Sarah Connor przeszła przemianę pomiędzy Terminatorem I a II i zachowała swoja kobiecość. Silna kobieta nie oznacza, że musi być szpetna. Tutaj autorzy chcą nam zaserwować bezpłciowość, takie "homo-niewiadomo".
Developer nie zoptymalizuje sobie kodu w takim UE bo i tak nie potrafi.
Dlatego gry na UE działa jak działają póki ktoś nie klepie na nowszym poprawionym buildzie to nic nie wskóra. Optymalizować to może najwyżej przez cięcia nic poza tym.
Niezależnie czy to RT czy nie żaden developer na UE nie grzebie na poziomie shaderów by je uprościć by uzyskać lepszą wydajność. Materiałów na temat optymalizacji jest sporo tylko takie rzeczy to ogarniają mądre głowy pracujący na swoich silnikach.
Za dużo mądrych głów przeszło do 4A Games gdzie stworzyli rozwinięcie XRAY-a
Myślicie, że jest jakaś szansa na szybkie plotki o 5080 24 GB, czy jednak tak jak podejrzewamy dopiero po roku wypuszczą ten refresh? Ja ustawiłem sobie 10000 zł max jaki mogę wydać na RTX 5090 i albo kupię po tyle nówkę ze sklepu czy na OLX albo będę czekał na RTX 5080 24 GB.
Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek to napiszę: dzisiaj na Netflix wskoczyła "Barbie" - mając "na stanie" 5,5 roczną córkę musiałem z nią obejrzeć. Fajne
Rekomendowane odpowiedzi