Send1N 347 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 mocna, ta druga część też warta uwagi mówisz? bo ostatnio czytałem że lipa
Badalamann 100 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Send1N Oceniam nie gorzej niż część 1. Fajna scena początkowa, dziejąca się 6 dni po finale z części 1, wyjaśniająca dalsze losy policjanta. A potem nowa historia, oczywiście z tym samym "wrogiem". 1
ghostdog 58 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Longlegs (2024) 6,66/10 Całkiem niezły film o diabelskich mocach i opętaniu. Bardziej detektywistyczny niż typowy horror. Film utrzymany w stylistyce produkcji A24 (czyli dziwnych i specyficznych). Nie każdemu może podpasować. Ciekawa rola Nicolasa C. 1
Send1N 347 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Longlegs bardzo dobry aż byłem w szoku po tym w jakich filmach przez ostatnie lata grał Nicolas to spodziewałem się gniota a tu proszę chociaż muszę przyznać że zadałem kumplowi pytanie za 100% punktów: Gdzie w tym filmie wystąpił Cage bo widziałem że jest w obsadzie a ten odpowiedział że też nie wie Edytowane 1 godzinę temu przez Send1N
Rekomendowane odpowiedzi