UFO i inne niewyjaśnione zjawiska
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez krukkpl · Opublikowano
Nie no jasne, stosuję to tylko do szybkiej weryfikacji negatywnej. W sensie: jeśli CB nie przejdzie to nie ma co dalej próbować, wiem, że do jakiejkolwiek stabilności długa droga... -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Hmm, porównywanie ile co zrobi dana sztuka jest trochę bez sensu. Bardziej trafnym według mnie porównaniem jest, zobaczyć na jakim realnie napięciu osiąga dane zegary. Jedna sztuka będzie miała zawyżony Vid i przyjmie te -40, druga ma niższy Vid , przyjmie -25, a docelowo obie sztuki mogą mieć identyczne napięcia przy tych samych zegarach. -
Przez MadDog · Opublikowano
No dobra. Poprzeglądałem jeszcze OLXa i ostatecznie wytargowałem używanego Gigabyte'a RTX 3070 Gaming OC z półroczną gwarancją w cenie 1150zł. Ale chętnie możemy jeszcze podyskutować bo może będą inne osoby, które może będą chciały coś kupić w tym budżecie. Co do nowych Inteli to na papierze wyglądają bardzo dobrze. Przez chwilę nawet się zastanawiałem czy nie brać ale wyprzedały się w cenie MSRP i są już niedostępne na ta chwilę w tej cenie. Trochę bałem się jeszcze sterowników bo widać, że w niektórych grach potrafi mocno odstawać od konkurencji. Ale pewnie jak poprawią stery to będzie to doskonały wybór w tych pieniądzach. I życzę Intelowi powodzenia bo dla nas najlepsza jest zdrowa konkurencja. -
Przez drabek · Opublikowano
Witam , posiadam światłowód 1 GB/s z routerem AX23 od TP-Link . Korzystam z tego routera po WiFi i kablu do różnych urządzeń (tv dekoder przez internet , streamer, PC, konsola). Do tego żona używa WiFi oraz teściowie piętro niżej do telefonów i tv dekoder przez internet. Moje pytanie brzmi - czy wymiana routera na lepszy z większą pamięcią RAM i procesorem lepiej sobie poradzi przy obciążeniu jak każdy coś robi w tym samym czasie ? bo czasem na raz jak korzystamy wszyscy to skacze Ping i wszystko jakby spowalnia tak jakby nie dawał sobie router rady. Czy nic na to już się nie poradzi przy większym obciążeniu ? -
Przez voltq · Opublikowano
Nie jest tak do końca bo jakiś procent tych osób ma podpisaną umowę na najniższą krajową a resztę bierze pod stołem Mając 20% wysługi z 8400 brutto robi ci się ponad 10 tysięcy a netto to jest 6000 zł plus 1100 za wysługę, w budżetówce mają 13 pensję, u mnie w robocie mamy nagrody na koniec roku które przekraczają te śmieszne 13 pensję z budżetówki, nadal ten drugi próg podatkowy jest za niski Weź teraz człowieka który ma 20 lat i zarabia tyle , niby dużo ale tak musi wziąć kredyt na mieszkanie , musi kupić jakieś auto , musi wyposażyć to mieszkanie , musi opłacić rachunki , jedzenie , jakieś ciuchy kupić i co zostaje z tej pensji ? Nic
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi