Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 28.11.2025 o 12:34, ODIN85 napisał(a):

Aż taka kupa ze ST s5 że nikt nie komentuje?

Obejrzałem i jest spoko. Mało co pamiętam z poprzednich sezonów w końcu co kilka lat sezon.
Ale polecam poczekać aż udostępnią 2 część  bo miesiąc urwanego serialu to długo.

• Thanks 1
Opublikowano
17 godzin temu, Dimazz napisał(a):

Obejrzałem i jest spoko. Mało co pamiętam z poprzednich sezonów w końcu co kilka lat sezon.
Ale polecam poczekać aż udostępnią 2 część  bo miesiąc urwanego serialu to długo.

Lipa. Cała główna obsada miała tryb tarczy a całość szło pokazać w dwóch odcinkach. Masa zbędnego gadania. 

Widać kasę ale tylko w ciemnych scenach. Za dnia poziom Wiedźmina.

Pewnie będzie happy end...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, tgolik napisał(a):

Stranger Thinks - ktoś to ogląda? Spróbowałem kilka lat temu, spróbowałem dzisiaj - nie wytrzymałem kwadransa. To jakieś g*fno. :heu:

jeszcze nie zacząłem ale juz poprzedni sezon mnie męczył a najbardziej męczyło mnie jak ze starych koni na siłe robią dzieciaki tymi fryzurami i strojami, strasznie to komiczne i rozwala mi immersje.

mol4Wn5.jpeg

Edytowane przez Oldman
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

no to będziesz zawiedziony jeżeli liczysz na coś więcej bo na razie według mnie sezon jest gorszy od poprzedniego. 
To serial młodzieżowy i tak trzeba go traktować. 

Oglądam też witajcie w Derrry i ani to dobre ani złe. Taki średniak. 
Pierwsze 5 odcinków zjadliwe, szósty dużo popsuł i zdradził zakończenie zobaczymy co będzie dalej

Edytowane przez Dimazz
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Dimazz napisał(a):

no to będziesz zawiedziony jeżeli liczysz na coś więcej bo na razie według mnie sezon jest gorszy od poprzedniego. 
To serial młodzieżowy i tak trzeba go traktować. 

1 sezon naprawde mi sie podobał, potem to już męczenie gruchy było, gdyby serial skończył sie na 1 sezonie to byłoby wg mnie idealnie.

• Like 1
Opublikowano

Bo w pierwszym był mrok i tajemnica. Pamiętam jakie to było dobre

Pierwsze odcinki 5 sezonu to bardziej komedia, gagi i nawiązania np do Kevina. W końcu mamy okres świąteczny

No i ten głupi tryb tarczy dla bohaterów. 

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, tgolik napisał(a):

Stranger Thinks - ktoś to ogląda? Spróbowałem kilka lat temu, spróbowałem dzisiaj - nie wytrzymałem kwadransa. To jakieś g*fno. :heu:

Pierwszy sezon obowiązkowy jak lubisz lata 80 i Goonies:E

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Muszę spojrzeć na flixa i zobaczyć na którym sezonie skończyłem ST, ale utwierdzam się w przekonaniu, że im dalej tym gorzej i tak chyba jest z każdym serialem :/ 

A czeka już na 3 sezon RoR, motyw ogólnie fajny i ciekawe kto teraz z Bogów wyjedzie na matę :D 

Edytowane przez AndrzejTrg