Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Widzę, że granica "ostatnich solidnych" cały czas przesuwa się do przodu. Jeszcze nie tak dawno było, że ostatnie solidne to koniec lat 90'tych, później początek XXI wieku, teraz 15-17. Szybko idzie -
Przez Bono_UG · Opublikowano
No bo Win nie miewa dziwnych odpałów i przez telefon bardzo łatwo wytłumaczyć co i gdzie kliknąć, co pogrzebać w rejestrze, zwłaszcza osobie nieogarniającej Jeszcze raz, kontekst był o prostym komputerze do przeglądania sieci. Co tu ma się wywalać, jakie nietypowe "ale" mają się pojawiać? Pytanie jeszcze jak dawno były te próby, w przeciągu kilku ostatnich lat, czy bardziej 10? -
Przez trepek · Opublikowano
Jest jeszcze coś takiego jak przyzwyczajenie i strach przed nieznanym. Bo skoro mój dziadek jeździl dieslem, mój ojciec jeździ dieslem to i ja jeżdżę dieslem. Konie na wsiach jeszcze utrzymywały się przez dziesięciolecia zanim wieś w pełni przeszła na traktory. -
Przez Cappucino · Opublikowano
No i patrząc na choćby polski rynek, jeśli technologia która się "kończy", produkcja została ograniczona lub zakończona przez wielu producentów, opłacalność wobec benzyny jest słaba a mimo to jest na poziomie dotowanej tzw. "nowej technologii" to jest sukces czy porażka tej ostatniej? Nie muszę chyba przypominać, że ta nowa technologia jest już u nas dobrych "kilka" lat. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Masz na myśli Abby? To jednak nie wystarczy, że jest ładna? Z setkami tysięcy narzekających przesadzasz oczywiście i mylisz głośnych z całością. Postać Ellie to jej charakter, a nie tylko wygląd. Jak mówiłem - przynajmniej dla większości ludzi Ale bzdura Są inne w typie, a nie w wieku. Czyli tka jak pisałem w 3 sezonie TLOU już nie masz żadnych preferencji do tego jak ma wyglądać postać, bo "postaci są inne bo są starsze, wiec można zaakceptować zmiany". No, logika się nie klei po całości i problem sprowadza się do tego, że Ellie już nei jest ładniutka Ale przynajmniej masz filmik, który możesz w kółko oglądać. Ramsey gra całkiem dobrze, to po prostu inna Ellie. Serio, cała ta burza jest durna jak kilo gwoździ. Twórca wybrał brzydzsza aktorkę, która nie jest już dzieckiem i wielki problem Twórcom wizja może się zmieniać, ot po prostu. Jak komuś wizja nie pasuje - spoko. Ale ilość narzekania i jęczenia o to, jest absolutnie nieproporcjonalna do problemu Sziiiit, jakie to infantylne. Jak ktoś ocenia tylko po wyglądzie to faktycznie może mieć takie wrażenie. Ładna=dobra, nieładna(brzydka) = zła. No i się złapali na tym
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi