Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alien na tyle dobry, że oglądam odcinki na bieżąco. Widzę że nie tylko ja. Z obecnie emitowanych seriali alien należy do najgłośniejszych od blisko 2 miesięcy, gdzie jest temat o serialach to jest omawiany. To oznacza że powinien być drugi sezon. A okaże się pewnie po zakończeniu pierwszego jak ocenia oglądalność finału w porównaniu do początku.

Opublikowano

Zacząłem oglądać The Agency z Fassbenderem. Po dwóch odcinkach tak średnio bym powiedział. Przewidywalnie. Lubię klimaty szpiegowskie, więc jeszcze nie rezygnuję.

Task 2025. Również dwa odcinki. Całkiem niezły Mark Ruffalo, reszta obsady też trzyma poziom. Na razie będzie oglądane.

Opublikowano

Jezu... To już 6 lat jak skończył się GoT. Shortami na YT mnie nęcą. Nie wiem, czy zaraz nie obejrzę tego kolejny raz. Nie jestem pewien, ile razy oglądałem, ale chyba raz na bieżąco i drugi raz jak zaczęli puszczać finałowy sezon, szkoda że go spierdzielili idioci. 🤦

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Alien(8 odcinek) - uf, koniec sezonu, dotrwałem, jestem z siebie prawie dumny. Jak zwykle miałem znikome oczekiwania, a poziom głupoty i tak mnie zaskoczył. Ostatnia scena i sentencja "Now we rule"... dobrze, że siedziałem, bo bym chyba się obalił z zażenowania. Drugiego sezonu(a raczej będzie), oglądać nie zamierzam. Doprawdy, Disney to jednak potrafi zdeptać każdą markę. Trzeba im oddać, że są w tym wyjątkowo konsekwentni.

Edytowane przez Imm
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

znalezione przy skrollowaniu twarzoksiążki , dobrze ktoś napisał :E

yyY1VbW.jpeg

czuje w kosciach ze jesli wyjdzie ten 2 sezon tego serialu to powaznie go sobie daruję (7 odcinek lezy na dysku i czeka na "obejrzenie" a za nim 8-smy, problem w tym ze nie mam zupełnie ochoty na te wątpliwą przyjemnosc)

Edytowane przez Oldman
  • Upvote 1
Opublikowano

Moje gulity pleasure: vampire teen drama 🫣

Pamiętniki Wampirów 😬

Kiedyś próbowałem i nie podeszło... A może The Originals próbowałem? Mniejsza o to. Wczoraj zacząłem i już jestem na czwartym epie. :hihot:

Opublikowano

Skończyłem dzisiaj tą nieszczęsną Fundację. Z sezonem pierwszym bawiłem się naprawdę kiepsko, wręcz myślałem o porzuceniu serialu. Sezon drugi jak dla mnie naprawdę spoko, trzeci ujdzie niemniej imo słabszy niż drugi. Jeśli pojawi się kolejny to raczej obejrzę. Nadal uważam, że SCI-FI nie jest jednak dla mnie.

Zacząłem dzisiaj GEN V - czekam aż drugi sezon Peacemaker będzie w całości.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, j4z napisał(a):

Pamiętniki Wampirów

Kurcze, fajnie mi się to ogląda. Serial wzbudza we mnie emocje, oglądam z zaciekawieniem. Ale strasznie wkurza mnie, jak scenarzyści są niekonsekwentni, a tutaj potrafią sobie, sami przeczyć w jednym odcinku. Albo są jakimiś nieogarami albo mają widzów za idiotów. :kwasny:

No nic, na razie jeszcze przymykam oko i oglądam dalej. 

8 minut temu, Harddrinkingman napisał(a):

Zacząłem dzisiaj GEN V

I jak? Mi się podobał, mimo chyba średniego przyjęcia. 

Również czekam na cały sezon Peacemakera. Mam nadzieję, że twórcy stanęli na wysokości zadania. Z szacunku do pierwszego sezonu, staram się omijać opinie o drugim, także mała prośba do userów - 🤫

Edytowane przez j4z
Opublikowano
9 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Z szacunku do własnego czasu nie próbowałem nawet tego ogladac. I to była dobra decyzja.

Czy Ty mówiłeś o Alienie czy o Pamiętnikach? 😀

4 minuty temu, Harddrinkingman napisał(a):

Jestem po pierwszym odcinku, na razie nie bardzo wiem co się dzieje (średnio pamiętam poprzedni sezon). Obstawiam, że będzie nie gorzej niż OK.

A, to Ty mówisz o drugim. To ja też jeszcze nie oglądałem.