Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, ITprospector napisał(a):

A dla mnie jest tylko jeden klimat „Predator” z 1987 roku z Arniem.

Jedynka oczywiście najlepsza, tutaj pełna zgoda :thumbup: Mi np nie siadły "alien vs predator" czy "The Predator 2018" ale "Predators" z Adrienem Brody'm, Predator Prey czy właśnie ten nowy Badlands są całkiem dobre ;) 

Edytowane przez Send1N
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, miro napisał(a):

to samo, właśnie skończyłem, tak straszyli, a jest naprawdę dobrze, baja ale fajowa  :cool:

Straszyli tylko ci, co nie oglądali. Widzom i krytykom się podobał, spoko oceny pozbierał. Negatywna narracja została zbudowana na podstawie wyglądu predzia, innego klimatu niż w poprzednikach i PG-13.

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, miro napisał(a):

nie nie, nawet tutaj na forum, w temacie czego nie warto...

No jak ktoś swoją negatywną opinię podpiera tym, że z bezwzględnej maszyny do zabijania zrobili honorowego człowieka, to śmiem wątpić, że w ogóle oglądał pierwszą część. A o kolejnych to nawet nie śmiem, tylko wiem. Co jak co, ale honor u Yautja był istotnym elementem kultury - patrz chociażby zakończenie Predator 2

• Like 1
Opublikowano

Ja zwlekałem z oglądaniem nowego Predatora bo spodziewałem się gniota ale pozytywnie mnie zaskoczył i naprawdę fajnie się oglądało.Jedynie jego wygląd mi przeszkadzał.Szkoda że nie wyglądał jak jego brat np

Opublikowano
5 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Predator dobry. Kwiczała internetowa prawica, jeszcze na długo przed premierą filmu.

Oni tak mają z prawie kazdym nowym filmem czy serialem. A tu znana marka to i kwik był z większej ilości kont i przez to bardziej widoczny w necie.

Ty to wszędzie potrafisz politykę wmieszać :heu: Ludziom nie siadło ( tym którym nie siadło, a jest ich sporo), że z filmu gdzie ludzkie falki latały często i gęsto zrobili bajkę Disneya. To wkurza wielu od prawa do lewa :)

• Confused 1