarne ćmy,

Oj widze, ze ludki znowu robia drame i skupiaja sie na tym jak postac wyglada :lol2: 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Nie musieli się opierać na Ciri. Mogli pójść w coś oryginalnego, jej postać byla główna częścią fabuły, w trzeciej części też, może tak dla odmiany coś innego, w końcu świata się nie kończy na niej, plus jednak jest ona dosc kłopotliwą postacią.

Dla mnie chyba największym problemem jest robienie na siłę z Ciri głównej postaci i to w dodatku wiedźmina, gdzie doskonale wiemy że nie przeszła prób. Jeśli główny bohater serii Wiedźmin nie jest wiedźminem no to ekhm, słabo :E 

Z drugiej strony wiele osób chciało Ciri w kolejnej odsłonie, sam pisałem że chętnie bym zagrał, chociaż z perspektywy czasu nie jestem już taki pewien.

A tak naprawdę nie wiemy, czy Ciri będzie główną postacią. Na bank CDP zbiera opinie i dostosuje grę, a potem powiedzą że to była tylko wizja artystyczna albo inna bzdura. 

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, Jaycob napisał(a):

IMO najsłabszy zwiastun Wiedźmina, jaki widziałem. Już z Wieśka 1 robi lepsze wrażenie.

Nie podoba mi się zmiana wyglądu Ciri, aż tak się postarzała czy to już wpływ SBI? :hmm: A może przedawkowanie eliksirów? :E Mam nadzieję, że do premiery ją poprawią.

Przecież to tylko trailer. W grze będzie inaczej wyglądała.

Opublikowano

Lepsza Ciri niż kreator postaci, do tego może poprawią najsłabszą cześć W3 czyli rozwój postaci, bo daje dużo więcej opcji. 

A a sam wygląd to tragedii nie ma, tutaj wygląda jakby była z 20 lat starsza, nie wiem czy taki przeskok czasowy będzie ? 

No i fajnie że trailer dalej ma ten klimat. 

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Prawda, trailer nie porwał na kolana. I szczerze mówiąc to Ciri już sporo graliśmy w wieśku 3, więc nie wiem czy gra z nią w roli głównej była potrzebna. 

Wolałbym jakąś oryginalna historię nieznanego nam wiedzmina, bo wtedy by było spore pole do popisu. 

Cóż, każdy fan wiedzmina i tak kupi i zagra bo jakością 3ki kupili sobie zaufanie na kilka następnych gier z tego cyklu.

• Upvote 1
Opublikowano

Imho Wiesław 4 z Ciri w roli głównej to raczej bezpieczna kontynuacja. Spodziewałem się, że będzie własny Wiedźmin do stworzenia od podstaw, kilka "cechów" do wybory z predefinowanymi zadaniami na początku gry, trochę jak w CP2077

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Przecież to tylko trailer. W grze będzie inaczej wyglądała.

ból tyłka ludzie mają ostatnio o wszystko. Przez przypadek trafiłem na filmik kiszaka.... jakie marudzenie, ze słaby filmik itp. wiara przyzwyczajona do filmików blizzarda, to potem wymogi :E

• Like 1
Opublikowano

obejrzałem ten nowy trailer ...no nie jest dobrze, od strony wizualnej okej, ale twarz zupełnie inna (inny nos, coś z oczami i te napompowane usta które jeszcza bardziej uwydatniają sie chyba przez obiektyw kamery), cały trailer i jego rezyseria zbyt teatralny i zbyt przewidywalny (to już było), ogólnie 5/10 za ten trailer bo za duzo powtórek pomysłów i brzydka Ciri (wygląda jak 50 latka po botoksie).

3 minuty temu, copyname napisał(a):

ból tyłka ludzie mają ostatnio o wszystko. Przez przypadek trafiłem na filmik kiszaka.... jakie marudzenie, ze słaby filmik itp. wiara przyzwyczajona do filmików blizzarda, to potem wymogi :E

filmiki blizzarda tez miały rozną jakosc tak samo jak filmy od Platige, wiec czem mamy wszystko oceniać na zasadzie "jak na polskie to i tak dobre", tym bardziej ze Wiedzmin miał niektóre trailery CGI bardzo dobre.