Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@bofff Wdech : 3 x T30 140mm bottom, 3 x T30 140mm front 2 T30 120mm x back Wydech: 6 x T30 120mm (360 rad ryujin extreme) - side 6 x T30 120mm (360 rad astral lc) - top Nic więcej już nie wejdzie -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Czemu urwałeś na pierwszej kadencji 8 letnich rządów? Bo pandemia i wojna to zachwiały? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Chyba nic głupszego nie przeczytam dziś. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
13.04.2026 - zostawiłem monitor na rękojmię za pośrednictwem lokalnego sklepu Media Expert 14.04.2026 - dostałem aktualizację "Rozpoczęliśmy realizację Twojego zgłoszenia" 15.04.2026 - "Twoje urządzenie jest w trakcie obsługi w serwisie" Na przeczekanie kupiłem monitor KTC H27T27 ale pechowo wysyłka z DE, więc dopiero w poniedziałek do mnie dotrze. Co do Gigabyte MO27Q28G - patrzyłem w różnych źródłach i nie spotkałem się aby ktoś zgłaszał podobny problem, przez co zakładam, że mój przypadek jest wyjątkowy. Zobaczymy ile poczekam i jak to się skończy. Jeżeli miałbym zgadywać, to najbardziej prawdopodobnym scenariuszem byłaby wymiana na nowy egzemplarz, bo sama matryca jest głównym kosztem monitora i nie chce mi się wierzyć, że serwis ma ich zapas i wymienia, chociaż mogę się mylić. Ciekawy jestem jak się sprawa zakończy, a co najważniejsze - kiedy -
Przez CryptTM · Opublikowano
@Lameismyname to żeś mnie waść zmartwił tym tematem... Mam nadzieję, że to wada pojedynczego egzemplarza, a temat Ci szybko ogarną.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi