maras2574 890 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Bylo tutaj pisane, że RT skopany w tej grze i nie ma sensu wlączać, lepiej więcej fps mieć Ja gram bez
marcin_o26 16 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września w sumie tak zrobiłem, nie widzę żadnej różnicy, a fps już bardzo dużo 1
Frog67 389 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 29 minut temu, marcin_o26 napisał(a): ja na swoim kompie w wqhd grafika: wysokie, rt: on, dlss: jakość i idzie jako tako Obniż shadery oraz cienie na medium a zyskasz dużego kopa do wydajności
ODIN85 3 501 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Bylo tutaj pisane, że RT skopany w tej grze i nie ma sensu wlączać, lepiej więcej fps mieć Ja gram bez Kto i gdzie tak napisał? Skopana jest tylko czerń.
Necronom 431 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Nie skopany co nie widać prawie różnicy/jest marginalna, a ubija wydajność znacznie. Już to wrzucałem.
Sheenek 330 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Tak, RT niewiele tu daje poza ubijaniem wydajnosci. Oswietlenie wyglada swietnie bez
MrKetiw 128 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Lumen robi dobrze, w Hellbladzie 2 robi niesamowitą robotę 😵💫
SylwesterI. 865 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Ok dzisiaj dotarłem na obrzeża i kończę, luli pa, jutro do roboty, bo ostatniej nocy siedziałem w grze do 3 w nocy i dziś hektolitry kawy szły, to jedna z tych gier "a jeszcze jedno pomieszczenie, jeszcze tam zajrzę" potem cyk i środek nocy
maras2574 890 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Kto i gdzie tak napisał? Skopana jest tylko czerń. Nie ma różnicy, więc do dupy @Necronom wyjaśnił
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Jakaś tam jest ale skopane to nie jest
@MUZ 109 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Pograłem kilka h i jest bardzo dobrze. 4k, dlss q, fg i suwaki na maks - fajnie działa i wygląda, ale po 2h wyłączyłem rt w cholerę, bo okzajonalne spadki i stutter irytowały. Gra się rozkręca. Rozgrywka to strzelasz i zmieniasz pozycje - jest melee to imo powinnien być i blok. Unik by tu nie pasował. 1
Aruuus77 10 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Gracie na k+m czy pad jak wam wygodniej ?
samsung70 210 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września u mnie padzik i dziwo celowanie nie jest wcale takie złe
tgolik 546 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Ja też pad i celowanie i obroty bez zarzutu.
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 40 minut temu, Aruuus77 napisał(a): Gracie na k+m czy pad jak wam wygodniej ? K+M.
@MUZ 109 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 2 godziny temu, Aruuus77 napisał(a): Gracie na k+m czy pad jak wam wygodniej ? ja k+m oczywiście, ale chwilę testowałem na padzie i jest całkiem fajnie 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Skończyłem Silksong, więc czas wskoczyć do Cronosa! Macie jakieś tipy na start? 1
@MUZ 109 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Pierwszy upgrejd to powiększenie ekwipunku imo 1 1
Necronom 431 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Gra nie jest przesadnie trudna jak to wielu pisze. Wymaga uwagi, czytania wyświetlanych wskazówek, wykorzystywania elementów otoczenia jak wybuchowe/zapalające beczki, bo pomaga to zaoszczędzić masę zasobów. No i szperać, zaglądać w każdy kąt. Jak jest możliwość to unikać walki, bo często nie daje lootu po wygranej. 1
Necronom 431 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września I racja z łączeniem. Pół biedy jak to jakiś szeregowy wróg, ale jak połączy się grubasek to w zasadzie lepiej wczytać grę już.
Vulc 2 191 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Nawet na ścianach są napisy "nie pozwólcie się im łączyć". Bardziej jasnej wskazówki już chyba nie można dać. Z drugiej strony, wracając do niektórych lokacji, przeciwników czasami już nie ma. Nie wiem czy są jakieś zasady dotyczące tych "zlevelowanych" potworów, ale czasem faktycznie lepiej jest unikać walki. Jestem w szpitalu i jak na razie bardzo miłe zaskoczenie tego roku. Okej, może nie zaskoczenie, bo gra zainteresowała mnie od pierwszych trailerów, jako że lubię produkcje o tej konstrukcji i w tym klimacie. Były jednak pewne obawy czy nie dostaniemy co najwyżej średniaka, na szczęście Blooberzy dowieźli. To nie jest z całą pewnością jakiś kandydat do gry roku, ale fajny miodny tytuł, osadzony na "rodzimym" gruncie. 1
Necronom 431 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 3 minuty temu, Vulc napisał(a): Z drugiej strony, wracając do niektórych lokacji, przeciwników czasami już nie ma. Nie wiem czy są jakieś zasady dotyczące tych "zlevelowanych" potworów, ale czasem faktycznie lepiej jest unikać walki. Znikają. W hucie jak suszarkę się podnosi to wstaje gruby i kilku mniejszych. Połączyły się. Nawet nie walczyłem tylko od razu schodami do góry. Potem już nie było żadnego wroga.
Rekomendowane odpowiedzi