OLX roztrzyga spory teraz bardziej na korzyść kupujących czy sprzedających? Ponoć jak dostali karę teraz bardziej "trzepią" sprzedających?
Sprzedałem gościowi kartę pamięci 2tb do Xboxa, wpłacił kasę i nie minęła godzina jak mi pisze że chce anulować bo się żona dowiedziała o zakupie i mu jazdę robi 😁 ale może polecić chętnego kumpla 😁, ja mu na to że paczke wysyłam i niech zgoni kumplowi i po problemie 🤪
Myślę kij najwyżej nie odbierze i wróci do mnie a ten odebrał i teraz najlepsze - założył zgłoszenie że przedmiot uszkodzony, wrzucił fotę i napisał "Witam testowałem 3 razy i transfer spada nagle nie utrzymuje zapisywanej danej prędkości Przesyłam zdjęcie plamy na dysku !! Mają dziwny odcień".
Zgłoszenie odrzuciłem i do olx odpisałem, że karta kilka lat w konsoli była nie wyciągana to pojawiła sie plama/odbarwienie co widoczne bylo na moim zdjęciu z ogłoszenia i nie ma wpływu na działanie i wysyłałem sprawną I myślę ze gościu wymyśla problem bo się rozmyślił z zakupu już niedługo po nim i na dowód screeny rozmowy z nim z bajką o żonie, kumplu 😁
Z tego co się orientuję, poziom wyposażenia w Yaris i Yaris Cross nie ma wpływu na plastiki w środku (w najpodlejszej i w najwyższej wersji jest to samo) ... jak się mylę, niech mnie ktoś poprawi. Z tego co pamiętam, tylko tapicerki się zmieniają.
Jak robisz testy w ramach jednej platformy i konfiguracji, zmieniając jakieś ustawienia, np. parametry RAM, to się to sprawdza. Ale jak chcesz porównywać różne platformy z różnymi CPU z różną liczbą rdzeni, to często programowy pomiar frametime pokaże rzeczy, których nie widać na ekranie.
Co najwyżej rozmywa błędy pomiarowe To z prawdziwą precyzją pomiaru nie ma nic wspólnego, jedynie lepiej tworzy iluzję powtarzalności.
Jak wyżej, do domowych testów, np. porównywania ustawień CPU/RAM/GPU/czegokolwiek, to spokojnie wystarcza.
Rekomendowane odpowiedzi