ryba 1 246 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Buta i pewnosc siebie bije po oczach od tego typa. Splakaliscie sie, ze Stano wyszedl ze studia, a tu Audytor jest tak chamski do policji, ze szkoda to ogladac. Mam nadzieje, ze z nowymi znakami i prawem dobiora sie do niego mocno.
Crew 900 999 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) 40 minut temu, ryba napisał(a): Buta i pewnosc siebie bije po oczach od tego typa. Splakaliscie sie, ze Stano wyszedl ze studia, a tu Audytor jest tak chamski do policji, ze szkoda to ogladac. Mam nadzieje, ze z nowymi znakami i prawem dobiora sie do niego mocno. Czyli popierasz to, że gościu który ma więcej prawa ze względu na swoją pozycję może ich nadużywać... Czekam tylko aż takie złamasy trafią na sytuację w której będą bronić swoich racji i zostaną zgnojeni. Ale wtedy się nie pochwalisz co nie? Edytowane 3 Maja przez Crew 900
ryba 1 246 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Moje doswiadczenia z Policja sa niemal idealne No coz, 25 lat temu nie udalo im sie odszukac mojego roweru, trudno. Spisywany wielokrotnie za alkohol w miejscu publicznym za gowniaka - zawsze kulturka, dowod, prosze wyrzucic, pouczenie bez mandatu. Prowadze tez swoje zycie tak, ze nie mam zadnych obaw przed nimi, nawet jakbym trafil na najwiekszego zlamasa w ich szeregach.
Crew 900 999 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) 27 minut temu, ryba napisał(a): Moje doswiadczenia z Policja sa niemal idealne No coz, 25 lat temu nie udalo im sie odszukac mojego roweru, trudno. Spisywany wielokrotnie za alkohol w miejscu publicznym za gowniaka - zawsze kulturka, dowod, prosze wyrzucic, pouczenie bez mandatu. Prowadze tez swoje zycie tak, ze nie mam zadnych obaw przed nimi, nawet jakbym trafil na najwiekszego zlamasa w ich szeregach. No to dlaczego piszesz tak "Mam nadzieje, ze z nowymi znakami i prawem dobiora sie do niego mocno" ? W tym materiale żadnych znaków nie widzę i wątpię by audytor był tak głupi by nagrywać obiekty z takimi znakami. Jak na ten materiał wszystko jest legit a policjant po 3 miesięcznym przeszkoleniu z cywila i po awansie po roku gówno wie. I kolejna sprawa, gościu chce wylegitymować audytyora bo twierdzi, "że nie wiem czy on nie jest osobą poszukiwaną". To już multum razy było jak brakowało policnatom do legitymowania... Ten oficerek co gada to są totalne bzdury. Podsumownie jest piękne dla tego policjanta. Edytowane 3 Maja przez Crew 900
kubikolos 1 324 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja W dniu 19.04.2025 o 14:20, ODIN85 napisał(a): Audytor już zapowiedział że nie zamknie kanału po wprowadzeniu nowych przepisów i potwierdził że teraz nawet będzie więcej ciekawych materiałów pieknie, nie moge sie doczekac dalszych odcinkow bolu dupy na forum XD Cytat Zrobił zdjęcie portu z mola w Brzeźnie. Przesłucha go policja Internauta zrobił zdjęcie plaży z mola w Brzeźnie. Na dalekim planie widać zarys Portu Gdańsk. Teraz o swojej fotografii będzie opowiadał policji. To pokłosie nowych przepisów dotyczących zakazu fotografowania obiektów infrastruktury krytycznej, w tym portów, dworców czy lotnisk. Wszystko wskazuje na to, że cała akcja jest prowokacją, działania służb są jednak jak najbardziej na poważnie. https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zrobil-zdjecie-portu-z-mola-w-Brzeznie-Przeslucha-go-policja-n202633.html 1
kanon7 599 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) ^^ skrót, dla osób które nie chcą oglądać całości Edytowane 8 Maja przez kanon7 3
crush 3 575 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Niech ktoś mnie @tnie jak on w końcu wyłapie od kogoś w papę. 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Ja tam nikomu* źle nie życzę, ale akurat audytor to mógłby wyłapać w mordę. * - nie dotyczy prawactwa, skrajnego lewactwa (zwolenników ZSRR czy coś), radykalnego katolstwa, radykalnych nacjonalistów, radykalnych fanatyków religijnych, użytkowników wykopu, Atora, Matki Kurki i kilku tysięcy innych
lokiju 525 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Już wyłapał od dwóch ochroniarzy, którzy teraz mają za to zarzuty. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 4 godziny temu, crush napisał(a): Niech ktoś mnie @tnie jak on w końcu wyłapie od kogoś w papę. 1
Suchy211 1 253 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 7 godzin temu, voltq napisał(a): "Nie ma żadnych dowodów na to, ze taki obiekt powinien być objęty zakazem monitorowania". Ha!!! Już wiem jaki będzie argument kiedy pojawią się właściwe tabliczki. 1
adashi 1 637 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Obejrzałem powyższy filmik. Dla mnie jego autor to jest jakiś dramat intelektualny. Świat złożony z przepisów stanowionych. Nie wiem czy autor jest osobą z upośledzeniami czy po jakichś grubszych przejściach, ale nie byłoby dużej straty, gdyby w jakiś sposób został wyeliminowany z obrotu. Post dotyczy filmiku wstawionego przez Odina. 1 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Godzinę temu, Suchy211 napisał(a): "Nie ma żadnych dowodów na to, ze taki obiekt powinien być objęty zakazem monitorowania". Ha!!! Już wiem jaki będzie argument kiedy pojawią się właściwe tabliczki. No sprawdzi czy taki rodzaj obiektu jest na liście i tyle.
hubio 1 173 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) 10 godzin temu, adashi napisał(a): Dla mnie jego autor to jest jakiś dramat intelektualny. Wierz mi, że nie jest upośledzony tylko wie jak robić hajs. I ja i ty byśmy chcieli tyle trzepać hajsu co on. Oczywiście straty uboczne są w postaci: nieprzespanych nocek, ciągłych nerwów i oglądania się za siebie czy jakiś wkurzony ochroniarz po cywilu nie czai się za plecami... ale czego nie robi się dla hajsów... Pisałem w formie żartobliwej, że będzie chodził z linijką - i chodzi... To odnośnie, bodajże przedostatniego odcinka... Każdy kto kiedykolwiek uznał w swoim mniemaniu, że doznał krzywdy od mundurowych lub jest niedowartościowany to może stać się wyznawcą audytora Choć ja doznałem dużo krzywd i jednak za bardzo go nie lubię więc... Może więc nie każdy... Ale ochroniarze to inna też bajka. Tak się rozwiązuje sprawy w Ghanie. Kobiecie nawet zdarli stanik : (uwaga do moderacji: nic nie widać ): Edytowane 11 Maja przez hubio
adashi 1 637 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Audytor to jasne, że jest blacharą. Ja o tym gościu z filmiku o parkowaniu w niedzielę palmową.
Camis 5 885 Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja (edytowane) Nie oglądałem tego odc ale że w niedziele palmową przepisy nie obowiązują i można jeździć i parkować na chodniku?. Czy o co chodzi?. Edytowane 11 Maja przez Camis 1
Boldwyn 119 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Na tym filmiku w zasadzie Bingo bydła samochodowego - jazda po chodniku / ścieżce rowerowej pomiędzy ludźmi, tłumaczenie "bo mam chore dziecko" i "jadę na nabożeństwo", policjant czepiający się bardziej zgłaszającego niż kierowców (do tego najniższy możliwy mandat na odczep z tego co sam policjant mówił) i kierowcy wymyślający bajki o groźbach i straszeniu dzieci. 3
Rekomendowane odpowiedzi