Stjepan 2 376 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca W dniu 27.05.2025 o 21:48, Kadajo napisał(a): Andor to mistrzostwo jak dla mnie. Od razu po 2 sezonie obejrzałem Rogue One Też obejrzałem Rogue One prawie zaraz po drugim sezonie Andora, super to wyszło, teraz ten film jest jeszcze bardziej dramatyczny. A biorę się za 4 sezon Farmy Clarksona, podobno będzie otwierał swój Pub, będą jaja. 1
ket_rab 227 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca @Kadajo heh... Też po drugim sezonie pierwsze co to Łotra obejrzałem 1
j4z 937 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca W dniu 29.05.2025 o 11:54, j4z napisał(a): Ja się chyba za to wezmę. https://www.filmweb.pl/serial/Czas+honoru-2008-470293 Jestem pod koniec 1 sezonu. Musiałem się przyzwyczaić do zdjęć w stylu polskich seriali i do muzyki, ale poza tym bomba! 1
CrooV 80 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Zacząłem sobie serial "Barry" i dawno nie potrafiłem sie w nic wkręcić a tu od razu 3 odcinki pod rząd wleciały, jakbym nie musiał rano wstawać to bym może i cisnął sezon do końca skoro po 30-40 min mają odcinki, dzisiaj dalej pewnie bede oglądać. A zacząłem oglądać z tego powodu że odnowiłem subskrybcje na TLOU 2 sezon ale że nie zbyt dowiózł to zacząłem szperać coś innego i znalazłem właśnie Barrego
j4z 937 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Chce ktoś za free dostęp to TVP vod premium na 90 dni? Biorę żeby obejrzeć Czas Honoru, bo w kradzionym brakuje odcinków i niektóre są zdublowane. Edytowane 9 Czerwca przez j4z
krukkpl 221 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca W dniu 7.06.2025 o 22:46, j4z napisał(a): Jestem pod koniec 1 sezonu. Musiałem się przyzwyczaić do zdjęć w stylu polskich seriali i do muzyki, ale poza tym bomba! Z czasem polskie seriale zyskują, tak ten, jak i... nasz Wiedźmin
j4z 937 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Wiedźmin też mi się kiedyś podobał. O, jak zdążę, to Wieśka też odpalę. Edytowane 9 Czerwca przez j4z
ket_rab 227 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Strefa Gangsterów. Pierwszy odcinek do obejrzenia za darmo. Fajna obsada i czekam na następne 1
Send1N 4 162 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 17 godzin temu, j4z napisał(a): Wiedźmin też mi się kiedyś podobał. O, jak zdążę, to Wieśka też odpalę. Lepszy niż netflixowy to ci mogę zagwarantować jedynie jak dojdziesz do momentu pojawienia się smoka to zamknij oczy i będzie dobrze Edytowane 10 Czerwca przez Send1N
j4z 937 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Kurna z sezonu na sezon zmienili mi aktorkę, no i nie podoba mi się ona. I już mi jej kwestie też się nie podobają... Eh Może jeszcze się przyzwyczaję do niej. Edytowane 9 Czerwca przez j4z
miro 702 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 6 godzin temu, j4z napisał(a): no i nie podoba mi się ona. nie tylko Tobie Ostaszewska jako Wanda była rewelacyjna, Różczka cóż... też jej nie lubię 1
j4z 937 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Na plus ujęcia. Jakby większy budżet? A może w ekipie też jakieś zmiany były?
miro 702 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) musiałbyś postudiować, na przestrzeni lat w ekipie też na pewno były zmiany, zobacz ilu było operatorów, o rezyserach itd nie wspominając https://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=1221465 a budżet, z reguły jak jest duża oglądalność to i kasa większa, w TVP to widać nawet po Koronie królów Edytowane 10 Czerwca przez miro
Katystopej 984 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Zero Litości na Netflixie - koreański John Wick w odcinkach. Koreańskie kino mnie pochłonęło, świetne produkcje mają. 3 1 1
Send1N 4 162 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Duster 2025 - obejrzałem pierwsze dwa odcinki i przyjemnie się to ogląda, głównym powodem przez który zwróciłem uwagę na ten serial to to że główną role gra aktor który grał w Lostach "Sawyer" (Holloway)Kolejny to to że lubię klimat i otoczenie dawnych lat w filmach/serialach a tutaj akcja rozgrywa się w latach 70tych, człowiek całe życie żyje przeszłością, tak już mam Edytowane 12 Czerwca przez Send1N
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca W dniu 11.06.2025 o 06:30, Katystopej napisał(a): Zero Litości na Netflixie - koreański John Wick w odcinkach. Koreańskie kino mnie pochłonęło, świetne produkcje mają. Do połowy spoko. Potem przynudzali mimo krótkich odcinków. Średniak.
dan254 118 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 9 godzin temu, Send1N napisał(a): Duster 2025 - obejrzałem pierwsze dwa odcinki i przyjemnie się to ogląda, głównym powodem przez który zwróciłem uwagę na ten serial to to że główną role gra aktor który grał w Lostach "Sawyer" (Holloway)Kolejny to to że lubię klimat i otoczenie dawnych lat w filmach/serialach a tutaj akcja rozgrywa się w latach 70tych, człowiek całe życie żyje przeszłością, tak już mam Ja przez cały pierwszy odcinek się zastanawiałem skąd ja go znam 😄,jak tylko się skończył od razu odpaliłem google żeby sprawdzić 1
Pitross20 286 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W końcu nadrabiam, i właśnie oglądam drugi sezon "Andora" i jak dla mnie mistrzostwo. Pierwszy sezon był świetny, ale drugi chyba jeszcze lepszy. Szkoda,że filmy z serii Star Wars, nie są tak dobrze zrobione...
Harddrinkingman 78 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Skończyłem niedawno oglądać From (sezon 2 i 3) i im dłużej to oglądałem tym bardziej mnie to męczyło. Przy pierwszym sezonie powiedzmy jeszcze jako tako ale im dalej w las tym gorzej. W pewnym momencie zacząłem mieś wrażenie, że cały serial składa się z rozmów pomiędzy osobami, z których jedna mówi drugiej "to nie Twoja wina". Miałem nawet taką myśl, że jak jeszcze raz usłyszę to nieszczęsne sformułowanie to sobie podaruję ten serial. Nie czekam na sezon 4. Rozpocząłem też ostatnio Delicious in dungeon. Jestem po 4 odcinkach i jest to dla mnie dosyć dziwne doświadczenie - połączenie "Dungeons & Dragons" oraz gotowania jest mocno zaskakujące. Raczej skończę.
Send1N 4 162 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) FROM jest świetny po prostu nie każdy lubi taki klimat, serial jest twórców LOST więc normalne że jest konkretnie pomotany mi przykładowo kompletnie to nie przeszkadza a wręcz człowiek bardziej czeka aż w końca się coś wyjaśni, to buduje napięcie Ja z niecierpliwością czekam na 4 sezon Podobał mi się do tego stopnia że oglądając po jednym odcinku tygodniowo z przerwą między sezonami 4 miesiące temu walnąłem całość jednym ciągiem w 2 tygodnie dla utrwalenia Edytowane 22 Czerwca przez Send1N 1 1
Akuki 59 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Nie sądziłem że kiedyś to napiszę ale oglądam polski serial i jak narazie jest dobry (dwa odcinki)! Jak ktoś widział serial ,,Artyści" to ,,An!ela" też mu podejdzie. Klasa realizacja, kamera daje radę, rozbijanie ,,czwartej ściany" pyszne, i tylko muzyka jak z ,,Klanu". Podczas pisania tej polecajki byłem trzeźwy i nie korzystałem z SI. 1 1
miro 702 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca nie tykałem tego bo Kożuchowska i netflix, ale skoro tak to obadam Artyści genialni, niedoceniony Marcin Czarnik...
Lypton 953 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) Potwierdzam, An!ela to bardzo dobry serial. Chyba, że ktoś ma totalną awersję do hip hopu. Tour de force Kożuchowskiej. Demirski po raz kolejny odwalił dobrą robotę. Edytowane 23 Czerwca przez Lypton 1
j4z 937 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 49 minut temu, Akuki napisał(a): Nie sądziłem że kiedyś to napiszę ale oglądam polski serial i jak narazie jest dobry Aktualnie oglądam Czas Honoru. Jestem na 3 sezonie i do tej pory jest bardzo dobrze. W tej chwili dałbym mocne 7,5/10 1
Rekomendowane odpowiedzi