Alek_M Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kolejny temat warty kontynuacji https://forum.pclab.pl/topic/699067-jaki-serial-obecnie-oglądacie/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Ja się w końcu wziąłem za Peaky Blinders, nigdy nie oglądałem, 3 odcinki za mną, narazie bardzo mi się podoba, fajny klimat, muzyczka, co prawda nigdy nie byłem fanem brytyjskiego akcentu ale da się przeżyć Ostatnio w ogóle zacząłem oglądać tzw "klasyki", obejrzałem też Most nad Sundem, który bardzo mi się podobał. Zastanawiam się jeszcze nad Zakazanym Imperium (jest na liście) oraz "The Wire" (obejrzałem kilka odcinków milion lat temu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Jak tam Yakuza? Ogląda ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Skończyłem drugi sezon House of the Dragon. Ależ to są popłuczyny po pierwszym sezonie . Ostatni odcinek, to nędzny zwiastun kolejnego sezonu, co to dopiero w 2026 będzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Ilość zapychaczy przebiła tam wszelkie normy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badalamann Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Zacząłem oglądać "From". Po kilku odcinkach mogą powiedzieć że mnie zaintrygował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Duźo rozkmin jest o co w tym chodzi. Oby dobrze to wyjaśnili na końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 58 minut temu, Badalamann napisał: Zacząłem oglądać "From". Po kilku odcinkach mogą powiedzieć że mnie zaintrygował. Z żoną mamy za sobą dwa pierwsze sezony, teraz czekam aż 3 będzie kompletny, mam tylko nadzieję że tego nie zepsują. A aktualnie oglądamy Castle Rock, też trochę przeleżał ale przynajmniej dwa sezony się zebrały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badalamann Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu @Mar_s Castle Rock rewelacyjne oba sezony. Ale to już kilka lAt temu oglądałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się