Badalamann 982 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Alien na tyle dobry, że oglądam odcinki na bieżąco. Widzę że nie tylko ja. Z obecnie emitowanych seriali alien należy do najgłośniejszych od blisko 2 miesięcy, gdzie jest temat o serialach to jest omawiany. To oznacza że powinien być drugi sezon. A okaże się pewnie po zakończeniu pierwszego jak ocenia oglądalność finału w porównaniu do początku.
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Zacząłem oglądać The Agency z Fassbenderem. Po dwóch odcinkach tak średnio bym powiedział. Przewidywalnie. Lubię klimaty szpiegowskie, więc jeszcze nie rezygnuję. Task 2025. Również dwa odcinki. Całkiem niezły Mark Ruffalo, reszta obsady też trzyma poziom. Na razie będzie oglądane.
Imm 275 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Agency jest przyzwoite, wątki trochę przewidywalne i to nie jest serial akcji(jeśli ktoś na takowy liczył), ale spokojnie do obejrzenia, takie 6/10.
j4z 937 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września https://www.filmweb.pl/serial/Bates+Motel-2013-661871 Prequel Psychozy. Może być dobry. 1
j4z 937 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Jezu... To już 6 lat jak skończył się GoT. Shortami na YT mnie nęcą. Nie wiem, czy zaraz nie obejrzę tego kolejny raz. Nie jestem pewien, ile razy oglądałem, ale chyba raz na bieżąco i drugi raz jak zaczęli puszczać finałowy sezon, szkoda że go spierdzielili idioci. 🤦 1
Imm 275 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Alien(8 odcinek) - uf, koniec sezonu, dotrwałem, jestem z siebie prawie dumny. Jak zwykle miałem znikome oczekiwania, a poziom głupoty i tak mnie zaskoczył. Ostatnia scena i sentencja "Now we rule"... dobrze, że siedziałem, bo bym chyba się obalił z zażenowania. Drugiego sezonu(a raczej będzie), oglądać nie zamierzam. Doprawdy, Disney to jednak potrafi zdeptać każdą markę. Trzeba im oddać, że są w tym wyjątkowo konsekwentni. Edytowane 24 Września przez Imm 1 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Finał zj... koncertowo. Ewidentnie zabrakło kasy na jakąś fajną masakrę. Głupot tyle że nawet szkoda to komentować. Oby to skasowali. 1
Oldman 464 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) znalezione przy skrollowaniu twarzoksiążki , dobrze ktoś napisał czuje w kosciach ze jesli wyjdzie ten 2 sezon tego serialu to powaznie go sobie daruję (7 odcinek lezy na dysku i czeka na "obejrzenie" a za nim 8-smy, problem w tym ze nie mam zupełnie ochoty na te wątpliwą przyjemnosc) Edytowane 24 Września przez Oldman 1
j4z 937 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Moje gulity pleasure: vampire teen drama 🫣 Pamiętniki Wampirów 😬 Kiedyś próbowałem i nie podeszło... A może The Originals próbowałem? Mniejsza o to. Wczoraj zacząłem i już jestem na czwartym epie.
Kadajo 7 406 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Z szacunku do własnego czasu nie próbowałem nawet tego ogladac. I to była dobra decyzja. 1
j4z 937 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Jak Wy tutaj Aliena oglądacie lolxd Edytowane 24 Września przez j4z
Kadajo 7 406 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Najlepiej poczekać na opinie, jak serial będzie ok to wyjdzie to w praniu. Ze wglądu na niskie loty dzisiejszych produkcji po prostu szkoda marnować samemu czas jeśli się go nie ma za dużo.
j4z 937 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Dokładnie. Vampire teen drama jest długo, a opinie ma przyzwoite.
Harddrinkingman 78 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Skończyłem dzisiaj tą nieszczęsną Fundację. Z sezonem pierwszym bawiłem się naprawdę kiepsko, wręcz myślałem o porzuceniu serialu. Sezon drugi jak dla mnie naprawdę spoko, trzeci ujdzie niemniej imo słabszy niż drugi. Jeśli pojawi się kolejny to raczej obejrzę. Nadal uważam, że SCI-FI nie jest jednak dla mnie. Zacząłem dzisiaj GEN V - czekam aż drugi sezon Peacemaker będzie w całości.
j4z 937 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) 10 godzin temu, j4z napisał(a): Pamiętniki Wampirów Kurcze, fajnie mi się to ogląda. Serial wzbudza we mnie emocje, oglądam z zaciekawieniem. Ale strasznie wkurza mnie, jak scenarzyści są niekonsekwentni, a tutaj potrafią sobie, sami przeczyć w jednym odcinku. Albo są jakimiś nieogarami albo mają widzów za idiotów. No nic, na razie jeszcze przymykam oko i oglądam dalej. 8 minut temu, Harddrinkingman napisał(a): Zacząłem dzisiaj GEN V I jak? Mi się podobał, mimo chyba średniego przyjęcia. Również czekam na cały sezon Peacemakera. Mam nadzieję, że twórcy stanęli na wysokości zadania. Z szacunku do pierwszego sezonu, staram się omijać opinie o drugim, także mała prośba do userów - 🤫 Edytowane 24 Września przez j4z
Harddrinkingman 78 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Jestem po pierwszym odcinku, na razie nie bardzo wiem co się dzieje (średnio pamiętam poprzedni sezon). Obstawiam, że będzie nie gorzej niż OK.
j4z 937 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 9 godzin temu, Kadajo napisał(a): Z szacunku do własnego czasu nie próbowałem nawet tego ogladac. I to była dobra decyzja. Czy Ty mówiłeś o Alienie czy o Pamiętnikach? 😀 4 minuty temu, Harddrinkingman napisał(a): Jestem po pierwszym odcinku, na razie nie bardzo wiem co się dzieje (średnio pamiętam poprzedni sezon). Obstawiam, że będzie nie gorzej niż OK. A, to Ty mówisz o drugim. To ja też jeszcze nie oglądałem.
Harddrinkingman 78 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Tak drugi sezon, sorki, że tego wyraźnie nie zaznaczyłem. 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 8 godzin temu, j4z napisał(a): Czy Ty mówiłeś o Alienie czy o Pamiętnikach? 😀 Alien, Alien 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Dexter ten stary zacząłem - ciekawie się zapowiada 1
larry.bigl 452 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Zacząłem oglądać Chicago P.D., ogólnie serial spoko ale...czasami irytuje, że każda historia kręci się blisko głównych bohaterów. Ciągle ratują kogoś znajomego
Rekomendowane odpowiedzi