Skocz do zawartości

Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, ODIN85 napisał(a):

Ale nie te jednostki w których ma postępowania a wszystkie w Polsce?

Do pewnego stopnia system jest scentralizowany, ale nie wiem do jakiego. Nie działam w służbach ani podmiotach publicznych bo ich nie stać na mnie. Z małymi wyjątkami :E 

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 7.07.2025 o 19:52, hubio napisał(a):

no złoto. :E I te wołanie o pomoc, myślała głupia że weźmie ich na przeczekanie. Ja wiem, że czasami akcje policji są śmieszne, ale prędzej obstawiliby te bmw w 10 i strzelali w opony, ażdo postrzelenia siebie niż zostawili ją w spokoju. 

I tak jak kolega wyżej wspomniał, mimo wszystko dobrze że te baby są i w policji. Facet nie mógłby jej ruszyć, a tak baba babie wilkiem. :E 

Opublikowano (edytowane)

W takich sytuacjach jestem za aborcją, dwa chwasty chodzące po ziemi. Taksiarz ma problemy z agresją i ponoć było od niego czuć alkohol więc prawdopodobnie prowadzi po spożyciu do tego napaść. Drugi gość niszczy mienie i napadł kamerującego i to wszystko w obecności dziecka. Są chyba jakieś służby, które powinny się tym zająć. Pytanie czy gość nie jest agresywny w domu będąc sam na sam ze swoją żoną lub dzieckiem. 

Edytowane przez lokiju
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tam to "audytorzy" dopiero maja przesrane XD

Cytat

UK: audytor obywatelski aresztowany za po prostu przyjście do hotelu imigrantów

Ponad 300 hoteli, koszary bazy wojskowej RAF, wybudowane osiedla domków, wszystkie ośrodki przepełnione. Każdy z tych obiektów pilnowany, chroniony i zarządzany przez imigrantów mówiących łamanym angielskim. Policja zawsze na ich wezwanie, nie zajmuje się nielegalnymi imigrantami ale próbami nagrań