Half Life X / 3, kolejny duży Half Life (nie ma zapowiedzi)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale właśnie o to chodzi. Ja nie mowie o sytuacjach ze ktoś przeskakuje z konsoli na PC lub vice versa tylko podejściu praktycznym dla obydwu użytkowników tych platform. Tak samo przecież PCMR jak zmienia bebechy to stare sprzedaje. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
O konsoli też można tak napisać. Sprzedajesz starą i robisz dokładkę. W moim przypadku 1500zł do Pro. Jak sobie tak patrzę na swoich kuzynów i znajomych to mało kto ma teraz pc-ta w domu. Przeważnie jakiś laptop lub dodatkowo konsola wlasnie za telewizorem. Dla nas PC wydaje sie normalka, ale nie grzeszy on popularnoscia w polskich domach. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Kupione, wiadomo, że będę siedział sporo, a że przetestowałem alphe i było spoko to była już tylko decyzja, która wersja, poszedłem na całość i kupiłem Aviatora. W MFS spędziłem prawie 2600 Hrs. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Oto jestem. Generalnie w przeszłości miałem raczej płyty Gigabyte (w większości), czasem Asusa lub MSI. Można powiedzieć, że oprócz płyt użytych w kompach które składałem, ASRock z sygnatury jest moim pierwszym ASRockiem w prywatnym PC. Urzekł mnie tym ile oferuje w cenie, jest produkcji innej niż czajna (Vietnam), błyskawicznie bootuje, ma intuicyjny BIOS z ciekawymi opcjami itd. itd. W sumie moje obecne ustawienia BIOSu różnią się względem fabrycznych wczytaniem EXPO do pamięci, UV procka przez PBO oraz customowe ustawienia wentylatorów. Co do ustawień wentylatorów - najpierw robimy "FanTuning" przez co mobas tj. uczy się możliwości każdego wentylatora i ustawia im krzywe obrotów. Działa to nieźle jednak najniższe i najwyższe stany lepiej skorygować ręcznie - mi np. w najniższych jeden z wentylatorów stał w miejscu z charakterystycznym "piskiem" - wystarczyło zmienić z 20% na bezpieczne 25%. Najwyższe stany było coś 90% przy 75*C więc przesadyzm (zmieniłem na 90% przy 90*C). Oczywiście wszystkie te tweaki robi się w "FAN-Tastic Tuning". -
Przez Gang · Opublikowano
ja mam kable z Kaufland juz z 10 lat jak będziesz kupował to na łączeniu widać czy miedź w środku ma normalną grubość. btw. jak lubicie parkside to ostatnio w kaufie bez promocji trafiają sie mega okazje. laser krzyżowy parkside kupiłem za 39.99 zakrętarke za 119. to wychodzi taniej niz w Lidlu na promkach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi