BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Nic nie spadło a już mam prawie cały detonator/bombe. ~100fps jest nontoper. Nie zmienia to faktu, że te epizody Leonem to kupa ogromna jak strzelanka tomb raider i mogłoby ich nie być, -
Przez kubikolos · Opublikowano
na takich warsztatach trwa przede wszystkim tresowanie, dlatego LPG jest tak wazne w bajkach dla dzieci a tymczasem uwazajcie na syf, wiadomo od kogo https://portal.abczdrowie.pl/alarmujacy-raport-gis-zapomniane-choroby-uderzaja/7317283180886016a -
Przez Alan.Kl · Opublikowano
Nikt nie znajdzie dobrego fotela dopóki nie dopasuje go stricte pod siebie. Wzrost, waga to podstawa, dobrze jakby fotel miał regulowane podłokietniki, możliwość odchylenia, dobre podparcie pleców, no czynników odpowiedzialnych za komfort użytkowania jest cała masa. I tak jak piszecie ciężko (choć nie jest to niemożliwe) dobrać fotel nie sprawdzając go na żywo, ale podobno diablo chairs otworzył strefę w złotych tarasach w warszawie. -
Przez kubikolos · Opublikowano
"tylko" corka lekarzy? corka lekarzy w tym kraju jest kilka poziomow wyzej od ciebie na drabinie spolecznej, jak zle trafisz to takiego robaka jak ty czy ja po prostu rozdupcza i nic im sie nie stanie a tymczasem ukry chca jakiejs tajnej umowy w sprawie tranzytu zboza XDDDDDDDDDD w ciemno mozna zakladac ze nasz rzad podpisze jakas doskonala umowe, bedzie tak dobra za ja utajnia bo jakby sie robak dowiedzial to by nie dowierzal ze mozna podpisac tak dobra umowe XDDDDDDDDDDDDDDDD -
Przez Zas · Opublikowano
A na tych warsztatach to co robią, uczą się zlizywać bitą śmietanę z kolan koleg... księdz... może nie brnijmy w to dalej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi