ODIN85 3 501 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 8 godzin temu, Slayer napisał(a): Dzięki, podziałało Ok, skończyłem grę. No cóż, średniak. Obok Dead Space czy SH2 to nawet to nie stało. Jest to po prostu przeciętna gra jak dla mnie. Jedyny spory plus to za lokację ze szpitalem. Lokacja ta zrobiła na mnie spore wrażenie i uważam, że cała reszta nawet jej do pięt nie dorasta. W sumie jest to jedna z tych lokacji, które naprawdę zapadają w pamięć no ale reszta jest imo średnia. Gierka spoko, no ale tyle w tym temacie, raczej nie powtórzę tego doświadczenia. Dla mnie każda miejscówka świetnie zaprojektowana. Masa detali i szczegółów. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Dla mnie każda miejscówka świetnie zaprojektowana. Masa detali i szczegółów. Dla mnie to samo, ultra klimatyczny świat. 4
tgolik 547 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Na początku gry padający śnieg na osiedlu po prostu mnie rozwalił. Dla mnie najlepszy w historii gamingu. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 17 minut temu, maras2574 napisał(a): Jestem w szpitalu, jest połowa gry ? Jakieś 50-60% do końca, w zależności jak eksplorujesz.
Necronom 431 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 21 minut temu, maras2574 napisał(a): Jestem w szpitalu, jest połowa gry ? Serio z tym gunwo modem grasz? 1
@MUZ 109 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) @maras2574 ten mod ma buga u niektórych - postać nie dostaje obrażeń..serio jak tak miałem więc szybciutko odinstalowałem u mnie drugie przejście - ng+ i hard, tym razem z rt i w ultrawide Edytowane 26 Września przez @MUZ 1
maras2574 891 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 8 godzin temu, Jaycob napisał(a): Jakieś 50-60% do końca, w zależności jak eksplorujesz. Zaglądam w każdy kąt
MrKetiw 128 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 9 godzin temu, tgolik napisał(a): Na początku gry padający śnieg na osiedlu po prostu mnie rozwalił. Dla mnie najlepszy w historii gamingu. IMO lepszy w RDR2 1
maras2574 891 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 8 godzin temu, @MUZ napisał(a): ten mod ma buga u niektórych - postać nie dostaje obrażeń..serio U mnie ok, co chwila apteczki idą w ruch 9 godzin temu, Necronom napisał(a): Serio z tym gunwo modem grasz? Serio
Necronom 431 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Może w RDR2 i TLoU 2 śnieg lepszy, ale w żadnej z tych gier nie przyniósł takiej nostalgii jak w Cronosie, jak się za gówniaka biegało w zimie w takim śniegu po osiedlu 22 godziny temu, Crew 900 napisał(a): F.E.A.R. Extraction Point to nic nie pobije. Nah, alternatywny Brookhaven z SH3 > inne szpitale. Nie znalazł się lepszy/straszniejszy póki co dla mnie. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Wtedy zimą było ponad minus 20 i się siedziało w domu
maras2574 891 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września (edytowane) To byly prawdziwe, piękne zimy I zawsze święta byly biale Nawet wielkanocne 8 godzin temu, Necronom napisał(a): takiej nostalgii jak w Cronosie Też coś poczulem Pisalem z resztą o tym tutaj Edytowane 27 Września przez maras2574 1 1
Keller 727 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 12 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wtedy zimą było ponad minus 20 i się siedziało w domu Uuu czyli ocieplenie klimatu jednak zaszło
Pawelec7 40 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Trudna gra. Na szczęście na NexusMods są mody które ułatwiają grę. 1
Sheenek 330 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Godzinę temu, Keller napisał(a): Uuu czyli ocieplenie klimatu jednak zaszło Cholera wie czy ocieplenie czy poprostu jakis naturalny cykl. Ale jakby nie bylo jest w cholere cieplej i nie ma mrozow i sniegu jak kiedys. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września (edytowane) 14 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wtedy zimą było ponad minus 20 i się siedziało w domu Pamiętam, że do szkoły w ogóle nie dało się dojechać - tyle śniegu napadało i mróz straszny.:D Fajrant na 3 dni. 24 minuty temu, Pawelec7 napisał(a): Trudna gra. Na szczęście na NexusMods są mody które ułatwiają grę. Poza przed ostatnim i ostatnim bossem nie jest trudna, trzeba się tylko dobrze rozglądać, bo wszędzie wali się masa rzeczy - ammo, apteczki i inne materiały... No i robić upgrady pancerzy i broni. Ja pod koniec gry miałem prawie wszystko wymaksowane. Edytowane 27 Września przez Jaycob
MrKetiw 128 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Genialna jest ta gra właśnie dotarłem do szpitala, klimat, różnorodne lokacje, grafika, wszystko się tutaj spina. Póki co najtrudniejszy był dla mnie targ świąteczny, podchodziłem do tego chyba 5 razy bo miałem mało ammo 🙈 1
Necronom 431 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Duży patch wczoraj wyszedł. Oprócz naprawy błędów, poprawiono też: Cytat - Improved performance spikes when stomping on biomass; - Improved performance spikes when stomping on enemies; - Improved RT Performance; - Improved performance spikes on streaming; - Improved memory usage; - Multiple overall GPU and CPU performance improvements. 2
maras2574 891 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Niezła jazda w tym kościele, póki co dwa razy wpierdol Ale nie poddaję się, wieczorem walczę dalej
Rekomendowane odpowiedzi