Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

To sobie wierz. Pewnie to będzie bardzo dobra gra. Chodziło mi o to, że bardzo bezpiecznie podeszli do tematu. Robią w  zasadzie to samo co już było (przynajmniej z tych kilku ostatnich informacji i zwiastuna). Z taką różnicą, że teraz mamy babkę.

Jaką babkę ?

• Confused 1
Opublikowano

Jest.

A Ty jak masz zamiar tak jak na PCL klękać na kolanach przed zarządem CDPR, to szykuj się na całe masy tego typu postów.

Szczególnie biorąc pod uwagę, że część ekipy pożegnała się ze studiem, a zatrudniono nieudaczników związanych z tą abominacją Netflixa.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
59 minut temu, Asag napisał(a):

Mam wszystkie 3 części kupione ale chciałem je przechodzić po kolei dla historii i się jakoś zmobilizować nie mogę. W jedynkę dawno temu zacząłem grać ale nie skończyłem. Dobijały mnie loadingi przy każdym wejściu do domku czy innej lokacji ale było to lata temu. 

Kurde już taka kolejka gier do ogrania że ja nie wiem czy w 3 lata się wyrobię :E

Na twoim miejscu poczekałbym już chyba na remake jedynki. Jedynka jest mocno oderwana fabularnie od 3, wiele nie stracisz jak zaczniesz od 2.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, crush napisał(a):

To ja zapytam - skleroza? Przecież on na PCL się krzywił na jakąkolwiek krytykę CDP.

No, nie na każdą. Ale przegięta mnie wkurza - np. tendencyjnie wycięty i nadmuchany kadr z trailera.

Powinieneś wiedzieć poza tym, że to zarząd klęka przed akcjonariuszami a nie odwrotnie.

41 minut temu, Asag napisał(a):

Tia, tyle że nie wiadomo kiedy ten remake wyjdzie, niektórzy nawet 2026 obstawiają. 

Redzi mówią, że raczej po Wiedźminie 4. Gra wykorzysta silnik W4 i assety z gry. Robi go zewnętrzne studio a gra jeszcze nie jest w fazie preprodukcji. Jest ciągle w fazie koncepcyjnej.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
26 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ale nie muszą przeskakiwać 3 Wiedźmina, oni muszą tylko zrobić dobrą grę. To nie jest żaden problem.

Ja nie zrobię dobrej gry???

Zakrzyknęły chórem wszystkie studia które nie zrobiły dobrej gry.

Dla mnie się kredyty zaufania skończyły. Nie ma już pewnych studiów.

Opublikowano

Ale to nie ma nic wspólnego z kredytem zaufania. Ja tylko stwierdzam ze nie muszą przeskakiwać tego co zrobili Wiedźminem 3.

A problem będą mieli... jak zrobią kiepską grę.

Dobra rada dla was wszystkich, nie napalajcie się i nie oczekujcie niczego.

Oczywiście każdy by chciał, aby ta gra była dobra, ale im mniej zaczniecie sobie już wymyślać na podstawie trailera i tego co WY byście chcieli, aby było, tym łatwiej wam będzie ocenić grę jak już się ukaże.

Najgorsze co sobie można zrobić to założyć z góry ze to będzie na pewno dobra gra.

Pamiętajmy co było z CP2077 4 lata temu.

Hype trian wykoleił się spektakularnie i trzeba było czekać praktycznie 3 lata na gotową grę.

To tylko takie przyjazne przypomnienie i rada, aby przestać żyć tym, co może być, tylko faktycznie się czymś zainteresować jak będzie można to sprawdzić.

• Like 1