ODIN85 3 640 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) To magia Oleda Teraz, j4z napisał(a): Mam i ja. Odpaliłem na chwilę i chyba będzie chciało się grać. Może minęła dostateczna ilość czasu od przejścia jedynki, może to pc, a może to Maybelline. . Edytowane 15 godzin temu przez ODIN85
Pavel87 718 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Teraz, j4z napisał(a): Mam i ja. Odpaliłem na chwilę i chyba będzie chciało się grać. Może minęła dostateczna ilość czasu od przejścia jedynki, może to pc, a może to Maybelline. Może to jej urok, może to Maybelline. Na pewno nie urok.
Sidr 155 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 17 godzin temu, Ryszawy napisał(a): DEI było problemem, ale myślałem, że będzie gorzej. Na początku gry lekko kuło w oczy, ale potem jakoś się tak rozmyło. Sidr, specjalnie dla ciebie: Pokaż ukrytą zawartość No i ta podrasowana twarz Alloy, żeby nie było za seksistowsko. Jak łaziła w strojach i miała nakrycia głowy to spoko, ale po zdjęciu czapki to już tylko zdesperowana płeć piękna by się skusiła: Pokaż ukrytą zawartość Ja to nie mogłem się patrzeć, na tego androgenicznego ryja i wgrałem moda ze zmienionym meshem głowy, ale helm i tak trzeba było nosić. Za to polski dubbing Aloy, byłświetny.
ODIN85 3 640 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dziś oglądałe streama na Polsat Games. Boże jak to tragicznie wygląda bez hdru. Podziwiam jak ktoś tak gra.
MrKetiw 153 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Dziś oglądałe streama na Polsat Games. Boże jak to tragicznie wygląda bez hdru. Podziwiam jak ktoś tak gra. Bo ta gra ogólnie nie wygląda. Dzisiaj odpaliłem Plagę, boszzz ktoś tu pisał o teksturach skał no to pozdro w porównaniu do tego. 1 1
Phoenix. 5 058 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, MrKetiw napisał(a): boszzz ktoś tu pisał o teksturach Bo sa topowe czy ci sie podoba czy nie i wrzucanie fotek z innej gry nic nie zmieni A Ty widze nadal bol tylka masz i na sile szukasz czegos cos moze wygladac podobnie lub lepiej kiedy to juz kazdy ci tu pisal ze grafika w tej grze jest topowa I nie jest to fotogeometria oczywiscie Wszysciutko ostre jak zyletka i szczegolowe 1
MrKetiw 153 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dobra kończę temat bo Ty masz wadę wzroku 🥹
Ryszawy 425 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) A ptaszydła stojące ponad piaskiem na plaży zauważył na tym swoim drugim screenie? Pewnie nie... no i kto tu ma wadę wzroku? Szach-mat, Horizon górom Nie zapraszam do dyskusji... Edytowane 2 godziny temu przez Ryszawy
JohnyWol 89 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Widać gra mu nie podeszła wiec wszystko bedzie na nie. Nie przegadasz. Ale spoko, ma prawo do swojej opinii. A dla większości i tak Forbidden West spokojnie bedzie należał do Top 10 obecnych gier jesli chodzi o grafikę 1
Gothic 128 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Stary Frostbite sprzed 10 lat ma lepsze tekstury skał. https://www.gry-online.pl/recenzje/recenzja-gry-horizon-forbidden-west-sony-ma-asa-na-game-passa/z03904
Rekomendowane odpowiedzi