Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@tgolik No fajnie się ogląda jeszcze jak ktoś lubił DB czy Rycerzy Zodiaku to się odnajdzie, ogólnie fajny motyw przewodni jest i pomysły na postacie no ale Japończyki potrafią w takie rzeczy :) Dzisiaj 3 sezon na raz będzie oglądnięty(ewentualnie wyjście po pizze lub kebaba) :D 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Obejrzałem nowy sezon Ragnarok i w zasadzie ok, schemat ciągle ten sam, no ale nie spodziewałem się niczego innego, ogląda się w miarę przyjemnie jeśli ktoś lubi takie klimaty. Brunhilda jest najlepsza, kiedy ma swoje momenty. :D 

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Chodziło o to, żeby kolega żonie zaproponował, ale sam nie jest fanem, także nie ma co namawiać. 

A ode mnie to akysz z tymi mózgojebami. Teraz to ja już się boję i oglądam tylko w ostateczności. Ze 20 lat temu lubiłem. :hihot:

Edytowane przez j4z
  • Haha 2
Opublikowano
18 godzin temu, Imm napisał(a):

Obejrzałem nowy sezon Ragnarok i w zasadzie ok, schemat ciągle ten sam, no ale nie spodziewałem się niczego innego, ogląda się w miarę przyjemnie jeśli ktoś lubi takie klimaty. Brunhilda jest najlepsza, kiedy ma swoje momenty. :D 

Ja dzisiaj oglądnę do końca, ale z tego wychodzi że będzie kolejny sezon, jak mają do 7 walczyć, ponieważ po ostatniej walce w tym sezonie będzie 4-5 czy 5-4. 

Opublikowano

serial Upload Rok 2033. Umierających można "zuploadować" do wirtualnych hoteli prowadzonych przez sześć firm technologicznych. Nora mieszka w Brooklynie i pracuje w dziale obsługi klienta luksusowych cyfrowych zaświatów "Lakeview". Gdy imprezowicz i programista z LA, Nathan, ginie w wypadku autonomicznego samochodu, jego dziewczyna uploaduje go własnie tam.

Opublikowano
5 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Ten styl się kocha albo nienawidzi. Pewnie stąd te komentarze.

Mi się wydaje, że powód jednak jest inny. 

Ogólne te "pierwsze" podobały mi się, łącznie z Bogami Areny i sezonami, gdzie Spartakusa grał nowy aktor. 

Ale tutaj czułem... :hihot:

Opublikowano

Na premierę były dwa odcinki, trzeci wyszedł w piątek i tak będzie już, co tydzień(jeden odcinek) do finału(7 luty).

Nie zmienia to faktu, że największą bolączką tego sezonu jest... zgodnie z obowiązującym trendem...główna bohaterka. Kobieta na arenie... która zapewne będzie mieliła facetów, którzy wyglądem przypominają Arnolda... no ciężko to zjeść.