Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Mi wystarczy nawet poziom Calisto. To nie była aż tak tragiczna gra.

Zgadzam się, mnie się grało wybitnie dobrze a i graficznie było miodzio. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

W obu grach zabija się potworki. Są do siebie dość podobne wizualnie i fabularnie (mniej więcej).

Jednak w DS grało mi się znacznie lepiej, mając na uwadze remake. CP nie było złe, ale zbyt powtarzalne, jeśli chodzi o walkę wręcz i o wiele za krótkie. 

Opublikowano

Callisto było dobre wizualnie. Ale tam gameplay był zwalony i praca kamery. Do tego fabuła zapchajdziura. To położyło tę grę i oby w Cronosie jak najmniej z Callisto było pod względem rozgrywki. 

Opublikowano

Mogliby dać demo w stosownym czasie, wtedy by było wiadomo. Na razie ciężko porównywać czy gra, która jeszcze nie wyszła jest w czymś lepsza czy gorsza o innych.

Generalnie to chyba by było najgorzej, jakby się do tej gry przykleiła łatka "polski Dead Space". DS nie jest najlepsza grą świata, ale w swoim gatunku to mocna pozycja, szczególnie po remake.

Niech gra idzie w swoją stronę i mocno wypracuje pozycję marki Cronos jako Cronos. Oczywiście inspiracje dobrymi dziełami to nic złego, ale za duże podobieństwa niekoniecznie może pomóc. 

Z tego, co na razie o grze wiadomo i widać z filmików, można wyciągnąć wniosek taki, że zapowiada się solidna i do tego, nasza gra. :thumbup:

Opublikowano

Klimacik super, ale ... jak na sci-fi, to tego sci-fi jakby trochę za mało. Gdyby nie skafander, to spokojnie można by to pomylić z kolejnym SH albo RE. A te potwory, co się łączą w jednego większego i mocniejszego, to trochę jak zrzynka z Callisto i chyba też z Dead Space.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...